Προς το περιεχόμενο

Η Βουλγαρία εγκρίνει σχέδιο νόμου που αντιμετωπίζει τους διαχειριστές πειρατικών ιστοσελίδων ως εγκληματίες

alion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, sdikr είπε

Ναι το αντιγράφεις και το βλέπεις,  αυτός που το έφτιαξε όμως έδωσε πολλά λεφτά με την ελπίδα οτι θα πληρώσουν και άλλοι να το δούνε και όχι απλά να το αντιγράψουν.

Αν δεν θέλει κάποιος να το δει ας μην το δει, απο την στιγμή που το είδε τότε έχει και το δικαίωμα αυτός που το έφτιαξε να λέει πως έχασε χρήματα

Στο πρώτο συμφωνώ, στο δεύτερο για τα έσοδα συμφωνώ εν μέρει, Δεν νομίζω ότι αν κατεβάσουν παράνομα ένα τραγούδι 10 άτομα, ότι αν δεν υπήρχε η δυνατότητα να το κάνουν τότε θα το αγόραζαν και οι 10.

14 λεπτά πριν, billdanos είπε

Και γώ ένα από τα δεκάδες βαζάκια με φουαγκρά θα πάρω από το παντοπωλείο και θα φύγω χωρίς να πληρώσω. Τόσα βγάζουν από το κάθε βαζάκι που πουλάνε, δεν θα τους ζημιώσω εγώ με το ένα που θα πάρω για το ταιριάξω με τα παξιμαδάκια χαρουπιού! ;) 

όκ τρεις λαλούν και δυο χορεύουν.

Να πας με 3D printer και scanner να το αντιγράψεις :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 140
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

6 λεπτά πριν, Havik είπε

Στο πρώτο συμφωνώ, στο δεύτερο για τα έσοδα συμφωνώ εν μέρει, Δεν νομίζω ότι αν κατεβάσουν παράνομα ένα τραγούδι 10 άτομα, ότι αν δεν υπήρχε η δυνατότητα να το κάνουν τότε θα το αγόραζαν και οι 10.

Ναι αλλά ο δημιουργός πιστεύει πως θα το πληρώνανε αν δεν είχανε δυνατότητα για τζάμπα

Οπότε η λύση είναι μια, δεν το κατεβάζεις τζάμπα και δεν σε μετράει σαν χαμένο έσοδο ο δημιουργός.

Αν το καταναλώσεις θα σου ζητήσει να το πληρώσεις, σκέψου το σαν να πας σε ενα μαγαζί εστίασης, να τρως και μετά να λες δεν μου άρεσε δεν πληρώνω,  άλλωστε ολόκληρο καζάνι ετοίμασε, στο τέλος μάλλον θα το πετάξει.

• Super Moderators
19 λεπτά πριν, Havik είπε

όκ τρεις λαλούν και δυο χορεύουν.

Να πας με 3D printer και scanner να το αντιγράψεις :P

Επειδή αδυνατείς να καταλάβεις τι λέω, σου αλλάζω το σενάριο: έχεις βιβλιοπωλείο και εγώ σαν πελάτης έρχομαι, βγάζω φωτοτυπίες τα βιβλία που πουλάς και φεύγω σαν κύριος. 

Καλύτερα τώρα; :) 

Αδυνατείτε να καταλάβετε πως το κόστος παραγωγής και τα πιθανά κέρδη μιας ταινίας κλπ, προκύπτουν από τους θεατές που θα πληρώσουν για την ταινία. Αν όλοι υιοθετούσαν τις πρακτικές της παράνομης αντιγραφής, θα βλέπαμε μεγάλες παραγωγές μια φορά στα 10 χρόνια! Άρα και ο πειρατής στηρίζεται στους «βλάκες» που θα πάνε και θα πληρώσουν. :) 

• Like 3

3 ώρες πριν, anarchy79 είπε

Δεν θα σου απαντήσω αυτό, αλλά συγκρίνεις διαφορετικά μεταξύ τους πράγματα πχ συγκρίνεις μια βασική ανάγκη με μια που δεν είναι. Φαγητό θα πάρουμε αναγκαστικά να φάμε και νερό γιατί αλλιώς δεν μπορεί να γίνει!!!! Αυτά τώρα δηλαδή ταινίες , μουσική και όλα αυτά δεν είναι απαραίτητα και σου ξαναγράφω ότι όποιος δεν έχει ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να δώσει τα λεφτά αυτά. Ίσα ίσα διαφήμιση τους κάνουμε. 

Δηλαδή πάω με τον γιο μου μια φορά τον μήνα κινηματογράφο να δει κανένα παιδικό , αν βγουν δέκα ταινίες τον μήνα δεν μπορώ να πάω σε όλες , οπότε προφανώς ΔΕΝ θα πάω!!!! Αν θέλω να τις κατεβάσω τις υπόλοιπες 9 θα τις κατεβάσω . Όμως σκέψου ότι μπορώ να κατεβάσω και την δέκατη την οποία πήγα και την είδα με εισιτήριο. Θέλω να πω ότι καλά το βλέπετε αν πιστεύετε ότι όλα τα πράγματα πρέπει να τα έχουν όσοι έχουν λεφτά. Εγώ δεν πιστεύω σε ένα σύστημα τέτοιο, προφανώς η "γνωση" αν το πούμε έτσι, πρέπει να μοιράζεται, διότι οι τύποι που είναι μεσάζοντες σε όλο αυτό βγάζουν τα κέρατα τους. Οι τιμές είναι στον Θεό,  αν ήταν διαφορετικά τα πράγματα ίσως μιλούσαμε και διαφορετικά, αλλά υπάρχει εκμετάλλευση και εφόσον υπάρχει εκμετάλλευση από αυτούς θα σου πω ότι δεν θα κάτσουμε να μας γ...... κιόλας. Απλά θα βγάλουν μερικά δις λιγότερα από τα δις που βγάζουν. Θα έχουν να φάνε όλοι αυτοί, μην τους λυπάσαι.

Πολύ υπόδουλη συμπεριφορά από κάποιους εδώ μέσα και λυπάμαι. 

Ο κόσμος υποφέρει γενικά και δεν έχει να βγάλει τον μήνα, δεν μπορεί να πληρώνει και για πράγματα όχι απαραίτητα. Καλή συνέχεια...

Οπότε κι εγώ να πω πως αν ερθω στο μαρκετ σου και πάρω 5-6 μπουκάλια ουίσκι και σου πω κατσε να τα πιω και αν μου αρέσουν την επόμενη φορά θα δω τι πιστεύω οτι αξίζουν να στα πληρώσω εισαι οκ;

5 ώρες πριν, Volga είπε

Οπότε κι εγώ να πω πως αν ερθω στο μαρκετ σου και πάρω 5-6 μπουκάλια ουίσκι και σου πω κατσε να τα πιω και αν μου αρέσουν την επόμενη φορά θα δω τι πιστεύω οτι αξίζουν να στα πληρώσω εισαι οκ;

Οχι βρε φιλε, για των αλλων λεει, οχι για τα δικα του👍

Καλημέρα. Και αν έχει γίνει το μυαλό μου μαρμέλαδα… Τι διαβάζω θεέ μου…

διαβάζω για δημιουργούς…

Να πατέ να ρωτήσετε τους σεναριογράφους γιατί κάνουν απεργία…

Τα αφεντικά που τόσο υπερασπίζεστε (κάποιοι από εσάς) τους βάζουν να υπογράψουν ότι το έργο τους, οι ιδέες τους ανήκουν στη εταιρεία!!! Αυτό είναι πραγματική κλοπή!!!!!

Ναι ναι ξέρω… να πάνε να βρουν δουλειά αλλού… μα είναι καρτέλ!!! Όλοι το ίδιο κάνουν!!! Έχουν αγοράσει όλα τα μικρά στούντιο(με θεμιτούς και αθέμιτους τρόπους)  οι μεγαλοπειρατες και κάνουν ότι γουστάρουν!!

Αφήστε τους δημιουργούς να ξέρουν οι ίδιοι τα προβλήματα τους και όχι εσείς… έλεος!!!!

Για τους φόρους που δεν πληρώνουν δεν είδα τέτοιο ζήλο ούτε τόσα άρθρα….. υπάρχει κάποιος λόγος;; για τα ξεροκόμματα;  

Θα πείτε κάτι για αυτό;; όχι;; το προσπερνάμε;; δε παίζει κάποιο ρόλο στο ότι γνωρίζω ότι είναι πειρατές οι ίδιοι που μου κουναν το δάχτυλο;;

Και μιλάμε για σειρές και ταινίες….. τον πατσά και τα  λουκάνικα αφήστε τα…

Εκτός και αν στο μυαλό σας είναι το ίδιο…

Όλα γίνονται για να βγάλουν παραπάνω ανώτεροι υπάλληλοι και οι μέτοχοι(που πολλές φορές είναι οι ίδιοι σε δήθεν ανταγωνιστικές εταιρείες.)

Αν πιστεύετε ότι αν κοπεί η< πειρατεία> θα πληρωθεί καλυτέρα ο κάμεραμαν… πάω πάσο…

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...