Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

υπάρχει ένα χώρος γύρω στα 35 τετραγωνικά, όπου ήταν ταράτσα και το έχω κάνει μπαλκόνι. Ο σκοπός είναι να μην βρέχεται και να έχει σκιάσει και θέλω να βάλω κάποιο οικονομικό σκέπαστρο (τέντα, κεραμοσκεπή, κάτι άλλο)

Έχετε να προτείνετε κάτι;

Ευχαριστώ,
Βασίλης.

Δημοσ.

Καλησπέρα. Δίνεις ελάχιστες πληροφορίες για να βρεθεί η κατάλληλη και σωστή και νόμιμη λύση.

Ο χώρος σου ανήκει 100% ή όχι;

άλλο ταράτσα μονοκατοικίας και άλλο ταράτσα κοινόχρηστη.

Δημοσ.

Εφόσον σου ανήκει 100% τότε μια πέργκολα θα σου κάνει δουλειά.

Ανάλογα τη περιοχή τους αέριδες και το καιρό φροντίζεις και τα υλικά και την αντοχή τους, ανάλογα και το κόστος.

https://showood.gr/blog/στέγαστρο-και-πέργκολα-4-ιδέες-για-σκίαση-θωράκιση-εξωτερικών-χώρων-b4255.html

τυχαίο λινκ για είδη πέργκολας ανάλογα υλικών και αντοχής.

• Like 1
Δημοσ.

Αν κανεις κεραμοσκεπη χρειαζετε αδεια  απο τη πολεοδομια Αν δεν σε καρφωσει καποιος γειτονας οταν ερθει η ωρα για πωληση η μεταβιβαση θα πρεπει τοτε να τη νομιμοποιησεις

Δημοσ.
7 minutes ago, Maurikycli said:

Η ταράτσα πώς γίνεται μπαλκόνι; 

μεταφορικά το έγραψε εφόσον είναι μονοκατοικία. εννοεί οτι θα έχει βάλει τραπεζοκάθισμα να πίνει το καφέ του

Δημοσ.

Δεν με απασχολεί ο θόρυβος, αυτό που θέλω είναι κάτι οικονομικό για να καλύπτεται όσο γίνεται από τον ήλιο και την βροχή

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, Uberalles_gr είπε

Δεν με απασχολεί ο θόρυβος, αυτό που θέλω είναι κάτι οικονομικό για να καλύπτεται όσο γίνεται από τον ήλιο και την βροχή

Δεν υπάρχουν πλέον οικονομικά

Οι επιλογές ειναι

1. κεραμύδι

2. πανελ πολυουρεθάνης

3. απλα κυματιστά, που ειναι φτερό στον άνεμο και αν τα παρει τρέχα βρέστα(το πιο οικονομικό) απίστευτο θόρυβο όμως και επικίνδυνα.

4. τεντοπανο

Οπως βέβαια και πολλες άλλες πολύ πιο ακριβες.

Επεξ/σία από NikosKallithea
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

^Οποιοδήποτε μόνιμο σκεπαστρο θέλει άδεια. Μόνο ομπρέλες μπορεί να βάλει χύμα 

Επεξ/σία από Maurikycli

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...