Uberalles_gr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 Καλησπέρα σας, υπάρχει ένα χώρος γύρω στα 35 τετραγωνικά, όπου ήταν ταράτσα και το έχω κάνει μπαλκόνι. Ο σκοπός είναι να μην βρέχεται και να έχει σκιάσει και θέλω να βάλω κάποιο οικονομικό σκέπαστρο (τέντα, κεραμοσκεπή, κάτι άλλο) Έχετε να προτείνετε κάτι; Ευχαριστώ, Βασίλης.
greekfragma Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 Καλησπέρα. Δίνεις ελάχιστες πληροφορίες για να βρεθεί η κατάλληλη και σωστή και νόμιμη λύση. Ο χώρος σου ανήκει 100% ή όχι; άλλο ταράτσα μονοκατοικίας και άλλο ταράτσα κοινόχρηστη.
Uberalles_gr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 Είναι ταράτσα μονοκατοικίας και ο χώρος μου ανήκει 100%
greekfragma Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 Εφόσον σου ανήκει 100% τότε μια πέργκολα θα σου κάνει δουλειά. Ανάλογα τη περιοχή τους αέριδες και το καιρό φροντίζεις και τα υλικά και την αντοχή τους, ανάλογα και το κόστος. https://showood.gr/blog/στέγαστρο-και-πέργκολα-4-ιδέες-για-σκίαση-θωράκιση-εξωτερικών-χώρων-b4255.html τυχαίο λινκ για είδη πέργκολας ανάλογα υλικών και αντοχής. 1
NikosKallithea Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 Κεραμίδια Ολα τα άλλα κάνουν θόρυβο οταν βρέχει
xp-user Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 Αν κανεις κεραμοσκεπη χρειαζετε αδεια απο τη πολεοδομια Αν δεν σε καρφωσει καποιος γειτονας οταν ερθει η ωρα για πωληση η μεταβιβαση θα πρεπει τοτε να τη νομιμοποιησεις
greekfragma Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 7 minutes ago, Maurikycli said: Η ταράτσα πώς γίνεται μπαλκόνι; μεταφορικά το έγραψε εφόσον είναι μονοκατοικία. εννοεί οτι θα έχει βάλει τραπεζοκάθισμα να πίνει το καφέ του
Uberalles_gr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Δεν με απασχολεί ο θόρυβος, αυτό που θέλω είναι κάτι οικονομικό για να καλύπτεται όσο γίνεται από τον ήλιο και την βροχή
NikosKallithea Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, Uberalles_gr είπε Δεν με απασχολεί ο θόρυβος, αυτό που θέλω είναι κάτι οικονομικό για να καλύπτεται όσο γίνεται από τον ήλιο και την βροχή Δεν υπάρχουν πλέον οικονομικά Οι επιλογές ειναι 1. κεραμύδι 2. πανελ πολυουρεθάνης 3. απλα κυματιστά, που ειναι φτερό στον άνεμο και αν τα παρει τρέχα βρέστα(το πιο οικονομικό) απίστευτο θόρυβο όμως και επικίνδυνα. 4. τεντοπανο Οπως βέβαια και πολλες άλλες πολύ πιο ακριβες. Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2023 από NikosKallithea
Maurikycli Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) ^Οποιοδήποτε μόνιμο σκεπαστρο θέλει άδεια. Μόνο ομπρέλες μπορεί να βάλει χύμα Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2023 από Maurikycli
Uberalles_gr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και τον χρόνο σας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα