Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω έναν γνωστό που πηγαίνει στο νησάκι και περνάει εκεί 5 μήνες. Είναι πάνω από 30 και κάνει τον ναυαγοσώστη σε μια παραλία. Στην ουσία κάνει διακοπές και περνάει καλά. Δεν ξέρω μισθό φαντάζομαι 1200 , και μετά το χειμώνα 1500 ευρώ είναι το επίδομα. Η ερώτηση είναι, αν δεν κάνεις άλλη δουλειά, μπορείς να τα βγάλεις πέρα δουλεύοντας μόνο σεζόν? Έχω μια υπόνοια ότι τρώει τα λεφτά του οσο είναι στο νησί και τον χειμώνα των ταιζουν οι γονείς του. Έτσι κάνετε οι περισσότεροι?

Επεξ/σία από Allan-Wake
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Allan-Wake είπε

και μετά το χειμώνα 1500 ευρώ είναι το επίδομα

Τι επίδομα είναι αυτό; Και εγώ θέλω. 

Έχω γνωστό που το κάνει αυτό. Εχει 2 πτυχία, λογιστικής και  τουριστικών επαγγελμάτων, και δουλεύει σε μεγάλα ξενοδοχεία. Δεν έχω ιδέα τι μισθό παίρνει όμως... 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, filip123go είπε

Έχω γνωστό που το κάνει αυτό. Εχει 2 πτυχία, λογιστικής και  τουριστικών επαγγελμάτων, και δουλεύει σε μεγάλα ξενοδοχεία. Δεν έχω ιδέα τι μισθό παίρνει όμως... 

400 επί 3.5 μήνες , το εποχικό 

Δημοσ.

Παλιότερα οι εποχικοί, απολύονταν , οπότε μετά έπαιρναν ταμείο από ΟΑΕΔ

Σήμερα ΔΕΝ ξέρω τι ισχύει

Υπάρχει όμως πολύς κόσμος που εργάζεται έτσι, έχω γνωστό, οικογενειάρχη (όχι φίλο για να ρωτήσω λεΦτομέρειες) μάγειρα που δουλεύει συνεχώς σαιζόν σε νησιά κ το χειμώνα, πίσω Θεσνικη

Δημοσ.
22 ώρες πριν, Kthulhou είπε

Παλιότερα οι εποχικοί, απολύονταν , οπότε μετά έπαιρναν ταμείο από ΟΑΕΔ

Σήμερα ΔΕΝ ξέρω τι ισχύει

Υπάρχει όμως πολύς κόσμος που εργάζεται έτσι, έχω γνωστό, οικογενειάρχη (όχι φίλο για να ρωτήσω λεΦτομέρειες) μάγειρα που δουλεύει συνεχώς σαιζόν σε νησιά κ το χειμώνα, πίσω Θεσνικη

μπορει να κανω λαθος εγω. αν δουλεψεις 125 μερες ποσα λεφτα θα παρεις απο το ταμειο?

23 ώρες πριν, filip123go είπε

μισθος δε μας νοιαζει, θελω να μαθω ποσα λεφτα παιρνουν αυτοι που δουλευουν σεζον (4 μηνες δηλαδη), αφου τελειωσει η σεζον

Επισκέπτης
Δημοσ.

Η απορία σου δεν έχει νόημα (ή εγώ δεν βρίσκω κάποιο νόημα), καθώς δεν υπάρχει μιαν απάντηση. Είναι πολλοί οι παράγοντες. Εξαρτάται τι δουλειά κάνει ο άλλος, τι έχει συμφωνήσει με τον εργοδότη, τι υποχρεώσεις έχει, τι βοήθεια μπορεί να έχει, αν έχει κι αλλιώς τον τρόπο του για να έχει συμπλήρωμα, αν έχει μάθει σε πιο ανοιχτή/σπάταλη ζωή κλπ. Μπορώ να γράφω πόσην ώρα. 

Για το τι μπορεί να παίρνει κάποιος, αρκεί να παρακολουθήσεις αγγελίες και να δεις πού κυμαίνονται αυτά που δίνουν στα της σεζόν. Ή να ρωτήσεις απευθείας άτομα που ξέρεις ότι φεύγουν σεζόν. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...