vounisios Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 Γεια σας φιλοι μου...εχω βαλει αυτες τις εφημεριδες μπροστα στην google....Θελω τωρα να προσθεσω και δυο ακομα...Επειδη δεν θυμαμαι πως τις ειχα προσθεσει, μπορειται να μου πειτε το πως τις βαζουμε εκει? Ευχαριστω πολυ. [βαζω και μια φωτο].
SabotazNic Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, cthulhucarbide είπε Ποιος είναι ο browser? Chrome πρεπει να ειναι
Joshua21 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 2 hours ago, vounisios said: Γεια σας φιλοι μου...εχω βαλει αυτες τις εφημεριδες μπροστα στην google....Θελω τωρα να προσθεσω και δυο ακομα...Επειδη δεν θυμαμαι πως τις ειχα προσθεσει, μπορειται να μου πειτε το πως τις βαζουμε εκει? Ευχαριστω πολυ. [βαζω και μια φωτο]. Έχει γεμίσει δεν χωράει άλλες συντομεύσεις. Αν δεν ήταν γεμάτο θα έβλεπες το κουμπί προσθήκη συντόμευσης, κάπως έτσι:
vounisios Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Φιλοι μου καλημερα...Το ειχα υποψιαστει οτι μαλλον δεν χωραει αλλες συντομευσεις...σας ευχαριστω πολυ για την επιβεβαιωση...γεια χαρα!
vounisios Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 45 λεπτά πριν, dbrillis είπε Μπορείς να χρησιμοποιήσεις σελιδοδεικτες. Σ ευχαριστω πολυ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα