Προς το περιεχόμενο

Govee DreamView T1 TV Backlight @Govee 47.99€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, nik69 είπε

Πολυ ενδιαφερον,

αν καταλαβα ομως καλα αναβει μονο μεσω του app?

Όχι, έχει και ένα switch box με 3 κουμπιά από το οποίο μπορείς να ενεργοποιήσεις τα led, να αλλάξεις τα χρώματα όταν είναι σε ambient mode ή/και να ενεργοποιήσεις το music mode όπου ο φωτισμός αλλάζει με τον Ρυθμό.

Από το app μπορείς να αλλάξεις το είδος/συγχρονισμό των led (movie/game/ambient) καθώς και άλλες παραμετροποιήσεις.

Για 50 ευρά αξίζει, απλά, μην περιμένετε ποιότητα συγχρονισμού/αποχρώσεις χρωμάτων μιας Philips με built-in Ambilight.

Το Τ2 της Govee είναι λίγο καλύτερο/πιο ακριβές από το Τ2 λόγω της καλύτερης camera αλλά κοστίζει σχεδόν τα διπλάσια...

ΥΓ : για όσους το πάρουν: ΜΗΝ κάνετε το calibration τοποθετώντας τα πορτοκαλί τετραγωνάκια που έρχονται στη συσκευασία στην οθόνη σας καθώς είναι λίγο "μανουρα", χρησιμοποιήστε αυτό το βίντεο: 

https://youtu.be/lR_Pxd8hrd4

Επεξ/σία από red1
  • Like 2
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, chriskourou είπε

Σε τι διαφέρει με το Τ2 ;

Το Τ2 έχει καλυτερη ανταπόκριση στην ακρίβεια χρωμάτων. 

Δημοσ.

Η κάμερα μπροστά χαλάει τέρμα την αισθητική της TV και επιπλέον (κατα την γνώμη μου) δεν θές κανένα backlight φως σε ταινίες κτλ... ειδικά αν είναι OLED και αναζητάς το απόλυτο contrast.  

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.

Κατ εμέ δεν αξίζει η διαφορά για το τ2. 

Έχω το τ1 και είμαι υπερευχαριστημενος. 

Την κάμερα μετά από 2-3 ημέρες ούτε την πιάνει το μάτι μου. Την συνήθισα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, d_gkal είπε

Κατ εμέ δεν αξίζει η διαφορά για το τ2. 

Έχω το τ1 και είμαι υπερευχαριστημενος. 

Την κάμερα μετά από 2-3 ημέρες ούτε την πιάνει το μάτι μου. Την συνήθισα.

Το αυτό, την κάμερα, μετά από 2-3 μέρες ξεχνάς ότι είναι εκεί, κοινώς, ΔΕΝ αποτελεί πρόβλημα.

Το πρόβλημα τέτοιων συστημάτων που χρησιμοποιούν κάμερα είναι πως προφανώς, ο συγχρονισμός και η απόδοση/απόχρωση των χρωμάτων δεν είναι ότι καλύτερο και πως επίσης, τα αποτελέσματα ποικίλουν ανάλογα με το φως που υπάρχει στο δωμάτιο, κοινώς, μην περιμένετε πολλά την ημέρα ή ακομα και το βράδυ άμα έχετε δυνατό φωτισμό, το σύστημα αυτό λειτουργεί καλά μόνο  σε σκοτεινό δωμάτιο με τα.φωτα.κλειστα γιατί διαφορετικά η κάμερα.πιανει το φως και αντανακλάσεις από άλλα σημεία του δωματίου.

Εναλλακτικές υπάρχουν και είναι τα HDMI Sync box όπως αυτό της Philips αλλά...προς το παρόν είναι περιορισμένο λόγω του HDMI 2.0 πλην του γεγονότος ότι πρέπει κάποιος να σκάσει 400+ ευρώ για το Box, το hue bridge ΚΑΙ τις διαφορές λάμπες και LED ξεχωριστά.

Η Lytmi βέβαια κυκλοφόρησε πρόσφατα το Lytmi Fantasy 3 HDMI sync box που υποστηρίζει HDMI 2.1 αλλά...δώρον αδωρον καθώς για κάποιον ηλίθιο λογο, δεν υποστηρίζει VRR, παρόλα αυτά , τα αποτελέσματα είναι εξίσου καλά με το Ambilight της Philips, βέβαια, κοστίζει και 200+ ευρώ οπότε...

Επαναλαμβανω, για όποιον θέλει bias lighting για να μην στραβωνεται τα βράδια όταν παίζει games/βλέπει ταινίες, το Τ1 της Govee είναι μια χαρά - μην περιμένετε καταπληκτικά αποτελέσματα πάντως (βλέπε: κάποια ελαφρύ πορτοκαλί χρώματα τα εμφανίζει ως κόκκινα, κάποια κόκκινα ως σκούρα μωβ κτλπ κτλπ).

Για 50 ευρώ είναι μια χαρά.

ΥΓ

T1 vs T2

https://youtu.be/giFibVOLQss

Lytmi Fantasy 3

Επεξ/σία από red1
  • Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...