Προς το περιεχόμενο

gilera runer 50 sp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.θυμηθηκα  στα 35 μου να ασχοληθω με το μηχανακι κ αντι να αλλαζω κυλινδροπιστονα εξατμισεις στροφαλους κ χιλια δυο θα ηθελα να μαθω αν κουμπωνει αλλο μοτερ κατευθειαν πανω.μιλαω για 125-180.μην αρχισουμε περι ασφαλεια δισκοφρενα αμορτισερ κ ολα αυτα.απλα αν κουμπωνει αν εχει ιδιες βασεις κ αν συμφερει το ολο project 

• Moderators
Δημοσ.
Στις 6/6/2023 στις 5:36 ΠΜ, soundou είπε

κατι που γινεται ευκολα η ειναι ζορι?

Κάτι που δεν είναι ασφαλές θέλει πολλά κόψε ράψε πάνω στο σασί

Δημοσ.
On 06/06/2023 at 05:36, soundou said:

κατι που γινεται ευκολα η ειναι ζορι?

και πολύ ζόρι και πολλά λεφτά συγκριτικά με την αξία του υπόλοιπου σκούτερ και τέρμα επικίνδυνο όσο σωστά και να το "ράψεις" επάνω. γιατί περί ραψίματος μιλάμε.

προτιμότερο να το πουλήσεις όπως είναι και να βρεις ένα 125 και να μαζέψεις εκείνο αν θες τόσο ένα runner για ιστορικούς λόγους.

για χρηστικούς λόγους δεν υπάρχει νόημα. είναι πάντα ένα επικίνδυνο σκούτερ πολύ σβέλτο με μηδενικά φρένα αναρτήσεις γεωμετρία και τροχούς ακατάλληλους για χρήση σε ελληνικούς δρόμους.

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, greekfragma said:

είναι πάντα ένα επικίνδυνο σκούτερ πολύ σβέλτο με μηδενικά φρένα αναρτήσεις γεωμετρία και τροχούς ακατάλληλους για χρήση σε ελληνικούς δρόμους.

Οντως ηταν διαολος και ειχα ριξει αρκετο χρημα για να το κανω να φρεναρει, να στριβει και να πλαγιαζει. Τερματισμενο Malossi μοτερ και ολο το σετ αναρτησεων και φρενων που ειχαν για το Trofei. Το πουλησα και σε μια βδομαδα ο πιτσιρικας που το πηρε, το εκανε αλοιφη για καλους. Ευτυχως δεν σκοτωθηκε…

Το χειροτερο ομως θεωρω οτι ηταν το Dragster. To πουλησα σε ενα μηνα, εντελως μηδενικα φρενα, χειροτερα και απο του Runner…

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γινεται θέλει μετατροπη στης βάσεις του σασί
το κακό ειναι ότι έχει άλλη ροπή το μηχανάκι και διαφορα αντοχής στο σασί ειναι τεράστια όποιος το εχει κανί (να μην πω μλκια το εχω κανει) απλα μετα απο λιγο ράγισε και έκοψε το σασί απλα ήμουν τυχερός και το τελικό κρακ και στα δυο μου το έκανε κατά την εκκίνησή στο φανάρι ετσι με μερικές μώλωπες γλίτωσα

το κάναμε καθαρά και μόνο για να πούμε οτι το κάναμε... μηχανάκι ήταν μη χρηστικό δεν σταματούσε άλλαξε και κέντρο βάρους και σε τραβούσε περίεργα στης στροφές γενικός δεν αλλά όταν είσαι μικρός κανεις οτι μ...α σου ερθει

Επεξ/σία από Black Demis

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...