Maurikycli Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 ^ πλέον τα μπραντ είναι αλγερινά (πρώην γαλλική αποικία )
Vault13 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Brandt σας πιστευω οτι ειναι καλοσχεδιασμεμα και αξιζουν. Δεν θα παρω για δικους μου λογους. Πηρα ενα whirpool με 400€. Στο δρομο ειναι. 1
Vault13 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Στις 9/6/2023 στις 9:50 ΜΜ, mindreader είπε Brandt ειχα κι εγω, ανω φορτωσης. Σκυλι. Made in France. Εβγαλε...25 χρονια! Δεν ξερω αν ακομη δραστηριοποιειτεαι στην Ελλαδα και σε τι τιμες...και αν ειναι made in china πια... Εχω παρω eskimo ανω φορτωσης, στο καταστημα που παιρνουμε ηλεκτρικα μας ξερει και τους ξερουμε δεκαετιες, αρα πιστευω δεν μας λενε ψεμματα, μας ειπαν οτι θα ειναι καλο, 2 χρονια το εχουμε, μια χαρα ολα προς το παρον. Τα εσκιμο ειναι κινεζικα, Ελληνικη εταιρεια. Σαν morris. Λαχειο το καθε μοντελο. δεν θα φταιει το καταστημα αν κατι δεν παει καλα. Τα φερνει και το MediaMarkt, Kotsovolos παντως. Δικτυωμενοι ειναι. Μόλις τώρα, Maurikycli είπε ^ έχεις πρόβλημα με τους Γάλλους; Οχι καμια σχεση.
Basilhs23___ Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 4 ώρες πριν, Vault13 είπε Brandt σας πιστευω οτι ειναι καλοσχεδιασμεμα και αξιζουν. Δεν θα παρω για δικους μου λογους. Πηρα ενα whirpool με 400€. Στο δρομο ειναι. Τι μοντέλο; Είναι άνω φόρτωσης; 4 ώρες πριν, Vault13 είπε Τα εσκιμο ειναι κινεζικα, Ελληνικη εταιρεια. Σαν morris. Λαχειο το καθε μοντελο. δεν θα φταιει το καταστημα αν κατι δεν παει καλα. Τα φερνει και το MediaMarkt, Kotsovolos παντως. Δικτυωμενοι ειναι. Οχι καμια σχεση. Τα Eskimo και αυτα Τουρκία πλέον. Τo whirlpool που πήρα πριν 2 χρόνια είναι κατασκευής στην Πολωνία.
Vault13 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 6 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Τι μοντέλο; Είναι άνω φόρτωσης; https://www.skroutz.gr/s/25595768/Whirlpool-TDLR-7221BS-EU-N-Πλυντήριο-Ρούχων-Άνω-Φόρτωσης-7kg-1200-Στροφών.html?product_id=125436286&sponsored=listing
spooker Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 4/6/2023 στις 5:43 ΜΜ, Allan-Wake είπε Ρώτησα έναν τεχνικό μου λέει πάρε ότι θες, έτσι κι αλλιώς 3 χρόνια ζωή έχουν όλα Πιο καλά 300 ευρώ και άλλα 300 σε 3 χρόνια παρά 600 τωρα όλοι αυτοί οι "τεχνικοί" είναι ένα μάτσο αποτυχημένοι που δεν έχουν ούτε τις βασικές γνώσεις, καλό είναι να μην τους ακούτε ιδιαίτερα. Ένα καλό πλυντήριο άνω φόρτωσης όπως πχ τα brand με normal συντήρηση βγάζουν το ελάχιστο 10χρόνια ΑΝΕΤΑ. Στις 9/6/2023 στις 10:24 ΜΜ, Maurikycli είπε ^ πλέον τα μπραντ είναι αλγερινά (πρώην γαλλική αποικία ) ναι φτιάχνονται στην Αλγερία, αλλά αυτό δεν λέει και πάρα πολλά. Τα πλυντήρια αυτά έχουν σχεδιαστεί στην Γαλλία. Ο βασικός τρόπος λειτουργίας τους πρέπει να έχει να αλλάξει πάνω από 25 χρόνια. Το λέω γιατί το παλιό μου brandt made in France είναι σχεδόν ίδιο με το made in Algeria .Μάλιστα κάποια ανταλλακτικά είναι ακριβώς τα ίδια και τα κράτησα. Είναι heavy duty. Κάθε μέρα να βάζεις πλυντήριο δεν καταλαβαίνουν. Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2023 από spooker 1
maglor1981 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Τα made in France Brandt όντως άξιζαν. Τώρα πια αν μπείτε και στο ελληνικό σαιτ τους έχουν χώρα προέλευσης ΚΙΝΑ. Οπότε προτίμησa απευθείας τον κινέζο Midea....
mezger Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Έχω ένα brandt άνω φόρτωσης εδώ και 16 χρόνια (του 2007) με συνεχόμενη συχνή χρήση έχει βγάλει: 1) Λίγη σκουρία στην πόρτα κοντά στους μεντεσέδες, τίποτα σπουδαίο. 2) Στα ~10 χρόνια βλάβη στην αντλία, έβαλα νέα με ~50 € 3) Στα ~12 χρόνια βλάβη στην πλακέτα, την έδωσα για επισκευή, ~40 € 4) Στα ~15 χρόνια βλάβη στο αισθητήριο κλεισίματος πόρτας, τσιγκουνεύτηκα τα ~20 ευρώ του ανταλλακτικού, απλά το βραχυκύκλωσα και τώρα απλά πρέπει να θυμόμαστε να κλείνουμε την πόρτα πριν ξεκινήσει ( που στα άνω φόρτωσης δεν είναι και τραγικό παράπτωμα να μην κλείσει καλά, θα υπάρξει λίγο πιτσίλισμα, όχι πλυμμήρα) 5) Κατα καιρούς έχει τύχει να φύγει κανένα σωληνάκι εσωτερικά, έπαιξε tie-wrap και φτιάχτηκε Τι ΔΕΝ έχει χρειαστεί τα τελευταία 16 χρόνια: αμορτισέρ, ιμάντες, μοτέρ, ρουλεμάν, κάδος, λάστιχο. Συμπέρασμα, είμαι εξαιρετικά ικανοποιημένος, αφού με ελάχιστη DIY συντήρηση και κάποιες εύκολες και σχετικά φτηνές αντικαταστάσεις έχω πλυντήριο που δουλέυει άψογα όλα αυτά τα χρόνια. 2
Basilhs23___ Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 48 λεπτά πριν, mezger είπε Έχω ένα brandt άνω φόρτωσης εδώ και 16 χρόνια (του 2007) με συνεχόμενη συχνή χρήση έχει βγάλει: 1) Λίγη σκουρία στην πόρτα κοντά στους μεντεσέδες, τίποτα σπουδαίο. 2) Στα ~10 χρόνια βλάβη στην αντλία, έβαλα νέα με ~50 € 3) Στα ~12 χρόνια βλάβη στην πλακέτα, την έδωσα για επισκευή, ~40 € 4) Στα ~15 χρόνια βλάβη στο αισθητήριο κλεισίματος πόρτας, τσιγκουνεύτηκα τα ~20 ευρώ του ανταλλακτικού, απλά το βραχυκύκλωσα και τώρα απλά πρέπει να θυμόμαστε να κλείνουμε την πόρτα πριν ξεκινήσει ( που στα άνω φόρτωσης δεν είναι και τραγικό παράπτωμα να μην κλείσει καλά, θα υπάρξει λίγο πιτσίλισμα, όχι πλυμμήρα) 5) Κατα καιρούς έχει τύχει να φύγει κανένα σωληνάκι εσωτερικά, έπαιξε tie-wrap και φτιάχτηκε Τι ΔΕΝ έχει χρειαστεί τα τελευταία 16 χρόνια: αμορτισέρ, ιμάντες, μοτέρ, ρουλεμάν, κάδος, λάστιχο. Συμπέρασμα, είμαι εξαιρετικά ικανοποιημένος, αφού με ελάχιστη DIY συντήρηση και κάποιες εύκολες και σχετικά φτηνές αντικαταστάσεις έχω πλυντήριο που δουλέυει άψογα όλα αυτά τα χρόνια. Να υποθέσω βέβαια με βάση τα γραφόμενα σου, ότι έχεις γνώσεις και πιάνουν τα χέρια σου. Γιατι πχ πλακέτα αν έφερνες τεχνικό, θα σου έλεγε κάνει κανένα 150αρι η καινούργια συν την τοποθέτηση. Γενικά αν ερχόταν τεχνικός σε όλα τα παραπάνω θα πληρωνόταν ένα επιπλέον 30αρι σε κάθε επίσκεψη κατ ελάχιστον.
mezger Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 39 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Να υποθέσω βέβαια με βάση τα γραφόμενα σου, ότι έχεις γνώσεις και πιάνουν τα χέρια σου. Γιατι πχ πλακέτα αν έφερνες τεχνικό, θα σου έλεγε κάνει κανένα 150αρι η καινούργια συν την τοποθέτηση. Γενικά αν ερχόταν τεχνικός σε όλα τα παραπάνω θα πληρωνόταν ένα επιπλέον 30αρι σε κάθε επίσκεψη κατ ελάχιστον. Όπως τα λες είναι, δεν το αποσαφήνισα σωστά, αν δεν τα έφτιαχνα/άλλαζα μόνος θα είχα πληρώσει και 3-4 επισκέψεις τεχνικού τουλάχιστον. Δεν θα έλεγα ότι ήταν και ιδιαίτερα δύσκολες παρεμβάσεις, αλλά σίγουρα όχι για τον καθένα. 1
Maurikycli Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 4 ώρες πριν, maglor1981 είπε Τα made in France Brandt όντως άξιζαν. Τώρα πια αν μπείτε και στο ελληνικό σαιτ τους έχουν χώρα προέλευσης ΚΙΝΑ. Οπότε προτίμησa απευθείας τον κινέζο Midea.... και σε εμένα το σάι έγραφε κίνα αλλά στην ούγια γράφει αλγερία 1
trelaras22 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Διαβάζοντας το thread, μου γεννήθηκε η απορία: Τα άνω φόρτωσης θεωρούνται ποιό ευαίσθητα απ τα κανονικά; Εγώ έχω άνω φόρτωσης, siemens, 5 χρόνια, ωστόσο έχω διαμορφώσει το χώρο μου έτσι, ωστε να μη χωράει κλασικό, μόνο άνω φόρτωσης, θεορώντας οτι είναι το ίδιο πράγμα σε όλα τα επίπεδα. Τί σιχύει τελικά;
Vault13 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, trelaras22 είπε Διαβάζοντας το thread, μου γεννήθηκε η απορία: Τα άνω φόρτωσης θεωρούνται ποιό ευαίσθητα απ τα κανονικά; Εγώ έχω άνω φόρτωσης, siemens, 5 χρόνια, ωστόσο έχω διαμορφώσει το χώρο μου έτσι, ωστε να μη χωράει κλασικό, μόνο άνω φόρτωσης, θεορώντας οτι είναι το ίδιο πράγμα σε όλα τα επίπεδα. Τί σιχύει τελικά; Tο κλασικο συστημα ειναι το καλυτερο. Οταν ομως δεν εχεις χωρο, πας αναγκαστικα. κακοσχεδιασμενα ειναι, με πατεντες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα