nepomuk Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Γιατι μονον 3 ημερες ; Αν εχεις και ωραια γραμματεα , δεν ξεκολλας . Αποφευγεις την συνηθως μονιμη γκρινια της συζυγου και αλλα πολλα . Αναλογα την περιπτωση βεβαιως. Δαιφορετικα μενοντας σπιτι , τα παιρνεις ολα επ ωμου , ανατροφη των παιδιων , καθαριοτητες , λατζα και οτι αλλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donacgreece Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 27 λεπτά πριν, poulinos είπε συγνωμη αλλα δεν καταλαβα τι εννοεις κσι δεν καταλαβα την σχεση με το ποστ μου.δρν διαχωριζω αν ειναι δουλεια γραφειου ή δεν ξερω τι. διαχωριζω ποιος μπορει να δουλεψει remote και ποιος οχι.εγω πχ δεν μπορω remote. τα ατομα που δουλευουν σε pc και γραφειο θεωρητικα μπορουν ασχετα το τι κανουν στο pc ή ποσο ρχουν σπουδασει.ειτε εισαι ccie σε ενα pc ειτε 3d animation θεωρητικσ.μπορεις να δουλεψεις remote εννοειται αν θες.παντα μιλαω για αυτους που θελουν.επισης δεν γινεται στο εξωτερικο οι μισες δουλειες να ειναι remote και στην ελλαδα το αναποδο.και ομως γινεται λογω οτι ειμαστε 20 χρονια πισω με οικογενειακες επιχειρησεις με micro management και με βυσματα πρπισταμενους, directors κτλ αν εννοεις επειδη ειπα οτι κανουν φασαρια δεν το ειπα να μην ερθοτν για να εχω ργω ησυχια αλλα προ παντως επειδη αυτοι δεν θελουν να ερθουν.απλα το να μην ερθουν αυτοι που ρχουν δουλεια γραφειου ΕΦΟΔΟΝ δεν θελουν , εξυπηρετει και τους υπολοιπους. μαλλ8ν εκανες λαθος quote μαζί σου είμαι, αναφερόμουν στο quote που είχες κάνει εσύ στην απάντηση σου... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aias Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 αν δεν πας απο κοντα πως θα σε ρουφιανευουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klaftop Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 3 φορες τη βδομαδα δουλεια; που ειναι η unisef? Ευτυχως εμεις εχουμε εργασιακο παραδεισο εδω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
great Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) εγω ξερω παντως οτι οι περισσοτεροι παντρεμενοι (με μικρά παιδιά κυριώς) παρακαλαγαν να ερθουν γραφειο και αυτο ειναι η πραγματικότητα. Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2023 από great 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 6 minutes ago, great said: εγω ξερω παντως οτι οι περισσοτεροι παντρεμενοι (με μικρά παιδιά κυριώς) παρακαλαγαν να ερθουν γραφειο και αυτο ειναι η πραγματικότητα. Καλά αν είσαι παντρεμένος η και χειρότερα έχεις και παιδιά και υποχρεωτικά δουλεύεις Remote βρέξει χιονίσει θα πρπει να βάλεις στην πόρτα δωματίου κλειδαριές και ηχομόνωση. Μόνο όταν είσαι single ψάχνεις γισ δουλειές remote 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 5 ώρες πριν, Arkin είπε Μην συγκρινεις πραγματική δουλειά όπως αυτή στο τυροκομειο και όπως είναι οι περισσότερες δουλειές που κάνει ο κόσμος από δουλίτσες γραφείου μεγάλων εταιρειών που οι υπάλληλοι βαριούνται να πάνε γραφείο έστω και 2 3 φορές τη βδομάδα. Ειναι γνωστο αλλωστε το γιαπι , το πηλοφορι ,το μυστρι κανει τους αντρες. Τα αλλα ειναι δουλιτσες να 'χαμε να λεγαμε και να 'χαμε να πουμε. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros267 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Αυτα σε εμας γινοντουσαν μονο επι Πασοκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kat Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Σαν το ελληνικο δημοσιο δηλαδη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostolosapok Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, NT1G είπε Μα το έχει πει και το τραγούδι, 😶 Υπάρχουν μέρες που πρέπει να γράφω αναφορές όλη την μέρα , υπάρχουν μέρες που πρέπει να είναι στην δουλειά γιατί πρέπει να πάω στην παραγωγή επειδή έρχεται επιθεωρητής και εκπροσωπώ την εταιρία για τα πιστοποιητικά. Αλλά γίνεται λοιπόν μόνο από το σπίτι από ότι φαίνεται. 🤔 Ναι προφανώς υπάρχουν εξαιρέσεις αλλά και πάλι στην περίπτωση σου θα ήταν καλύτερο να δουλεύεις μόνο από το γραφείο. Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2023 από apostolosapok Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soconium Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, logistoulis είπε Το πήγαινε έλα είναι τεράστιο θέμα σίγουρα όπως και διάφορα άλλα που λες (μπλέξιμο δουλειάς προσωπικού χρόνου) Τα υπόλοιπα που λες μου είναι αδιάφορα καθώς δεν ξέρω τι κάνεις και δεν ξέρεις τι κάνω (κοινώς δεν θα κάτσω να μετρήσω εταιρείες και εργοδότες ακομα και αν είναι πιθανό να κερδίσω). Μιλάω για καταστάσεις που παρατηρώ και κρίνω με βάση το εργατικό δυναμικό που κυκλοφορεί εκεί έξω. Εγώ αν δεν έχω τον άλλο δίπλα μου είναι πρακτικά ανεξέλεγκτος και δεν έχω κάποιο βίτσιο να κάνω κανενός είδους management, απλά τη δουλειά που θα αφήσει θα πρέπει να τρέξω να την κάνω εγώ. Ελπίζω να περάσεις καλά το τριήμερο, εγώ την Τρίτη που έχω να παραδώσω πράγματα από άτομα που έκαναν τετραήμερο και 5ημερο από το σπίτι δεν θα περάσω και τόσο ωραία επειδή κάποιοι που όντως κάνουν "management" έχουν κάτι τέτοιες θεωρίες και μετά περιμένουν από κορόιδα σαν κι εμένα να μαζέψουν τα σπασμένα. Αν ο άλλος σου αφήνει δουλειά και πρέπει να την κανείς εσυ τότε έχεις αποτύχει ως μάνατζερ η έχει αποτύχει ο μάνατζερ σου. Αν μανατζάρεις σωστά μόνο απτό γραφείο και αδυνατείς remotely τότε πάλι μιλάμε για αποτυχία. Αν ηταν έτσι θα έπρεπε να ταξιδεύω κάθε βδομάδα Ινδία, Κίνα, Πολωνία, ΗΠΑ για να μανατζάρω την ομάδα μου. Αν αφήνεις να σε χώνουν και να δουλεύεις για να πληρώνονται άλλοι, κάτι κανείς λάθος η είσαι σε λάθος εταιρία. Οπως και να χει καλό κουράγιο με την παράδοση και σκέψου ότι δεν φταίει το remote αλλά μάλλον ο τρόπος και το μέρος που δουλεύεις. Φιλικα Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2023 από soconium 8 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nOiz Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, poulinos είπε επι εποχη covid η καθε εταιρεια ειχε το μεγαλυτερο ποσοστο remote. ως δια μαγειας τωρα εχει δουλεια και στο γραφειο. δουλευω σε εταιρεια με πολλλααααα ατομα. επι covid to 90 τοις 100 δουλευε remote αφου πρακτκα ειτε ηταν γραφειο ειτε σπιτι ηταν το ιδιο.τωρα βεβαια ναι πρεπει να ερχονται ετσι για να εχει παραανω φασαρια μεσα στα αυτια μας για εμας που δεν δουλευουμε remote sad but true Κάπως πρέπει να δικαιολογηθούν οι θέσεις των Team Leaders που ούτως ή άλλως δε κάνουν και τίποτα παραγωγικό 😛 edit: Στα Call Centers τουλάχιστον που τους έζησα πριν μερικά χρόνια. Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2023 από nOiz 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 On 03/06/2023 at 22:40, nOiz said: Κάπως πρέπει να δικαιολογηθούν οι θέσεις των Team Leaders που ούτως ή άλλως δε κάνουν και τίποτα παραγωγικό 😛 5 υπαλληλοι 10 team leader. μετα καπως ετσι οι εταιρειες πανε κατα διαολου.true case. πριν μερικα χρονια ο team leader μας "δουλευε" απο την κρητη.εμεις αθηνα. εννοειται βυσμα. ασε μην ανοιξω τον ασκο του αιολου On 03/06/2023 at 18:20, Donacgreece said: μαζί σου είμαι, αναφερόμουν στο quote που είχες κάνει εσύ στην απάντηση σου... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourouzis2005 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 9 ώρες πριν, alejsalonica είπε Ένα μεγάλο μειονέκτημα (για τον εργαζόμενο) της μη παρουσίας του στο χώρο εργασίας είναι η αδυναμία συνεννόησης με τους υπόλοιπους εργαζόμενους για θέματα εργασιακά. Η από κοινού διεκδίκηση γίνεται πολύ δύσκολο και βούτυρο στο ψωμάκι του εργοδότη. Μην έχετε στο μυαλό σας σπασικλάκια - μαγκάκια που τσιμπάνε 4-5 χιλ. το μήνα, απομακρυσμένη δουλειά κάνουν κι οι υπάλληλοι στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση παντός είδους αλλά κι ένα σωρό άλλες δουλειές του βασικού μισθού. Οποτε η Meta θελει να ερθουν στο γραφειο για να καταφερουν να συνασπιστουν σε συνδικατα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BertaJourdan Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Δεν ξερω βρε παιδια. Εγω στην καραντινα εμεινα 8 εβδομαδες κομπλε στο σπιτι και τρελαθηκα. Ισως αν ημουν καμια 15ρια χρονια μικροτερος να το εκανα ανετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα