ntallas77 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Καλησπέρα σας, Έχω ένα IPad air (A1475) & ένα IPad 7th Gen (A2197) με τις εξής βλάβες: Α1475 --> Καμμένη πλακέτα, είναι ασύμφορη Α2197 --> Κλειδωμένο και δεν ανοίγει με τίποτα. Το είχα δώσει για ξεκλείδωμα αλλά τίποτα Υπάρχει περίπτωση αυτά να πουληθούν όπως είναι, για ανταλλακτικά;
kormos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 2 ώρες πριν, ntallas77 είπε Καλησπέρα σας, Έχω ένα IPad air (A1475) & ένα IPad 7th Gen (A2197) με τις εξής βλάβες: Α1475 --> Καμμένη πλακέτα, είναι ασύμφορη Α2197 --> Κλειδωμένο και δεν ανοίγει με τίποτα. Το είχα δώσει για ξεκλείδωμα αλλά τίποτα Υπάρχει περίπτωση αυτά να πουληθούν όπως είναι, για ανταλλακτικά; Το καμμένο βαλ το στις αγγελίες και ανέφερε την αιτία/κατάσταση του. https://www.insomnia.gr/classifieds/category/15-ipad/ Για το κλειδωμένο εφόσον δε σου ανήκει.... Επιλέγεις ο ίδιος τι θα το κάνεις... Μφχ
KyrGR Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Καθυστερημένη η απάντησή μου, απλά πληροφοριακά το A2197 εφόσον είναι A10 είναι σχεδόν σίγουρο ότι ξεκλειδώνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα