TrialKid Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) iPhone X (A11 Bionic, 3Gb ram) 2017 δεν θα το τρέχει iPhone XS Max (A12 Bionic, 4Gb ram) 2018 θα το τρέχει στην ram να οφείλεται ; γιατί από το 12 και μετά απλό VS Pro εκδόσεις έχουν διαφορά στην ram Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2023 από TrialKid 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
great Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 12 ώρες πριν, somt είπε ελληνικά sms με πεζούς χαρακτήρες; μπα... πλακα κανεις ? το encode Και το σεταρισμα στο αλλο κινητο android Που προφανως στελνεις το εχεις φτοιαξει ? μιλαμε για πραγματα που ηταν πριν απο 20 χρονια. μηπως δεν εχεις και οριο 160 αλλα ειναι λιγοτερο ? Μου αρεσει το namedrop, swipe to reply το standy δειχνει καλό. Το Improved autocorrect ελπιζω να ειναι οντως improved και στα ελληνικα, και φυσικα επιτελους pets in photos !!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asmilon Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 46 λεπτά πριν, TrialKid είπε iPhone X (A11 Bionic, 3Gb ram) 2017 δεν θα το τρέχει iPhone XS Max (A12 Bionic, 4Gb ram) 2018 θα το τρέχει στην ram να οφείλεται ; γιατί από το 12 και μετά απλό VS Pro εκδόσεις έχουν διαφορά στην ram Πιο πολυ εχει να κανει με οτι δε μπορει να υποστηριζει συσκευες για παντα. 6 χρονια support ειναι πολυ παραπανω απο οτι δινει οποιοσδηποτε ανταγωνιστης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TrialKid Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 9 λεπτά πριν, asmilon είπε Πιο πολυ εχει να κανει με οτι δε μπορει να υποστηριζει συσκευες για παντα. 6 χρονια support ειναι πολυ παραπανω απο οτι δινει οποιοσδηποτε ανταγωνιστης.... Μέχρι στιγμής που το κατέβασα στο 11 μου (όχι Pro) ,από θέμα ταχύτητας δεν είδα ζόρια (βάζω και το Geekbench 6) Θα δοκιμάσω στο XS Max της γυναίκας και στο 12 (όχι Pro) του γιου να δω αν αλλάζει κάτι. και στα 13 Pro και 14 Pro να δω διάφορες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gadgetseek Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 αρτζίθκια μάντολες (που λεν και στο νησί..) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos- Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 15 ώρες πριν, somt είπε ελληνικά sms με πεζούς χαρακτήρες; μπα... Με ένα εμότζι ή έναν κενό χαρακτήρα (google “invisible character”) σπας τη συμπίεση Unicode και φεύγουν πεζά (όριο 70 χαρακτήρες) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NorgeMan Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Ελληνικό πληκτρολόγιο της προκοπής με προεπιλογές θα έχει ή θα μείνουμε για πάντα με το πληκτρολόγιο της google? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
great Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 2 ώρες πριν, panos- είπε Με ένα εμότζι ή έναν κενό χαρακτήρα (google “invisible character”) σπας τη συμπίεση Unicode και φεύγουν πεζά (όριο 70 χαρακτήρες) η φτοιαχνεις τις ρυθμισεις του κινητου σου και δεν μενεις στο 2002 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
somt Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 δεν υπάρχει τέτοια ρύθμιση στο ios λέμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hellghan Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 22 ώρες πριν, AtiX είπε Το λες και ντροπή μετά από 11 χρόνια να σταματήσει να υποστηρίζει μια συσκευή, σε αντίθεση με τις άλλες που στα τρία άντε τέσσερα χρόνια τρώνε άκυρο… δες τώρα το κινητό σου, φαντάσου το σε πέντε-έξη χρόνια, και συνέχισε να γελάς… Συγκεκριμένα το δικό μου τρεχει πολύ ανώτερα αποτι τρέχει το Χ που τα έχει ήδη φτύσει από το ios 16. Δεν είναι 11 χρόνια αλλά είναι στα 6 χρόνια. Κλαμμενο το ios 17 για να δούμε πότε θα βάλει σοβαρά νέα χαρακτηριστικά στο λειτουργικό της. Για την ώρα ας μείνουμε στα emoji κτλπ. Κάτσε να δούμε πόσο ακλαφτα θα πάνε τα 11αρια τώρα όταν βγει το 15αρι. Εδώ είμαστε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 4 λεπτά πριν, hellghan είπε Συγκεκριμένα το δικό μου τρεχει πολύ ανώτερα αποτι τρέχει το Χ που τα έχει ήδη φτύσει από το ios 16. Δεν είναι 11 χρόνια αλλά είναι στα 6 χρόνια. Κλαμμενο το ios 17 για να δούμε πότε θα βάλει σοβαρά νέα χαρακτηριστικά στο λειτουργικό της. Για την ώρα ας μείνουμε στα emoji κτλπ. Κάτσε να δούμε πόσο ακλαφτα θα πάνε τα 11αρια τώρα όταν βγει το 15αρι. Εδώ είμαστε Θα μας πεις το δικό σου που τρέχει ανώτερα ή το έχεις μόνο εσύ και κανένας άλλος… ΥΓ: για το 11 έχεις δίκιο, αν και στο μυαλό μου ήταν τα iPhones 5s και 6 που πριν κάτι μήνες πήραν update με security packs… 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TrialKid Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 30 λεπτά πριν, hellghan είπε Συγκεκριμένα το δικό μου τρεχει πολύ ανώτερα αποτι τρέχει το Χ που τα έχει ήδη φτύσει από το ios 16. Δεν είναι 11 χρόνια αλλά είναι στα 6 χρόνια. Κλαμμενο το ios 17 για να δούμε πότε θα βάλει σοβαρά νέα χαρακτηριστικά στο λειτουργικό της. Για την ώρα ας μείνουμε στα emoji κτλπ. Κάτσε να δούμε πόσο ακλαφτα θα πάνε τα 11αρια τώρα όταν βγει το 15αρι. Εδώ είμαστε Αν και κόβω ΦΠΑ και μπορώ να αγοράζω άνευ, και να το ξανά πουλάω εδώ μέσα χωρίς να χάνω… Θέλω να μου αιτιολογήσεις το θα πάνε άκλαυτα… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mants118 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 15 ώρες πριν, asmilon είπε Βλεποντας οτι θα εκαναν redesign το phone app, χαρηκα μηπως τελικα εν ετη 2023 βαλουν παραπανω απο 100 εγγραφες στο ιστορικο κλησεων... Με την χαρα εμεινα, απορω πως δεν εχει γινει μεγαλυτερο θεμα αυτο 😕 Νομίζω ότι αυτό οφείλεται στη κουλτούρα που εκφράζει το σταμάτημα στις κλήσεις προωθώντας παράλληλα τη γραπτή επικοινωνία... Οπότε σου λέει το Μήλο, ότι αρκετός κόσμος δε κάνει και πολλές κλήσεις, γιατί να επέμβω;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
great Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 15 ώρες πριν, somt είπε δεν υπάρχει τέτοια ρύθμιση στο ios λέμε δεν ειναι του ιος θεμα λεμε. του android Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hellghan Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 10 ώρες πριν, AtiX είπε Θα μας πεις το δικό σου που τρέχει ανώτερα ή το έχεις μόνο εσύ και κανένας άλλος… ΥΓ: για το 11 έχεις δίκιο, αν και στο μυαλό μου ήταν τα iPhones 5s και 6 που πριν κάτι μήνες πήραν update με security packs… Ποιο 5s και 6 πήραν security updates ρε μάστορα Θα μας τρελάνεις; έχουν σταματήσει χρόνια τα updates πλέοντας συγκεκριμένα ουτε fb δεν τρέχουν πλέον. Περίμενα να κρατήσει το Χ ένα χρόνο ακόμα και όχι τα το σταματήσει μαζί με το 8. Mate 20 Pro θα μας βγάλει και φέτος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα