chris222 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Καλησπερα, μου εβγαλε προχτες το Facebook μια διαφημιση για το εν λογω καταστημα. Ενω συνηθως δεν παταω σε διαφημισεις αυτη τη φορα το εκανα γιατι ειδα πολυ καλες τιμες και ηθελα να τσεκαρω τι παιζει (πχ https://www.2shopplus.com/product/account-5tb-onedrive/ ) Το γνωριζει κανεις το site, εχει κανεις αγορασει απο εκει;
micos000 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Ναι, πάρτε shared accounts, φορτώστε με αρχεία και όταν κλειδώσει ψάξτε να βρείτε τα αρχεία σας. Την πάτησε φίλος και πάλι καλά δεν είχε σβήσει ακόμα τα αρχεία του από τους δίσκους. Βέβαια του έδωσαν νέο account αλλά δεν τολμάει να ανεβάσει αρχεία. 1
chris222 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 11 ώρες πριν, micos000 είπε Ναι, πάρτε shared accounts, φορτώστε με αρχεία και όταν κλειδώσει ψάξτε να βρείτε τα αρχεία σας. Την πάτησε φίλος και πάλι καλά δεν είχε σβήσει ακόμα τα αρχεία του από τους δίσκους. Βέβαια του έδωσαν νέο account αλλά δεν τολμάει να ανεβάσει αρχεία. Λαθος μου, το link ηταν στην τυχη. Δεν θα επαιρνα cloud storage ποτε! Με ενδιεφερε το canva, καποια της Adobe και γενικα ηθελα να ρωτησω αν εχει αγορασει κανεις απο εκει
micos000 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) ΟΚ. Αλλά και το canva είναι με account. Βέβαια σου εγγυώνται ότι αν σε κλειδώσει θα σου στείλουν άλλο. Τώρα, για την αξιοπιστία τους κανείς δεν θα βάλει το χέρι στη φωτιά. Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2023 από micos000
chris222 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Το ξερω για το canva, απλως θελω κατι designs οποτε μεχρι να (και εαν το κλειδωσουν) θα εχω κατεβασει καποια. Απλως δεν μπορω να βρω πληροφοριες για το site, αλλα αφου εχει paypal το πολυ πολυ να πεταξω €8 thanks για την απαντηση ομως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα