valkon Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Να δω τι θα κάν...ετε χωρίς τους Ρώσους 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valadsk Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, BertaJourdan είπε Ευχαριστω για την απαντηση, αλλα απο ποιον τα παιρνουνε αυτα τα λεφτα? απο τον χρηστη? δεν θυμαμαι να πληρωσα ποτε. το παράδειγμα είναι από το rapidgator.net. Το rapidgator.net δίνει στους uploaders τα χρήματα αυτά για 1.000 downloads ενός αρχείου 1GB ανά 24 ώρες για να ανεβάζουν αρχεία σε αυτούς και οι χρήστες να αγοράζουν συνδρομε΄ς για να κατεβάζουν γρήγορα αρχεία. 1TB για να κατεβάσεις από το rapidgator για ένα μήνα θέλεις 15 ευρώ. Εν ολίγοις οι uploaders κερδίζουν από τα downloads και το rapidgator από τις συνδρομε΄ς των χρηστών για να κατεβάσουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hacker?pcs Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 14 hours ago, Basilhs23___ said: Δηλαδή επειδή οι ΗΠΑ κατακρίνουν μια χώρα για κάτι, η χώρα θα πρέπει να σπεύσει να το διορθώσει. Μάλλον υπάρχει κάποιος έμμεσος οικονομικός αντίκτυπος η κύρωση από πίσω που δημιούργησε αυτή την πίεση, αλλιώς δεν υπάρχει κανένας λόγος να ασχολείσαι με τις αναφορές του οποιουδήποτε. Παρόλο που δεν θυμάμαι πότε ή αν έχω δώσει λεφτά για συνδρομή ή CD/DVD κτλ παλιότερα, είναι λογικό οι ΗΠΑ να πιέζουν. Οι μικρότερες χώρες δεν έχουν παραγωγές που να κάνουν διεθνή επιτυχία οπότε δεν ασχολούνται με το copyright, οι ΗΠΑ όμως που έχουν τεράστια έσοδα είναι λογικό να το κυνηγάνε 2 hours ago, billdanos said: Αυτό που δεν θέλετε να καταλάβετε, είναι πως αν η πειρατεία αυξηθεί σε μεγάλο βαθμό, δεν θα υπάρχει πλέον αξιόλογο υλικό για να κατεβάσετε και θα κυκλοφορούν κυρίως «σκουπίδια» χαμηλής ποιότητας. Επιπλέον το κάθε torrentάδικο δεν υπάρχει για την ψυχή της μάνας τους αλλά βγάζουν τρέλα κέρδη (και μαύρα φυσικά) από όλα αυτά. Αυτό όμως δεν μας ενοχλεί, παρά μόνο οι «κακές» πλατφόρμες streaming… Πειρατεία στα high της πριν το streaming: ~2000-2016: Sopranos, The Wire, Breaking bad, πρώτες σεζόν Game of thrones Όντως, δεν είχαμε αξιόλογο υλικό, από το 2016 περίπου άρχισαν οι σειρές να πιάνουν κορυφή Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2023 από Hacker?pcs 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martisaul Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Επιτέλους! Έπρεπε να γίνει κάτι για να μην χάνουν ψωμάκι κι αυτοί οι ταλαίπωροι στο Hollywood 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση TomAris1914 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Καλημέρα. Εγώ που πληρώνω Disney ,Netflix ,spotify και xbox ultimate αλλά βλέπω και μερικές σειρές <παράνομα> είμαι πειρατής; Για κάποιους από εσάς είμαι…. Και για να πω την αλήθεια οι 2 σειρές που βλέπω τώρα δεν είναι < πληρωμένες>! Disney πάει για κόψιμο… Netflix βλέπει η γυναίκα όποτε μένει… Spotify έψαχνα ένα τραγούδι και δεν το βρήκα…( το theme από το from ) πρώτη φορά συμβαίνει αλλά και πάλι ξενέρωσα…( στο tidal υπαρχει) Και για το xbox έκανα προπαραγγελία το Diablo στα 80 ευρώ ενώ πληρώνω ultimate… Και μετά εγώ είμαι πειρατής… όχι αυτοί… αν και πληρώνουμε για κάθε φύλλο α4 για κάθε σκληρό για κάθε φλασάκι, που χρησιμοποιούμε, ένα ποσό για πνευματικά δικαιώματα γιατί είμαστε όλοι… πειρατές! έτσι αποφάσισαν οι <κυνηγοί πειρατών>…. Δημοκρατικά… ας μας πουν οι εταιρίες πόσο φόρο πλήρωσαν και πόσο έπρεπε να πληρώσουν… και πως ξεφεύγουν και δεν πληρώνουν ούτε το 10% από αυτό που θα έπρεπε… μήπως κάνουν ότι και εμεις οι <πειρατές>;; ψάχνουν <παραθυράκια>; Παραθυράκια τα οποία δημιούργησαν οι ίδιοι… φορολογικός παράδεισος… και προσέξτε την λεπτομέρεια, σχεδόν πάντα είναι νησιά…. η πατρίδα κάθε σοβαρού πειρατή…. Αν κάποιοι από εσάς δεν βγάζεται τουλάχιστον 3000( στην Ελλάδα) το μήνα και έχετε τέτοιες απόψεις να το δείτε… κάτι δεν πάει καλά με τις απόψεις σας ή με τη ζωή σας… 28 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jerry banana Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 8 ώρες πριν, michael92 είπε Και πάνω που ξεκίνησα να κάνω σταδιακά μετατροπή τη βιβλιοθήκη μου σε AV1 και χρειαζόταν να ξανακατεβάσω πολλά Remuxes. 😰 αστα φιλε εγω που εβλεπα hdr 4Κ 265χ που να ξαναβρω τετοια ιστοσελιδα. Αστα. Λενε οτι υπαρχουν και αλλες ιστοσελιδες αλλα ηταν η μοναδικη . Το καλυτερο θετικο που ειχε περα απο τις εξαιρετικες ποιοτητες στα παντα. Ηταν τα σχολια που αφηναν οι χρηστες και φυσικα οταν εψαχνες μια ταινια ειχε τις καινουργιες που αξιζουν μπροστα σου. Δεν εκανες 5000 ωρες να βρεις ταινια. 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KyloRen Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 11 λεπτά πριν, TomAris1914 είπε Εγώ που πληρώνω Disney ,Netflix ,spotify και xbox ultimate αλλά βλέπω και μερικές σειρές <παράνομα> είμαι πειρατής; είσαι αυτός που πληρώνει για τους πειρατές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Choronzoon Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Ως συνηθως όταν ένα σάιτ με τορενντ κλείνει ένα άλλο γίνεται δυνατότερο και φυσικά αυτό θα συνεχίσει ... Κρίμα πολύ για το rarbg αλλά υπάρχουν και άλλες επιλογές . 20 χρόνια κατέβασματα έχουμε βιώσει αρκετές πικρές , έτσι είναι η σκηνή τι να κάνουμε .... Τώρα για τη Βουλγαρία , τι να λέμε μια χώρα παμπτωχων ανθρώπων η οποία κοπτρται για την πειρατεία κατόπιν των επιταγών του θείου σαμ 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toyo73 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 36 λεπτά πριν, jerry banana είπε αστα φιλε εγω που εβλεπα hdr 4Κ 265χ που να ξαναβρω τετοια ιστοσελιδα. Αστα. Λενε οτι υπαρχουν και αλλες ιστοσελιδες αλλα ηταν η μοναδικη . Το καλυτερο θετικο που ειχε περα απο τις εξαιρετικες ποιοτητες στα παντα. Ηταν τα σχολια που αφηναν οι χρηστες και φυσικα οταν εψαχνες μια ταινια ειχε τις καινουργιες που αξιζουν μπροστα σου. Δεν εκανες 5000 ωρες να βρεις ταινια. H αληθεια οτι στις σειρες-ταινιες ηταν κορυφη.Εναλλακτικα κοιτα τον Αλι-μπαμπα και τα 1337χ παλλικαρια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qwasd Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Ετσι Ευρωπαϊκή Ένωση μου θέλατε 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freegr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Νομίζω ότι τώρα ξεκινά η εφαρμογή ανάλογων νομοθεσιών και μάλλον θα το φέρουν με ανάλογο νομοσχέδιο στη Βουλή αλλά να δούμε ποιος θα το ψηφίσει… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diavolos666 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Δεν θα έχουν καμία απολύτως επίπτωση αυτοί οι νόμοι, για την Βουλγαρία μιλάμε. Και τα ναρκωτικά είναι παράνομα αλλά κόβουν και ράβουν ακόμα και στην χώρα μας. Σε ένα άλλο άρθρο εδώ στο insomnia έγραψαν ότι η πειρατεία ανέβασε πολύ κόσμο από την φτώχεια σε καλύτερη διαβίωση, αναφερόμενοι κυρίως σε προγράμματα δεξιοτήτων που κατάφεραν να δώσουν γνώσεις σε φτωχό κόσμο και να μπορέσουν να αναβαθμίσουν τις ζωές τους, αναφερόμενοι προφανώς σε λογισμικό που είναι πανάκριβο για το 99% του πληθυσμού της γης. Εδώ η μελέτη: https://torrentfreak.com/research-suggests-that-software-piracy-lowers-poverty-220717/ Και εδώ το άρθρο στο insomnia: Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2023 από Diavolos666 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeKata Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 22 λεπτά πριν, freegr είπε Νομίζω ότι τώρα ξεκινά η εφαρμογή ανάλογων νομοθεσιών και μάλλον θα το φέρουν με ανάλογο νομοσχέδιο στη Βουλή αλλά να δούμε ποιος θα το ψηφίσει… Έτσι και γίνει κανένα τέτοιο, βλέπω το κόμμα Πειρατών να βγαίνει κυβέρνηση με 120% 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexpap Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 5 ώρες πριν, RazielKvlt είπε Ξέρεις τι λεφτά βγάζουν οι διαχειριστές από τέτοιες σελίδες;Όχι μόνο από τις διαφημίσεις αλλά και από τις συνδρομητικές υπηρεσίες που πουλάνε.Παίρνουν ένα προϊόν που δεν τους ανήκει και βγάζουν λεφτά πουλώντας το μέσω του site τους.Οι τύποι βγάζουν χιλιάδες ευρώ το μήνα.Κανονικοί εγκληματίες είναι.Τώρα αν εσύ θέλεις να κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλο σου επειδή κατεβάζεις τζάμπα κάτι που δε θα έπρεπε δικό σου θέμα. Τι λεφτά βγάζουν; Άμα έχεις ζωή μόνο δυο λεπτά πόσα είναι τα λεφτά που βγάζουν. Εγώ δεν θέλω Πειρατικό Software. Αλλά ξέρω ότι το εμπορικό software είναι πολύ χειρότερο από το Πειρατικό. Άρα ξαναθέλω πειρατικό. Βέβαια δεν θέλω να τους λένε εγκληματίες αλλά ΚυβερνοΕγκληματίες για τρώνε ξύλο συνέχεια και να μην έχουν μόνο δυο λεπτά ζωής μόνο. Σημείωση: Άρα πόσα λεφ(π)τά παίρνουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα