Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, χρειάστηκε να πεταξω ενα στα 5 χρόνια γέμισε μουχλα το λαστιχο μεσα και σκουρια εξωτερικά(φταίω και εγω εδω)

θα ήθελα εμπειρίες θετικές ή αρνητικες απο νέα πλυντήρια ανω φορτωσης, Μαρκα, και μοντελο για να παρω ή να αποφύγω καποιο. 
μοντελα μέσα στην πενταετία μόνο. Ευχαριστω

Επεξ/σία από Vault13
  • Like 1
Δημοσ.

Τα τελευταία 2 χρόνια έχουμε Brandt οικογενειακως αλλά είναι νωρίς για συμπεράσματα. Από την άλλη σχεδόν οι μισές πλυσεις είναι στους 60 και η πόρτα παραμένει σχεδόν πάντα ανοιχτή 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ρώτησα έναν τεχνικό μου λέει πάρε ότι θες, έτσι κι αλλιώς 3 χρόνια ζωή έχουν όλα 

Πιο καλά 300 ευρώ και άλλα 300 σε 3 χρόνια παρά 600 τωρα

• Confused 1
Δημοσ.

Καθαρά από περιέργεια, αλλά γιατί άνω φόρτωσης? Είναι θέμα διαστάσεων (πχ έχουν διαφορετικές διαστάσεις τα άνω με μπροστά) και δεν χωράει άλλο σε εκείνο το σημείο? 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

^ Ναι είναι μικροτερα και ίσως να μην χωράει να ανοίξει η πόρτα 

Επεξ/σία από Maurikycli
Δημοσ.
1 ώρα πριν, SabotazNic είπε

Καθαρά από περιέργεια, αλλά γιατί άνω φόρτωσης? Είναι θέμα διαστάσεων (πχ έχουν διαφορετικές διαστάσεις τα άνω με μπροστά) και δεν χωράει άλλο σε εκείνο το σημείο? 

Αν θυμάσαι το προηγούμενο thread. Το πλυντηριο είναι στριμωγμενο μέσα σε μικρό μπάνιο, οπότε πιο βολικό είναι η πόρτα να ανοίγει από πάνω σε τέτοιες περιπτωσεις.

4 ώρες πριν, Allan-Wake είπε

Ρώτησα έναν τεχνικό μου λέει πάρε ότι θες, έτσι κι αλλιώς 3 χρόνια ζωή έχουν όλα 

Άμα το χρησιμοποιείς σχεδόν κάθε μέρα, σε 3 χρόνια μπορεί να χρειαστεί τεχνικός για αλλαγή σε τίποτε καρβουνακια, ιμάντα η λάστιχο. Επουδενι δεν είναι ασύμφορο η μη επισκευασιμο ακόμα, σε τετοιο χρόνο. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Allan-Wake είπε

υπερβολικος ο τεχνικος. Λιγο προσοχη θελει το πλυντηριο. Να μην βαζεις πατακια μεσα και παπλωματα και παρεις τον καδο στο χερι. Κατα τα αλλα, σίγουρα εχει μεγαλυτερη διαρκεια ζωης.

7 ώρες πριν, Vault13 είπε

Καλησπέρα, χρειάστηκε να πεταξω ενα στα 5 χρόνια γέμισε μουχλα το λαστιχο μεσα και σκουρια εξωτερικά(φταίω και εγω εδω)

θα ήθελα εμπειρίες θετικές ή αρνητικες απο νέα πλυντήρια ανω φορτωσης, Μαρκα, και μοντελο για να παρω ή να αποφύγω καποιο. 

Γιατι εχεις πολλες επιλογες? Λιγες εταιριες βγαζουν ανω φορτωσης και τα πιο γνωστα ειναι τα brandt.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

4 χρόνια με ένα μαρκαμεκαψες απο Σκλαβενίτη στα 300€ ,πλένει κάθε μέρα.Μια χαρά αντέχει ακόμα.

για το selten λέτε η για το margarit ?

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Vault13 είπε

Δέν παίζει νά τό βάλεις κάπου αλλού όπως στήν κουζίνα λ.χ. όπως σέ είχαν προτείνει κάποιοι στό προηγούμενο θέμα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, kastorianos είπε

Δέν παίζει νά τό βάλεις κάπου αλλού όπως στήν κουζίνα λ.χ. όπως σέ είχαν προτείνει κάποιοι στό προηγούμενο θέμα?

Οχι, δεν εχει χωρο. Ασε που ειναι too Europe το πλυντηριο στην κουζινα, δεν ειναι για μενα :)

Επεξ/σία από Vault13
Δημοσ.

Brandt είχα και εγώ για 10+ χρόνια απόλυτα ευχαριστημένος. Τώρα μου έσπασε ο γάντζος της πόρτας (ήταν πλαστικός) και μου λένε αλλαγή όλη η πόρτα 300+ ευρώ...
Οπότε σαν πλυντήρια καλά είναι,  μέχρι να χρειαστείς κάτι  από την "αντιπροσωπεία"...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τρία brandt στην οικογένεια (διαφορετικά μοντέλα μεταξύ τους) και όλα 15-17 χρόνια.

Κανένα ιδιαίτερο θέμα μέχρι τώρα (να χτυπήσω κάνα ξύλο, μην το γρουσουζέψω :P) εκτός από το σχεδόν "κλασσικό" θέμα με το ελαφρύ σκούριασμα και φούσκωμα της μπογιάς στο σημείο της πόρτας που είναι κοντά στους (ας τους πούμε) "μεντεσέδες". Προφανώς έχει να κάνει με την ποιότητα φινιρίσματος στο σημείο και αν το προλάβεις στην αρχή (τρίψιμο, βάψιμο με την ειδική μπογιά) είναι όλα οκ.

54 λεπτά πριν, maglor1981 είπε

Brandt είχα και εγώ για 10+ χρόνια απόλυτα ευχαριστημένος. Τώρα μου έσπασε ο γάντζος της πόρτας (ήταν πλαστικός) και μου λένε αλλαγή όλη η πόρτα 300+ ευρώ...
Οπότε σαν πλυντήρια καλά είναι,  μέχρι να χρειαστείς κάτι  από την "αντιπροσωπεία"...

Γενικά μιλώντας στις περισσότερες συσκευές κι εταιρίες τα ανταλλακτικά τσούζουν. Άσχετο με το θέμα αλλά σε δικό μου καταψύκτη/μπαούλο που με τα χρόνια ξεράθηκε το λάστιχο και ήθελε αντικατάσταση, ανακάλυψα ότι το λάστιχο είναι πρεσαριστό στην πόρτα (μπαίνει κατά την κατασκευή) και άρα η μόνη λύση είναι η αλλαγή της...πόρτας :o Όπου βέβαια το κόστος της σε ωθεί σε σκέψη πλήρους αντικατάστασης του καταψύκτη.

Επεξ/σία από haris_216
  • Like 1
Δημοσ.

Brandt ειχα κι εγω, ανω φορτωσης. Σκυλι. Made in France. Εβγαλε...25 χρονια!

Δεν ξερω αν ακομη δραστηριοποιειτεαι στην Ελλαδα και σε τι τιμες...και αν ειναι made in china πια...

Εχω παρω eskimo ανω φορτωσης, στο καταστημα που παιρνουμε ηλεκτρικα μας ξερει και τους ξερουμε δεκαετιες, αρα πιστευω δεν μας λενε ψεμματα, μας ειπαν οτι θα ειναι καλο, 2 χρονια το εχουμε, μια χαρα ολα προς το παρον.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...