Προς το περιεχόμενο

Η Βουλγαρία εγκρίνει σχέδιο νόμου που αντιμετωπίζει τους διαχειριστές πειρατικών ιστοσελίδων ως εγκληματίες

alion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

35 λεπτά πριν, Shogo είπε

Παλιές καλές εποχές με piratebay και demonoid περασμένα μεγαλεία 

δεν έκλεισε εμένα μου ανοίγει κανονικά

Το piratebay ακόμα δουλεύει, αλλά αρκετά domains ειναι μπλοκαρισμενα απο την Ελλάδα, οπότε μια φορά που δεν ήθελα να ψάξω τα εναλλακτικά. Προσπάθησα από άλλο site. 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 140
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

24 λεπτά πριν, Shogo είπε

Όχι δεν έχω βάλει ποτέ, κανονικά με τον chrome 🤔 και ανεβαίνουν κανονικά torrents κάθε μέρα κιόλας

φιλαρακι μαλλον σε κανενα proxy μπαινεις οχι στο πραγματικο rarbg, θα σε συμβουλευα να ψαχτεις και να αλλαξεις τορενταδικο αμεσα

• Like 10

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, GREG10ARIS είπε

φιλαρακι μαλλον σε κανενα proxy μπαινεις οχι στο πραγματικο rarbg, θα σε συμβουλευα να ψαχτεις και να αλλαξεις τορενταδικο αμεσα

Είμαι σε άπειρα bro no worries το rargb είναι μουφα ποτέ δεν έμπαινα να σου πω την αλήθεια 😛

Επεξ/σία από Shogo

1 λεπτό πριν, Shogo είπε

Είμαι σε άπειρα bro no worries 😛

πιθανοτατα θα ειναι καποιο proxy που χρησιμοποιουν τα magnets του rarbg που ειχαν βγει μεχρι τωρα, νεα releases δε θα εχει ομως..

Μόλις τώρα, GREG10ARIS είπε

πιθανοτατα θα ειναι καποιο proxy που χρησιμοποιουν τα magnets του rarbg που ειχαν βγει μεχρι τωρα, νεα releases δε θα εχει ομως..

Ε παίζει καυτό ναι

1 ώρα πριν, 1nsom-n1k είπε

Αφού δεν μπορούμε όμως να στηρίξουμε κάπως τα συγκεκριμένα σάιτ, ας στηρίξουμε κάποια άλλα  νόμιμα, όπως το Internet Archive που απειλείται από τους εκδοτικούς οίκους. 

Σίγουρα θα υπάρχουν κι άλλα νόμιμα, ή όχι και τόσο νόμιμα, που θέλουν στην στήριξή μας. 

Γιατι απειλειται απο εκδοτικους το internet archive;

6 λεπτά πριν, PC_Science_Lefkada είπε

Δε χρειάζεσαι vpn. Μπαίνεις με Tor browser σε όλα τα site της λίστας Σφακιανάκη.

Ειναι safe; απλα download and surf φαση ή πρεπει να προσεξουμε κατι;

• Thanks 1

3 λεπτά πριν, Titos301 είπε

Συγνωμη το να βλεπεις πισω στο χρονο απλα site εμπιπτει σε αυτη τη παραβιαση;

Μήπως το μπερδεύεις με το Wayback Machine που είναι μέρος του; Το Internet Archive νομίζω έχει και ψηφιοποιημένα παλιά βιβλία, περιοδικά κ.τ.λ.

• Like 2
  • Thanks 1

1 λεπτό πριν, Titos301 είπε

Ειναι safe;

Σαν πρόγραμμα safe είναι μόνο για τη χρήση που περιέγραψα. Για να μπαίνεις σε site που είναι μπλοκαρισμένα από Ελλάδα ή Ε.Ε..

Μόνο για το piratebay (https://tpb.party/ και άλλα mirrors του) και τα opensubtitles.org και https://greeksubs.net/ για υπότιτλους για ταινίες το χρησιμοποιώ εγώ αραιά και που.

Μπορείς να μπεις και russiatoday αν σε ενδιαφέρει η άποψη του Πούτιν και του Μεντβέντεφ, όπως και σε site με στοιχήματα για ελληνικές εκλογές αν θες να πας κουβά λόγω μέσου έλληνα ψηφοφόρου.

17 λεπτά πριν, Titos301 είπε

απλα download and surf φαση ή πρεπει να προσεξουμε κατι;

Απόλυτη ανωνυμία δεν προσφέρει σε καμία περίπτωση. Παρολουθήσαι σίγουρα απευθείας από CIA, ίσως και πολλούς άλλους ακόμα. Ως εκ τούτου χρειάζεται να προσέχεις τα πάντα. Χρήση του αποκλειστικά και μόνο ως δωρεάν VPN κάνω και αυτήν προτείνω.

• Like 1
  • Thanks 1

Εκλεισε το RARBG και κανενα αλλο δεν εχει ετοιμα Εικονιδια με οτι ανεβαινει για εμας που βαριομαστε να ψαχνουμαι!
το ηθελα για 3-4 σειρες που δεν ειναι διαθέσιμες συνδρομητικά στην Ελλάδα ακομη

1 ώρα πριν, Basilhs23___ είπε

Το piratebay ακόμα δουλεύει, αλλά αρκετά domains ειναι μπλοκαρισμενα απο την Ελλάδα, οπότε μια φορά που δεν ήθελα να ψάξω τα εναλλακτικά. Προσπάθησα από άλλο site. 

και γιατί δε αλλάζεις απλά dns στη συσκευή σου ?

• Like 8

54 λεπτά πριν, NT1G είπε

Μήπως το μπερδεύεις με το Wayback Machine που είναι μέρος του; Το Internet Archive νομίζω έχει και ψηφιοποιημένα παλιά βιβλία, περιοδικά κ.τ.λ.

Πω εχεις δικιο ναι συγνωμη φειλ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...