Mr_Laptop Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Είχα ένα v storm Suzuki 650 το έδωσα και θέλω να πάρω σε ανά από τα 2 πανω
GeorgeHellas Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 οχι άλλα tracer αν καταλήξεις σε τρέισερ, μην πάρεις πριν του 18, είχαν κάτι θεματάκια με κούνημα, αν θυμάμαι καλά. 1
basilis_k6 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 μετοχειρο gs κάνει παραπάνω απο το καινουργιο tracer. ποσα λεφτα θες να δωσεις? επισης δεν ειναι ιδια κατηγορία. τι θες να κανεις με τη μηχανη? 2 1
Mr_Laptop Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 2 ώρες πριν, GeorgeHellas είπε οχι άλλα tracer αν καταλήξεις σε τρέισερ, μην πάρεις πριν του 18, είχαν κάτι θεματάκια με κούνημα, αν θυμάμαι καλά. Ισχύει ναι τα θυμάμαι το έλεγαν πόλλοι… 1 ώρα πριν, basilis_k6 είπε μετοχειρο gs κάνει παραπάνω απο το καινουργιο tracer. ποσα λεφτα θες να δωσεις? επισης δεν ειναι ιδια κατηγορία. τι θες να κανεις με τη μηχανη? Ταξιδακια αδερφέ μ συγουρα και δίνω μέχρι 15Κ. Μέχρι εκεί. Και αρκετή κυκλοφορει μέσα στην πόλη. 2 ώρες πριν, nickol-us είπε Gs Και εγω προς τα εκεί πάω.
greekfragma Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 αρκετή κυκλοφορία μέσα στη πόλη σημαίνει ξεχνάς το GS. Αν το Vstrom δε χώραγε σε διήθηση 1 φορά το GS δε χωράει 2. Με το Versys τα Vstrom και GS δε με ακολουθούν στη κίνηση, ειδικά όταν αρχίζει και πήζει το σύμπαν και στενεύουν οι αποστάσεις σε λωρίδες καθρέφτες. Το tracer είναι πιο μαζεμένο. Δε ξέρω τι σωματότυπο έχεις αλλά κοίτα και το νέο Tiger660. 1
Mr_Laptop Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Ειμαι 125 κιλά ρε αδερφέ 1.94 θα ειναι σαν παπί πάνω σε μαζεμένα μηχανακια αυτο σκεφτομαι. Έχω ξεκινήσει και δίαιτα ετσι μπες και μαζέψω τίποτα χαχαχαχαχαχα.
greekfragma Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 125, 1.94 είσαι για ψηλό sport touring. Tracer900 Africa Versys 1000
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω οδηγήσει tracer και μου αρέσει αρκετά αλλά το gs το έχω ταξιδέψει ουκ ολίγες φορές και η μηχανή στο κομμάτι ταξίδι δεν παλεύεται, έξω από την Λάρισσα με κοντέρ λίγο πάνω λίγο κάτω από τα 2 και η αίσθηση που μου έδινε ήταν ότι μπορώ να αφήσω το ένα χέρι από το τιμόνι και τελικά το έκανα.... Αντιθέτως tdm 900 σε ταξίδι μου έβγαλε τον Χριστό, την κατάσταση έκανε ανυπόφορη και θόρυβος από τις akrapovic που φόραγε. Σε πόλη κινούταν αξιοπρεπέστατη, χωρίς να υστερεί σε τίποτε σε σύγκριση με μοτό ανάλογων κυβικων και διαστάσεων, δεν έχει νόημα η σύγκριση με μικρότερη μηχανή είναι λογικό ένα beverly πχ, να είναι ποιο ευέλικτο.
basilis_k6 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 αρκετη κυκλοφορια στην πολυ σημαινει εξτρα χλμ και εξτρα εξοδα. δεν μιλαω καν για την κλοπη, υποθετω ξερεις οτι και τα δυο ειναι η χαρα του κλέφτη. αν εισαι δικαβαλος συχνα με νορμαλ χλμ θα ελεγα γερμανο. αν σου αρεσει να τρεχεις μονος σου θα ελεγα ιαπωνα. χωμα παντως μονο το τζι ες παταει. αφου τα εχεις τα φραγκα, δες και το s1000xr. 1
Mr_Laptop Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 10 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε αρκετη κυκλοφορια στην πολυ σημαινει εξτρα χλμ και εξτρα εξοδα. δεν μιλαω καν για την κλοπη, υποθετω ξερεις οτι και τα δυο ειναι η χαρα του κλέφτη. αν εισαι δικαβαλος συχνα με νορμαλ χλμ θα ελεγα γερμανο. αν σου αρεσει να τρεχεις μονος σου θα ελεγα ιαπωνα. χωμα παντως μονο το τζι ες παταει. αφου τα εχεις τα φραγκα, δες και το s1000xr. Το έχω οδηγήσει το Xr η αλήθεια ειναι ότι ναι οπλο παιδιά τρομερό μηχανάκι…..
nikolaos888 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 θα δωσεις τοσα λεφτά για μοτο κ μπήκες εδω μεσα να ρωτήσεις ???? πηγαινε φιλε μου σε site που ασχολείται κυρίως με μοτο κ κανε εκει την ερωτησή σου ,εδω μεσα εχει ΜΟΝΟ ΕΙΡΩΝΕΣ ...κ τύπους ΞΕΡΟΛΕΣ που το παίζουν .... δικηγοροι -γιατροί - πολ.μηχανικοί κλπ κλπ 1
barimagas Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 9 ώρες πριν, antonis35 είπε Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω οδηγήσει tracer και μου αρέσει αρκετά αλλά το gs το έχω ταξιδέψει ουκ ολίγες φορές και η μηχανή στο κομμάτι ταξίδι δεν παλεύεται, έξω από την Λάρισσα με κοντέρ λίγο πάνω λίγο κάτω από τα 2 και η αίσθηση που μου έδινε ήταν ότι μπορώ να αφήσω το ένα χέρι από το τιμόνι και τελικά το έκανα.... Τι ένα χέρι; Εγώ έβαζα cruise control στα 160 και προσπέρναγα στην εθνική χωρις χέρια στο τιμόνι. Δεν παίζεται το gs. Ούτε την καλύπτρα από το κράνος δεν σου κλείνει ο αέρας με τέτοιες ταχύτητες. Απίστευτη αεροδυναμική. Εάν ρυθμίσεις τις ηλεκτρονικές αναρτήσεις στο hard, 8 μποφόρ να έχει δεν κουνιέται ρούπι, ακλόνητο στο δρόμο. Να μην ξεχάσω ότι έχει και εξαιρετικά φρένα, με πολύ δυνατό δάγκωμα. Σου δίνει απόλυτη εμπιστοσύνη και αίσθημα ασφάλειας. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα