firepc Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Βρισκόμαστε σχεδόν στη μέση της χρονιάς Είστε ευχαριστημένοι με τις κυκλοφορίες μέχρι τώρα? Παραθέτω τα πιο γνωστά παιχνίδια για να σας φρεσκάρω την μνήμη Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2023 από firepc
user2163 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Γενικά ναι θα έλεγα. Είμαι ευχαριστημένος από Dead Space, Hogwarts, Atomic Heart, Jedi Survivor, RE 4, Diablo IV. Το Amnesia δεν το έχω παίξει αλλά θέλω και το Wo Long δεν με κράτησε ιδιαίτερα αν και είχα παίξει τα Nioh. Το Forspoken δεν το έχω παίξει, μου αρέσει αυτό που έχω δει αλλά δίνω max 20€, άρα θα πρέπει να υπάρξει γερή προσφορά για να το πάρω είτε official είτε από κλειδάδικο. Τα υπόλοιπα απλά δεν με ενδιαφέρουν, δεν αξίζουν το χρόνο μου ή τα έχω παίξει ήδη στο PS5. Edit: Το γεγονός ότι το Forspoken ζητάει 10€ παραπάνω από ότι ζητάει το Diablo πάντως είναι τρελό όπως και να το κάνουμε... Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2023 από user2163 Παρατήρηση 1
firepc Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, user2163 είπε Είμαι ευχαριστημένος από Dead Space, Hogwarts, Atomic Heart, Jedi Survivor, RE 4, Diablo IV. Και εγώ απ΄αυτά είμαι πολύ ευχαριστημένος. To HL είναι το αγαπημένο μου μέχρι στιγμής. Σίγουρα θέλω να δω και αρκετά απο τα υπόλοιπα όμως. Το Forspoken δεν ξέρω αν το παίξω ποτέ. Ίσως στο δεκάρικο. Βασικά πιστεύω το 2023 εξελίσσεται σε μια δυνατή χρονιά. Έρχεται και AW2 και Starfield, MGS3 Α και τα περισσότερα παιχνίδια είναι μεν καλά αλλά με κακό performance 😕 8 ώρες πριν, HALF EVIL είπε Και ναι και όχι Είπαμε ρε φίλε γράψε κάτι αλλά όχι και τέτοιο σεντόνι Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2023 από firepc 1
7nisiotis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 12 hours ago, firepc said: MGS3 2024 το remake λένε
newlynx Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Μια χαρά εξελίσσεται η χρονιά, είναι τόσο το backlog μου που δεν έχω αγγίξει τίποτα ακόμα . Το καλό είναι πως όταν τα παίζω έχω κριτικές από εσάς για το αν αξίζουν και patches από τις εταιρίες για να μην έχουν προβλήματα. Ευχαριστώ όλους σας! 2
firepc Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 3 ώρες πριν, 7nisiotis είπε 2024 το remake λένε my bad. Νόμιζα βγαίνει τέλη του χρόνου
firepc Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Πάντως φέτος βγαίνουν αρκετοί τίτλοι που είχαμε να δούμε συνέχεια τους ΔΕΚΑΕΤΙΑ και βάλε Dead Space Hogwarts Legacy Company of Heroes 3 The Settlers Dead Island 2 System Shock Diablo 4 Alan Wake 2 Stalker 2 Alone in the Dark Flashback 2 Payday 3 Armored Core 6 Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2023 από firepc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα