Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα αγορασα αυτον τον υπολογιστη https://www.kotsovolos.gr/computing/desktops-and-upgrade-tools/desktops-mac-all-in-one/278339-pc-infinity-gear-alpha-3
θελω να αγορασω αυτην την καρτα γραφικων Manli GeForce RTX 3050 8GB κανει? για τον συγκεκριμενο υπολογιστη το pc εχει τροφοδοτικο 400w και μια αλλη ερωτηση για παιχνιδια που θελω να παιζω στον pc μου σηκωνει επεξεργαστης παιχνιδια εχει intel i3 12100 στα 3,30ghz
ρωταω μην δοσω τσαμπα λεφτα για την καρτα γραφικων

Δημοσ.

Αρκετά μικρό το τροφοδοτικό σου ακόμη και για μια τόσο σχετικά μικρή ενεργοβόρα κάρτα. Μόνο αν είναι καλής ποιότητας gold να του προσθέσεις κάρτα γραφικών

Πολύ καλύτερη επιλόγή ως απόδοση προς χρήμα η Rx 6600 από την rtx 3050

Ο 12100 σηκώνει μια χαρά τα παιχνίδια. Το κύριο μειονέκτημά του οι λιγοστοί πυρήνες αλλά στα περισσότερα παιχνίδια δε θα καταλάβεις καμία διαφορά.

Για να παίξεις τα περισσότερα καινούρια παιχνίδια και να είσαι άνετος θα χρειαστείς ακόμη 8gb ram ώστε να είσαι 16gb σύνολο.

• Like 2
Δημοσ.

ευχαριστω για την απαντηση η συγκεκριμένη καρτα γραφικων rtx 3050   θελει Ελάχιστη Ισχύς Τροφοδοτικού 130W ενω σε αλλες καρτες γραφικων που ειδα θελουν πανω απο 450w τροφοδοτικο ram θα βαλω 16

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, xristos19880 είπε

ευχαριστω για την απαντηση η συγκεκριμένη καρτα γραφικων rtx 3050   θελει Ελάχιστη Ισχύς Τροφοδοτικού 130W ενω σε αλλες καρτες γραφικων που ειδα θελουν πανω απο 450w τροφοδοτικο ram θα βαλω 16

Έχει κάνει πατάτα το Σκρουτζ και έχει βάλει ελάχιστη ισχύ τροφοδοτικού 130w ,ενώ αυτή είναι η κατανάλωση της κάρτας μόνο στην πραγματικότητα.https://www.manli.com/en/product-detail-Manli_GeForce_RTX™_3050_(M2521+N630)-302.html.Γι αυτό και οι άλλες υλοποιήσεις που κοιτάς έχουν τόση διαφορά στο συνιστώμενο τροφοδοτικό.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, xristos19880 είπε

καλησπερα αγορασα αυτον τον υπολογιστη https://www.kotsovolos.gr/computing/desktops-and-upgrade-tools/desktops-mac-all-in-one/278339-pc-infinity-gear-alpha-3
θελω να αγορασω αυτην την καρτα γραφικων Manli GeForce RTX 3050 8GB κανει? για τον συγκεκριμενο υπολογιστη το pc εχει τροφοδοτικο 400w και μια αλλη ερωτηση για παιχνιδια που θελω να παιζω στον pc μου σηκωνει επεξεργαστης παιχνιδια εχει intel i3 12100 στα 3,30ghz
ρωταω μην δοσω τσαμπα λεφτα για την καρτα γραφικων

Rx 6600 θα πάρεις. 

100-120w καίει σε gaming οπότε λογικά κομπλέ θα είσαι με το τροφοδοτικο. 

Αρκεί να είναι επώνυμο και σχετικά ποιοτικό. 

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλησπερα το pc που αγορασα εχει μητρικη της gigabyte h610m h και εχω παραγγειλει της MODULE DDR4 16GB 2X8GB 3200MHz Kingston FURY BEAST RGB
η ερωτηση μου ειναι θελουν ρυθμιση απο το bios? ρωταω για ειμαι και λιγο ασχετος

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, xristos19880 είπε

καλησπερα το pc που αγορασα εχει μητρικη της gigabyte h610m h και εχω παραγγειλει της MODULE DDR4 16GB 2X8GB 3200MHz Kingston FURY BEAST RGB
η ερωτηση μου ειναι θελουν ρυθμιση απο το bios? ρωταω για ειμαι και λιγο ασχετος

Θα παίξουν κατευθείαν αλλά στη βασική συχνότητα.

Πρέπει να μπεις στο bios και να ενεργοποιήσεις το xmp (3200mhz) ώστε να πάρεις τα μέγστα από τις μνήμες

Δημοσ.

καλησπερα θελω να ρωτησω η Samsung 980 m2 ειναι αξιοπιστη στον χρονο υγειας της? την θελω να την αγορασω για ποιο πολυ για παιχνιδια
για την μητρικη gigabyte h610m h

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, xristos19880 είπε

καλησπερα θελω να ρωτησω η Samsung 980 m2 ειναι αξιοπιστη στον χρονο υγειας της? την θελω να την αγορασω για ποιο πολυ για παιχνιδια
για την μητρικη gigabyte h610m h

• NVMe PCIe 3.0 x4 M.2

έχει παλιό πρωτόκολλο οπότε θα τρέχει "αργα" , μην πάρεις ακριβό NVME , πάρε ένα με speed 3000ΜΒ r/w

Επεξ/σία από jgeorgiou

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...