Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vins είπε

Εμείς πήραμε ένα air fryer oven 25l (φουρνακι είναι ουσιαστικά) για να αντικαταστήσουμε ο φούρνο μικροκυμάτων που χάλασε. Ίσως είναι  κι αυτό μια πιθανή λύση.

Με λιγα λογια,ακομα δεν εισαι σιγουρος.

3 ώρες πριν, sdikr είπε

Πόσα πόδια έχεις; δεν μετράμε το μεσαίο

Αυτο ειναι ρατσισμος.Η κατι παρομοιο.

• Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Με λιγα λογια,ακομα δεν εισαι σιγουρος.

Για μενα είμαι, για τον ts δεν μπορώ να είμαι απόλυτος γιατί δεν ξέρω τις ανάγκες του…

Εμείς την κουζίνα την έχουμε καταργήσει. Ψησταριά υγραερίου και αυτό το air fryer oven δουλεύουμε. Δεν μπορώ να μιλήσω για άλλους, ιδέες ρίχνω απλώς.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, vins είπε

Για μενα είμαι, για τον ts δεν μπορώ να είμαι απόλυτος γιατί δεν ξέρω τις ανάγκες του…

Πως αντικατεστησε το air fryer το φουρνο μικροκυμάτων;

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Πως αντικατεστησε το air fryer το φουρνο μικροκυμάτων;

Air fryer oven έγραψα, 25 λίτρα. Ψήνει, ζεσταίνει, «αεροτηγανιζει», αποξηραίνει, ξεπαγώνει και αλλά πολλά. Εσυ δλδ με το φούρνο μικροκυμάτων τι κανεις; Βάζεις και σούβλες; 😂

IMG_2648.jpeg

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

O συνδιασμος των air fryers και των μικροκυματων μπορεί να αντικαταστησει πληρως τα ματια και τον φουρνο.

Σε μερικα εχεις αποτελεσμα, αν χρησιμοποιησεις πρωτα το ενα και μετα το αλλο. Πειραματισμο με τους χρονους και τα προγραμματα θελει.

Επεξ/σία από bjj-p
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Dante80 είπε

Δεν το περίμενα πως θα είχαμε ψεκ και για τους φούρνους εδώ στο ινσομνια, αλλά φταίει η έλλειψη φαντασίας μου.

Extraordinary claims require extraordinary evidence.

Carl Sagan

Δεν ηξερα οτι οσοι προσπαθουν να προστατεψουν την υγεια τους (οσο μπορουν), λεγονται ψεκ.

Βγηκε ενας όρος και τον χρησιμοποιούμε για ολους οσους πιστευουν τα αντιθετα απο εμας.

Μαλιστα.. το ακουσαμε και αυτο!

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, vins είπε

Air fryer oven έγραψα, 25 λίτρα. Ψήνει, ζεσταίνει, «αεροτηγανιζει», αποξηραίνει, ξεπαγώνει και αλλά πολλά. Εσυ δλδ με το φούρνο μικροκυμάτων τι κανεις; Βάζεις και σούβλες; 😂

IMG_2648.jpeg

Έχεις να προτείνεις κάποιο μοντέλο;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vins είπε

IMG_2648.jpeg

Αυτό είναι άλλη κατηγορία,  είναι και μικρό όποτε θα κάψεις λιγότερο ρεύμα για να ζεστάνεις κάτι,  πάλι όμως θα πάρει λίγο χρόνο.

Έχει μικροκυμάτων που έχουν και αυτά convection μαζί με το grill,  τέτοιο έχω που είναι και αρτοπαρασκευαστής, αλλά δεν τον έχω δουλέψει σαν air frier

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Έχεις να προτείνεις κάποιο μοντέλο;

Δεν έχω δυστυχώς. Εγώ είχα πάρει αυτό το συγκεκριμένο σε προσφορά στα 110€ από geek buying νομίζω. Calmdo είναι η μάρκα, δε θυμάμαι μοντέλο.

8 λεπτά πριν, sdikr είπε

Αυτό είναι άλλη κατηγορία,  είναι και μικρό όποτε θα κάψεις λιγότερο ρεύμα για να ζεστάνεις κάτι,  πάλι όμως θα πάρει λίγο χρόνο.

Έχει μικροκυμάτων που έχουν και αυτά convection μαζί με το grill,  τέτοιο έχω που είναι και αρτοπαρασκευαστής, αλλά δεν τον έχω δουλέψει σαν air frier

Είναι αρκετά γρήγορο, οκ όχι σαν το φούρνο μικροκυμάτων, αλλά είναι αρκετά πιο ομοιόμορφο στο ζέσταμα. Τουλάχιστον σε σχέση με τον παλιό μικροκυμάτων που είχαμε. Δεν είναι και τόσο μικρό βέβαια, εγώ το περίμενα μικρότερο 😅 Τέλος πάντων, κάνει αρκετά πράγματα που ήθελα και θα χρειαζόμουν εξτρα συσκευές, όποτε μας βόλεψε.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, vins είπε

IMG_2648.jpeg

Και όμως υπάρχει και με σούβλα 😅

https://www.amazon.de/-/en/Digital-convection-programmes-Interior-lighting/dp/B073V54D9S/

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 hours ago, phanispal said:

Πραγματικά όμως, μιλάμε για περίπου 15πλάσια κατανάλωση ρεύματος, αλλά πού να καταλάβει.

το θεωρω πιο σωστο ομως μιας και ασχολουμαι με το φαγητο

α ναι και 450κwatt τον χρονο καιω

Επεξ/σία από teo1966
Δημοσ.
3 ώρες πριν, vins είπε

IMG_2648.jpeg

Ενδιαφερον, δεν έδωσα σημασία στην λέξη oven και νόμιζα ότι εννοούσες απλή φριτέζα αέρος. 

Βλέπω έχουν βγει πολλά και διαφορετικά συστήματα - συσκευές μαγειρέματος με τα δικά τους πλεονεκτήματα. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...