bananasplit Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 Καλημέρα! Θέλω να αγοράσω κινητό για τη γυναίκα μου από τη vodafone, γιατί δίνει τη δυνατότητα δόσεων στο λογαριασμό. Είμαι μεταξύ 1-2, αλλά συμπληρώνω και τη φόρμα, ώστε να μου προτείνετε κι εσείς! 1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; μέχρι 250 ευρώ 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Ελλάδα 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; Vodafone καταστήματα 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; Καινούρια 5) Μέγεθος οθόνης; αδιάφορο 6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); 2sim, nfc, καλό θα ήταν να είναι και 5g. 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; αν η ποιότητα είναι καλύτερη, ναι. έχω βαρεθεί να βγάζω το φεγγάρι και να φαίνεται σα φακός μπαταρίας. γενικά, ΑΝ η ποιότητα μπορούσε να έχει μια σχετικά πιστή αναπαράσταση με αυτό που βλέπω, θα μπορούσα να ανέβω και λίγο παραπάνω. 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; σαφώς 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; όχι 10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) κάμερα, social, browsing. Μερικά που έχω δει είναι αυτό, αυτό και αυτό.
chios Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 https://www.bestprice.gr/item/2157280996/xiaomi-redmi-note-11s-nfc-6gb-128gb.html Αυτό που έβαλες είναι μια χαρά αλλά δεν υπάρχει λόγος να το πληρώσεις χρυσάφι από την Vodafone, υπάρχουν αρκετά μαγαζιά που βάζουν δόσεις. Επίσης αυτά με τα 4gb ram τα ξεχνάς.
bananasplit Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 αυτά από τρίτα καταστήματα, δεν είναι παράεισαγωγές; δηλαδή, θα έχω υποστήριξη; https://www.skroutz.gr/s/38297169/Xiaomi-Poco-M5s-Dual-SIM-6GB-128GB-Μπλε.html ποια είναι η παγίδα; (συνήθως στα xiaomi κάποια παγίδα υπάρχει). αξίζει; βλέπω λογική τιμή.
panatha1369 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 κοιτα και το moto edge 20 lite στα 250 απο γερμανο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα