Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βρισκόμαστε σχεδόν στη μέση της χρονιάς

Είστε ευχαριστημένοι με τις κυκλοφορίες μέχρι τώρα?

Παραθέτω τα πιο γνωστά παιχνίδια για να σας φρεσκάρω την μνήμη

Children of Silentown cover artForspoken cover artDead Space (2023) cover artHogwarts Legacy cover artReturnal cover artWild Hearts cover artAtomic Heart cover artOctopath Traveler 2 cover artCompany of Heroes 3 cover artThe Settlers: New Allies cover artStar Wars Jedi: Survivor cover artAmnesia: The Bunker cover art

Wo Long: Fallen Dynasty cover artResident Evil 4 Remake cover artThe Last of Us Part I cover artDead Island 2 cover artRedfall cover artThe Lord of the Rings: Gollum cover artSystem Shock Remastered cover artStreet Fighter 6 cover artDiablo IV cover artOne Piece Odyssey cover art

Επεξ/σία από firepc
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γενικά ναι θα έλεγα.

Είμαι ευχαριστημένος από Dead Space, Hogwarts, Atomic Heart, Jedi Survivor, RE 4, Diablo IV.

Το Amnesia δεν το έχω παίξει αλλά θέλω και το Wo Long δεν με κράτησε ιδιαίτερα αν και είχα παίξει τα Nioh.

Το Forspoken δεν το έχω παίξει, μου αρέσει αυτό που έχω δει αλλά δίνω max 20€, άρα θα πρέπει να υπάρξει γερή προσφορά για να το πάρω είτε official είτε από κλειδάδικο.

Τα υπόλοιπα απλά δεν με ενδιαφέρουν, δεν αξίζουν το χρόνο μου ή τα έχω παίξει ήδη στο PS5.

Edit: Το γεγονός ότι το Forspoken ζητάει 10€ παραπάνω από ότι ζητάει το Diablo πάντως είναι τρελό όπως και να το κάνουμε...

Επεξ/σία από user2163
Παρατήρηση
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, user2163 είπε

Είμαι ευχαριστημένος από Dead Space, Hogwarts, Atomic Heart, Jedi Survivor, RE 4, Diablo IV.

Και εγώ απ΄αυτά είμαι πολύ ευχαριστημένος. To HL είναι το αγαπημένο μου μέχρι στιγμής. Σίγουρα θέλω να δω και αρκετά απο τα υπόλοιπα όμως. Το Forspoken δεν ξέρω αν το παίξω ποτέ. Ίσως στο δεκάρικο.

Βασικά πιστεύω το 2023 εξελίσσεται σε μια δυνατή χρονιά. Έρχεται και AW2 και Starfield, MGS3

Α και τα περισσότερα παιχνίδια είναι μεν καλά αλλά με κακό performance 😕

8 ώρες πριν, HALF EVIL είπε

Και ναι και όχι :P

Είπαμε ρε φίλε γράψε κάτι αλλά όχι και τέτοιο σεντόνι

Επεξ/σία από firepc
  • Like 1
Δημοσ.

Μια χαρά εξελίσσεται η χρονιά, είναι τόσο το backlog μου που δεν έχω αγγίξει τίποτα ακόμα :) . Το καλό είναι πως όταν τα παίζω έχω κριτικές από εσάς για το αν αξίζουν και patches από τις εταιρίες για να μην έχουν προβλήματα. Ευχαριστώ όλους σας!

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως φέτος βγαίνουν αρκετοί τίτλοι που είχαμε να δούμε συνέχεια τους ΔΕΚΑΕΤΙΑ και βάλε

Dead Space

Hogwarts Legacy

Company of Heroes 3

The Settlers 

Dead Island 2

System Shock

Diablo 4

Alan Wake 2

Stalker 2

Alone in the Dark

Flashback 2

Payday 3

Armored Core 6

Επεξ/σία από firepc

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...