nikolaos888 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 ειχα πολυ καιρό να χρησιμοποιήσω το μετρό γιατι εχω μοτό κ αν βρεχει παω με λεωφορείο ... ειχα το μοτο για service κ ειπα να παω με το μετρό την περασμένη εβδομάδα ...κανονικά εβγαλα εισιτήριο παω να το χτυπήσω για να ανοίξουν οι μπάρες ,ηταν μπροστά 3-4 κοπέλες κ τις πλησίαζε 1νας τύπος κ κατι τους ελεγε ... ηρθε κ η δική μου σειρά κ μου λέει φιλε πουλάω εισιτηρια με 1 ευρω ...εχω του λεω φίλε κ αντε γειά ,την στιγμη εκεινη ερχονται 3-4 ελεγκτές κ 1νας αστυνομικός μαζί τους κ τον πιάνουν κ του παίρνουν 8-10 εισιτηρια που ειχε στα χερια του κ τα σκίζουν ,τι εγινε ρωτάω κ μου λένε ,τα αφήνουν ατομα που τα εχουν ηδη χτυπήσει κ αυτος τα μαζευει κ τα πουλάει ειδικά σε τουρίστες η οποιον πιάσουν κορόιδο...κ μου ειπαν οτι το κάνουν σχεδόν σε ολους τους σταθμούς ,δηλ. μαζευουν τα χτυπημένα εισιτηρια που εχουν ακόμα 20-30 λεπτά κ τα πουλάνε...τι σκέφτεται ο ανθρωπος...
StamTheMan Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Ειναι το αντιστοιχο αυτων που πουλανε αριθμους προτεραιοτητος στις δημοσιες υπηρεσιες. Και τα 2 κολπα ειναι οσο παλια γινεται να ειναι.
basilis_k6 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 36 λεπτά πριν, nikolaos888 είπε τα αφήνουν ατομα που τα εχουν ηδη χτυπήσει αυτο βεβαια το κάνουμε πολλα χρονια και βοηθαει. εχω κάνει πάρα πολλες διαδρομες με χτυπημένο και εχω δωσει πανω απο 10. φαντασου δεν μπαινω καν τακτικα στο μετρο.
NikosKallithea Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Δεν βλέπω και μεμπτό, καλά κανουν και τα πουλάνε. Φτωχοί άνθρωποι είναι 1
Basilhs23___ Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 51 λεπτά πριν, nikolaos888 είπε ειχα πολυ καιρό να χρησιμοποιήσω το μετρό γιατι εχω μοτό κ αν βρεχει παω με λεωφορείο ... ειχα το μοτο για service κ ειπα να παω με το μετρό την περασμένη εβδομάδα ...κανονικά εβγαλα εισιτήριο παω να το χτυπήσω για να ανοίξουν οι μπάρες ,ηταν μπροστά 3-4 κοπέλες κ τις πλησίαζε 1νας τύπος κ κατι τους ελεγε ... ηρθε κ η δική μου σειρά κ μου λέει φιλε πουλάω εισιτηρια με 1 ευρω ...εχω του λεω φίλε κ αντε γειά ,την στιγμη εκεινη ερχονται 3-4 ελεγκτές κ 1νας αστυνομικός μαζί τους κ τον πιάνουν κ του παίρνουν 8-10 εισιτηρια που ειχε στα χερια του κ τα σκίζουν ,τι εγινε ρωτάω κ μου λένε ,τα αφήνουν ατομα που τα εχουν ηδη χτυπήσει κ αυτος τα μαζευει κ τα πουλάει ειδικά σε τουρίστες η οποιον πιάσουν κορόιδο...κ μου ειπαν οτι το κάνουν σχεδόν σε ολους τους σταθμούς ,δηλ. μαζευουν τα χτυπημένα εισιτηρια που εχουν ακόμα 20-30 λεπτά κ τα πουλάνε...τι σκέφτεται ο ανθρωπος... Πριν καμιά 15ετια που ήμουν φοιτητής. Πρεζόνι παρακαλούσε να του δώσουμε εισιτήριο για να πάει στον τάδε σταθμό. Του δίνω ένα και αυτός αντί να φύγει έλεγε μπροστά σε εμένα, ορίστε κυρία εδώ εισιτήριο δώστε τόσα ευρώ, είναι φθηνότερο. Και καλά τα πούλαγαν φθηνότερα απο τα εκδοτήρια. Νευρίασα και μου ήρθε να του την πω η να του πάρω το εισιτήριο αφού τελικά δεν ήθελε να πάει κάπου αλλά να το πουλήσει για να πάρει την δόση του. Τελικα έφυγα για να μην έχουμε ευτράπελα. Τώρα φαίνεται ότι το κάνουν με τα ηλεκτρονικά εισιτήρια αυτά τα χαρτάκια σαν κάρτες. Βρε ουστ, καλά έκαναν και τον μπαγλαρωσαν οι ελεγκτες. 1
Choutas Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 εγώ όταν τελειώνει η διαδρομή το δίνω έξω από το μετρό σε όποιον βρω πρώτα. 7 1
spooker Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 2 ώρες πριν, Choutas είπε εγώ όταν τελειώνει η διαδρομή το δίνω έξω από το μετρό σε όποιον βρω πρώτα. Μετά μην λέμε γιατί η χώρα δεν προχωράει. Προφανώς δεν θέλουμε εμείς να προχωρήσει και φυσικά οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν πως δουλεύει η οικονομία. Αν σας έλεγαν όμως πως κάθε εισιτήριο που πασαρετε είναι σαν να πληρώνετε ποσοστό επί του εισιτηρίου του κάθε εξυπνάκια ίσως αλλάζατε γνώμη. Η αττικό μετρό είναι μια εταιρεία που έχει σαν στόχο 1)την κάλυψη των εξόδων συντήρησης 2)κάποιο κέρδος το οποίο καθορίζεται σε συνεννόηση με το κράτος με το οποίο έχει σύμβαση. Αν οι μισοί πληρώνουν εισιτήρια, μαντέψτε ποιοι πληρώνουν για τους άλλους μισούς. 4
phanispal Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Με το εισιτήριο αγοράζεις 90 λεπτά διαδρομών και δεν είναι προσωποποιημένο, δε βλέπω πού το πρόβλημα να χρησιμοποιηθεί για όσο χρόνο απομένει και από άλλον. Όταν κάποιος δίνει 1.20€ για 1-2 στάσεις είναι καλά; Είναι ικανοποιημένη η Αττικό Μετρό τότε; Αν δεν τους αρέσει ας αλλάξουν επιτέλους το σύστημα και ας χρεώνουν βάσει διανυθείσας απόστασης ή αριθμό στάσεων να τελειώνουμε, να είναι και πιο δίκαιο. 9 1
dionisis1925 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Εμένα μου την σπάνε μερικοί που έχουν κινητά που κοστίζουν πχ +300 ευρώ με ακουστικά και καλά μόστρα και έρχονται και σου κολλάνε από πίσω για να περάσουν τσάμπα, σε 3-4 περιπτώσεις που το πήρα πρέφα δεν πέρασα τελευταία στιγμή έτσι από σπάσιμο, λεφτά για κινητά και εξαρτήματα υπάρχουν για ένα εισιτήριο όχι. 9
andreaspA Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 2 ώρες πριν, spooker είπε Μετά μην λέμε γιατί η χώρα δεν προχωράει. Προφανώς δεν θέλουμε εμείς να προχωρήσει και φυσικά οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν πως δουλεύει η οικονομία. Αν σας έλεγαν όμως πως κάθε εισιτήριο που πασαρετε είναι σαν να πληρώνετε ποσοστό επί του εισιτηρίου του κάθε εξυπνάκια ίσως αλλάζατε γνώμη. Η αττικό μετρό είναι μια εταιρεία που έχει σαν στόχο 1)την κάλυψη των εξόδων συντήρησης 2)κάποιο κέρδος το οποίο καθορίζεται σε συνεννόηση με το κράτος με το οποίο έχει σύμβαση. Αν οι μισοί πληρώνουν εισιτήρια, μαντέψτε ποιοι πληρώνουν για τους άλλους μισούς. το σχολειο φταιει. Δεν μαθαινει πουθενα ο μαθητης να σκεφτεται. Παπαγαλια πληροφοριες χωρίς κανενα νοημα. Σαβουρα καργα να την μαθεις απεξω για να "πεις μαθημα" , για να γραψεις διαγωνισμα και εξετάσεις. Φυτοποιηση! Γνωριζω πιτσιρικια 18χρονα που πραγματικα δεν μπορουν να σκουπισουν τον κωλο τους και να δέσουν τα παππουτσια τους, και όμως αριστευσαν στο σχολείο. Ακομα και στα πανεπιστημια γινεται σε τεραστιο βαθμο το ιδιο πραγμα! Αθλια η κατάσταση! 4 2
cumulus Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Το ωραιο ειναι ,οτι αυτοι που συνεχως γκρινιαζουν για μπανανιες Ελλαδισταν κλπ ειναι και αυτοι που επικροτουν τις παρνομες πρακτικες.Βεβαια δεν ειναι καθολου παραξενο αφου η ιδεολογια τους στηριζεται σε αυτο το τροπο ζωης.Να πληρωνουν τα κοροιδα για αυτους. Στη Βιεννη που ημουν περυσι δεν υπαρχουν ελεγκτες ,ουτε μπαρες ,πορτες κλπ ,αλλα ολοι κτυπυν εισιτηριο. 7
phanispal Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Όταν μπορέσεις παράθεσε το σχετικό νόμο περί απαγόρευσης χρησιμοποίησης μη προσωποποιημένου εισιτηρίου από άλλο άτομο εντός προβλεπόμενου χρόνου. Για τη χρέωση βάσει αριθμού στάσεων θα κάνουν κάτι ή μπα; 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις