Jts Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 3 ώρες πριν, bjj-p είπε O συνδιασμος των air fryers και των μικροκυματων μπορεί να αντικαταστησει πληρως τα ματια και τον φουρνο. Σε μερικα εχεις αποτελεσμα, αν χρησιμοποιησεις πρωτα το ενα και μετα το αλλο. Πειραματισμο με τους χρονους και τα προγραμματα θελει. Εξαρτάται τι τρως, πάντως σωτάρισμα στο air fryer δεν γίνεται.
cumulus Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, Dante80 είπε Δεν το περίμενα πως θα είχαμε ψεκ και για τους φούρνους εδώ στο ινσομνια, αλλά φταίει η έλλειψη φαντασίας μου. Extraordinary claims require extraordinary evidence. Carl Sagan Εδω υπαρχουν ανθρωποι που πιστευουν οτι δεν υπαρχουν πουλια,στο φουρνο θα κολλησουν https://en.m.wikipedia.org/wiki/Birds_Aren't_Real Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2023 από cumulus
Dante80 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 28 λεπτά πριν, cumulus είπε Εδω υπαρχουν ανθρωποι που πιστευουν οτι δεν υπαρχουν πουλια,στο φουρνο θα κολλησουν https://en.m.wikipedia.org/wiki/Birds_Aren't_Real Δεκτόν, αλλά αναφερόμουν εδώ στο ινσόμνια, που είναι και τεχνολογικό φόρουμ τρόπω τινά.
bjj-p Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 22 ώρες πριν, Jts είπε Εξαρτάται τι τρως, πάντως σωτάρισμα στο air fryer δεν γίνεται. σωστά, εξαρτάται τι τρως, αλλα τύπου σοτάρισμα γίνεται ειδικα σε κρεας. προσαρμοζεις και τις συνταγες λιγο. το αποτελεσμα ειναι πολυ κοντα.
dkmaster Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 Στις 3/6/2023 στις 6:18 ΠΜ, StamTheMan είπε Το συγκεκριμενο αρθρο εμφανιζεται πανω απο διαφημιση για 8 tips για αυτοικανοποιηση των γυναικων και η σελιδα αυτη ειναι λιγο καλυτερη απο σελιδες τυπου "manoules",οποτε δε θα το λαμβανα σοβαρα υποψην. Επισης,το συγκεκριμενο αρθρο,το εχω δει copy paste σε 10 αλλες σελιδες,οποτε δε μου λεει κατι. Αν μου δειξεις αρθρα απο σοβαρες σελιδες,με σοβαρες πηγες,το συζηταμε. Επειδή το γνωρίζω πολύ καλά το συγκεκριμένο site δεν έχει καμία σχέση με τύπου manoules, τα original άρθρα τα γράφουν γιατροί και οι πηγές είναι από επιστημονικά περιοδικά και μελέτες. Οι άλλες σελίδες παίρνουν τα άρθρα από αυτό το site γι' αυτό τα βλέπεις σε 10 σελίδες. Το κομμάτι της αυτοϊκανοποίησης δεν είναι διαφήμιση είναι άρθρα με τις επιδράσεις της στον οργανισμό. Εν τω μεταξύ αν διαβάσεις το άρθρο δεν λέει κάτι που δεν ισχύει, κάνε ένα κλικ στο κουμπί βιβλιογραφία κάτω από το άρθρο και θα δεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις