Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, IKARIWTHS είπε Οι ντόπιοι δεν είχαν καινούργια αυτοκίνητα θα πάω σε ένα νησί τον Αύγουστο Σε διαφορά μικρά θα πάω 22 ώρες πριν, IKARIWTHS είπε διότι η βενζίνη που υπάρχει εκεί είναι κακής ποιότητας . Χωρίς σχόλια. Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2023 από jmmys
agnostos13 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Αν δεν έχεις από leasing...νοίκιασε ένα που δεν θα σε νοιάζει το service του!
IKARIWTHS Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Jimmy’s ευχαριστώ φίλε για την ειρωνία,όλους τους υπόλοιπους τους ευχαριστώ για την συμβολή τους .Φίλε agnostos 13 δεν γίνεται να νοικιάσω διότι έχω 3 παιδιά και πρέπει να πάρω το δικό μου .
achilles_g_ Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Αν γράψεις τα νησιά, ίσως μπορέσουν να σε βοηθήσουν κάποιοι που ζουν/ έχουν πάει.
IKARIWTHS Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Καλησπέρα ,προσπαθω από χθες να μην κάνω δυσφήμηση στο νησί μου αλλά κάνετε διαρκως την ίδια ερώτηση ,όπως φαίνεται από το nickname είμαι από την ικαρια ,στο δικό μου νησί την έπαθα πέρσι αλλά είχα πάει με πετρέλαιο euro 6.Φέτος θα πάω με βενζινοκίνητο όπου από όσο γνωρίζω δεν παρουσιάζονται εύκολα προβλήματα .Θα πάρω τα δυο βελτιωτικά που μου πρότειναν στην πρώτη σελίδα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο .
emperor4her Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, IKARIWTHS είπε Καλησπέρα ,προσπαθω από χθες να μην κάνω δυσφήμηση στο νησί μου αλλά κάνετε διαρκως την ίδια ερώτηση ,όπως φαίνεται από το nickname είμαι από την ικαρια ,στο δικό μου νησί την έπαθα πέρσι αλλά είχα πάει με πετρέλαιο euro 6.Φέτος θα πάω με βενζινοκίνητο όπου από όσο γνωρίζω δεν παρουσιάζονται εύκολα προβλήματα .Θα πάρω τα δυο βελτιωτικά που μου πρότειναν στην πρώτη σελίδα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο . παντως εγω που ειχα περισυ εβαζα σε ενα ελιν και ενα εκο.. ολα καλα.. πετρελαιο και βενζινη.. ημασταν 2 αυτοκινητα.. δεν υπηρξε το παραμικρο προβλημα.. μαλλον ειχες καποιο θεμα απο πριν Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2023 από emperor4her
Glarobats Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Μένω σε νησί και δεν είχα ποτε πρόβλημα με νοθευμενη βενζίνη. Μια φορά κατέβηκα Αθήνα , γέμισα και ήταν νοθευμένη (άναψε το check engine μετά από μερικά χλμ). Πιο εύκολα πέφτεις σε νοθεία στην πολη παρά στην επαρχία. Εάν πέσει σύρμα στην Επαρχία ο άλλος θα κάνει να ξαναδεί πελάτη μετά από χρόνια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα