Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει η κόρη μου ένα citroen c1αυτόνατο αν εχει σημασια 
Είχε μείνει από μπαταρία κάτι που παθαίνει τακτικά λόγω ακκινησιας και το έβαζα εμπρός με ένα εκκινητη μπαταρίας nocoboost

Προχθές δεν επερνε εμπρός και ήρθε η οδικη 
Γύριζε η μίζα αλλά δεν έδινε ρελαντί 
Μου είπαν ότι είναι μάλλον τρόμπα βενζίνης 
Το φορτωσαν για το μηχανικό αλλά δεν ήταν τρόμπα αλλά ηλεκτρικό το πρόβλημα. 
Άλλο φορτωμα για τον ηλεκτρολόγο 
Αυτός μου είπε ότι κάποιος του έδωσε ρεύμα με λάθος σύνδεση τα καλώδια και έκαψε κάτι σαν πλακέτα στην ασφαλειοθηκη δίπλα στην μπαταρία. 
Την άλλαξε και δουλεύει αλλά με το ένα από τα δύο κλειδιά. Το άλλο μιζαρει αλλά δεν ολοκληρώνει ότι έκανε και πριν την αλλαγή της πλακέτας 
Να πω ότι πριν πάει στο μηχανικό είχα δοκιμάσει και με τα δύο κλειδιά χωρίς αποτέλεσμα. 
Μου είπε ότι θέλει μάλλον προγραμματισμό από κλειδαρα 
Πριν τη ζημιά δούλευαν και τα δύο κλειδιά κανονικά
Το ένα που δουλεύει έχει και μπουτον για άνοιγμα και κλείδωμα στις πόρτες αν και το ανοίγω και το κλείνω με το χειριστήριο του συναγερμού.  
Ισχύει αυτό που είπε ο ηλεκτρολογος ,αν έχει τύχει σε κάποιον; 

Κάποια άλλη ιδέα; 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

παιζει. Και μια που εισαι λυκοβρυση , πηγαινε στον Πυθαγορα στην Βυζαντιου στην καλογρέζα.

Και οταν το φτιαξεις, βρες μια πριζα εκει που παρκαρεις και βαλε εναν ctek συντηρητη να σου κραταει την μπαταρια. Δεν ειναι σωστη κατασταση να μενει ενα αμαξι και να το βαζεις μπροστα με booster.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, andreaspA είπε

παιζει. Και μια που εισαι λυκοβρυση , πηγαινε στον Πυθαγορα στην Βυζαντιου στην καλογρέζα.

Και οταν το φτιαξεις, βρες μια πριζα εκει που παρκαρεις και βαλε εναν ctek συντηρητη να σου κραταει την μπαταρια. Δεν ειναι σωστη κατασταση να μενει ενα αμαξι και να το βαζεις μπροστα με booster.

Ναι στον Πυθαγορα ειχα σκοπο ..Τον ξερω απο το 1988

Ειχα ενα nissan sunny με χτυπησαν απο πισω και ο Θεοχαρακης μου αλλαξε την κλειδαρια .Πηγα στον πατερα Πυθαγορα και μου εφτιαξε την χαλασμενη για να εχω ενα κλειδι για ολες τις κλειδαριες

ctek συντηρητη τι ενοεις ?

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Ναι στον Πυθαγορα ειχα σκοπο ..Τον ξερω απο το 1988

Ειχα ενα nissan sunny με χτυπησαν απο πισω και ο Θεοχαρακης μου αλλαξε την κλειδαρια .Πηγα στον πατερα Πυθαγορα και μου εφτιαξε την χαλασμενη για να εχω ενα κλειδι για ολες τις κλειδαριες

ctek συντηρητη τι ενοεις ?

https://batterycenter.gr/fortistes-mpatariwn/battery-charger-ctek/?gclid=CjwKCAjwpuajBhBpEiwA_Ztfhbq-nFadzZ9qtm3uZqsOpd9Rwy8v4iDK8dLcL4mkh5wVsYkk2c8btBoCMO4QAvD_BwE

Αφου ξερεις τον Πυθαγορα και τα διδυμα τι ρωτας εδω μεσα? Οτι σου πουν τα παιδιά. Πεταξου τωρα. Σαββατο ειναι.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, andreaspA είπε

https://batterycenter.gr/fortistes-mpatariwn/battery-charger-ctek/?gclid=CjwKCAjwpuajBhBpEiwA_Ztfhbq-nFadzZ9qtm3uZqsOpd9Rwy8v4iDK8dLcL4mkh5wVsYkk2c8btBoCMO4QAvD_BwE

Αφου ξερεις τον Πυθαγορα και τα διδυμα τι ρωτας εδω μεσα? Οτι σου πουν τα παιδιά. Πεταξου τωρα. Σαββατο ειναι.

Θα παω απο Τριτη

Στο link εχει πολλους 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, andreaspA είπε

Τα εχουν τα ευρουδακια τους .Αυτα απου που παιρνουν ρευμα για να κρατανε την μπαταρια ?

Αν καταλαβα καλα μπαινουν μονιμα στο αμαξι ?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Τα εχουν τα ευρουδακια τους .Αυτα απου που παιρνουν ρευμα για να κρατανε την μπαταρια ?

Αν καταλαβα καλα μπαινουν μονιμα στο αμαξι ?

Απο την πριζα. Μονιμα ναι. Συντηρητης μπαταριας ειναι.

Οσο αφορα την τιμη, ειναι τσάμπα! αν σκεφτεις οτι μια μπαταρια αυτοκινητου απλη, ακομα και για το c1 σημερα εχει τα ιδια λεφτα, δεν ειναι τιποτα. Η μπαταρια αυτοκινητου που θα μεινει 1-2-3 φορες , παει για πεταμα. 

• Like 1
Δημοσ.

Πηγα στο αμαξι με το ..κακο κλειδι δεν επαιρνε εμπρος

Με το.. καλο αμεσως 

Εσβησα και καπακι δοκιμασα με το.. κακο και πηρε μερος .

Εσβησα και δοκιμασα παλι σε λιγα δευτερολεπτα με το ...κακο αλλα δεν δουλεψε

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Πηγα στο αμαξι με το ..κακο κλειδι δεν επαιρνε εμπρος

Με το.. καλο αμεσως 

Εσβησα και καπακι δοκιμασα με το.. κακο και πηρε μερος .

Εσβησα και δοκιμασα παλι σε λιγα δευτερολεπτα με το ...κακο αλλα δεν δουλεψε

Αυτό που θα πω είναι τελείως άκυρο το ξέρω ήδη όμως δοκίμασε Με το κλειδί πού δεν παίρνει να το τρίψεις λίγο στο παντελόνι σου με την μεταλλική μεριά και μετά δοκίμασε να βάλεις μπροστά 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, mak3don είπε

Αυτό που θα πω είναι τελείως άκυρο το ξέρω ήδη όμως δοκίμασε Με το κλειδί πού δεν παίρνει να το τρίψεις λίγο στο παντελόνι σου με την μεταλλική μεριά και μετά δοκίμασε να βάλεις μπροστά 

Δεν χανω κατι να δοκιμασω πιο μετα ....

Δημοσ.

Θυμάμαι πρίν πολλά χρόνια ένας φίλος είχε πρόβλημα με ένα saxo vts και δεν έπαιρνε μπροστά για κανένα λόγο ενώ γυρνούσε η μίζα.

Τελικά φώναξε οδική να πάει στο συνεργείο και ο οδηγός της οδικής το έβαλε μπρος με τον παρακάτω τρόπο.

Νομίζω είπε πως είναι πρόβλημα του immobilizer όταν μένεις από μπαταρία

Ξέρω ακούγεται πολύ περίεργο 

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, mak3don είπε

Θυμάμαι πρίν πολλά χρόνια ένας φίλος είχε πρόβλημα με ένα saxo vts και δεν έπαιρνε μπροστά για κανένα λόγο ενώ γυρνούσε η μίζα.

Τελικά φώναξε οδική να πάει στο συνεργείο και ο οδηγός της οδικής το έβαλε μπρος με τον παρακάτω τρόπο.

Νομίζω είπε πως είναι πρόβλημα του immobilizer όταν μένεις από μπαταρία

Ξέρω ακούγεται πολύ περίεργο 

Πηγα αλλα δυστυχως δεν επιασε .

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...