Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, IKARIWTHS είπε

Οι ντόπιοι δεν είχαν καινούργια αυτοκίνητα 

θα πάω σε ένα νησί τον Αύγουστο 

Σε διαφορά μικρά θα πάω

22 ώρες πριν, IKARIWTHS είπε

διότι η βενζίνη που υπάρχει εκεί είναι κακής ποιότητας .

Χωρίς σχόλια.

Επεξ/σία από jmmys
Δημοσ.

Jimmy’s ευχαριστώ φίλε για την ειρωνία,όλους τους υπόλοιπους τους ευχαριστώ για την συμβολή τους .Φίλε agnostos 13 δεν γίνεται να νοικιάσω διότι έχω 3 παιδιά και πρέπει να πάρω το δικό μου .

Δημοσ.

Καλησπέρα ,προσπαθω από χθες να μην κάνω δυσφήμηση στο νησί μου αλλά κάνετε διαρκως την ίδια ερώτηση ,όπως φαίνεται από το nickname είμαι από την ικαρια ,στο δικό μου νησί την έπαθα πέρσι αλλά είχα πάει με πετρέλαιο euro 6.Φέτος θα πάω με βενζινοκίνητο όπου από όσο γνωρίζω δεν παρουσιάζονται εύκολα προβλήματα .Θα πάρω τα δυο βελτιωτικά που μου πρότειναν στην πρώτη σελίδα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, IKARIWTHS είπε

Καλησπέρα ,προσπαθω από χθες να μην κάνω δυσφήμηση στο νησί μου αλλά κάνετε διαρκως την ίδια ερώτηση ,όπως φαίνεται από το nickname είμαι από την ικαρια ,στο δικό μου νησί την έπαθα πέρσι αλλά είχα πάει με πετρέλαιο euro 6.Φέτος θα πάω με βενζινοκίνητο όπου από όσο γνωρίζω δεν παρουσιάζονται εύκολα προβλήματα .Θα πάρω τα δυο βελτιωτικά που μου πρότειναν στην πρώτη σελίδα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο .

παντως εγω που ειχα περισυ εβαζα σε ενα ελιν και ενα εκο.. ολα καλα.. πετρελαιο και βενζινη.. ημασταν 2 αυτοκινητα.. δεν υπηρξε το παραμικρο προβλημα.. μαλλον ειχες καποιο θεμα απο πριν 

Επεξ/σία από emperor4her
Δημοσ.

Μένω σε νησί και δεν είχα ποτε πρόβλημα με νοθευμενη βενζίνη. Μια φορά κατέβηκα Αθήνα , γέμισα και ήταν νοθευμένη (άναψε το check engine μετά από μερικά χλμ). 
Πιο εύκολα πέφτεις σε νοθεία στην πολη παρά στην επαρχία. Εάν πέσει σύρμα στην Επαρχία ο άλλος θα κάνει να ξαναδεί πελάτη μετά από χρόνια.  

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...