michael92 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Δεν ξέρω τι budget έχεις, αλλά προσωπικά δε θα έπαιρνα εντοιχιζόμενο μια και οι τιμές είναι 2-3 φορές επάνω σε σχέση με τους αυτόνομους, κάτι που προσωπικά το θεωρώ κοροϊδία. Έχω τον παρακάτω εδώ και 8 χρόνια και σκέφτομαι να τον ανανεώσω με έναν ολόιδιο:
sdikr Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 14 λεπτά πριν, teo1966 είπε εγω παντως που ζω μονος 3 χρονια και χωρις πολυ ελευθερο χρονο φουρνακι μικροκυμματων δεν πηρα.. βασικα τα αποφευγω κιολας αν εχεις καλο φουρνο τα ζεσταινει ολα σε 10 λεπτα Και ο μικροκυμάτων σε 2 λεπτά με μαξ 700w σε σχέση με τα τουλάχιστον 1800w ενός φούρνου
StamTheMan Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Εγω εχω εναν που τον πηρα το 2003. Εκαψε καποτε μια ασφαλεια,που την αλλαξα μονος μου ( προσοχη γιατι εχει υψηλη ταση ) . Σιγουρα θελω να τον αλλαξω καποια στιγμη,οπως και να το κανεις ειναι 20ετιας+,αλλα δεν παιρνει χαμπαρι,ακουραστος.
sdikr Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 26 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Εγω εχω εναν που τον πηρα το 2003. Εκαψε καποτε μια ασφαλεια,που την αλλαξα μονος μου ( προσοχη γιατι εχει υψηλη ταση ) . Σιγουρα θελω να τον αλλαξω καποια στιγμη,οπως και να το κανεις ειναι 20ετιας+,αλλα δεν παιρνει χαμπαρι,ακουραστος. Πόσα πόδια έχεις; δεν μετράμε το μεσαίο 😝 1
phanispal Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, teo1966 είπε εγω παντως που ζω μονος 3 χρονια και χωρις πολυ ελευθερο χρονο φουρνακι μικροκυμματων δεν πηρα.. βασικα τα αποφευγω κιολας αν εχεις καλο φουρνο τα ζεσταινει ολα σε 10 λεπτα 49 λεπτά πριν, sdikr είπε Και ο μικροκυμάτων σε 2 λεπτά με μαξ 700w σε σχέση με τα τουλάχιστον 1800w ενός φούρνου Πραγματικά όμως, μιλάμε για περίπου 15πλάσια κατανάλωση ρεύματος, αλλά πού να καταλάβει. 1
insoholic Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, vs_skg είπε Εντάξει κύριε Ελέφαντα. Δεν σας πειράζει που σας λέω έτσι ελπίζω, άλλωστε δεν υπάρχει κάποιο άρθρο που να λέει ότι δεν είστε ελέφαντας Μιλησες παλι με επιχειρηματα... 5 χρονων και πολυ βαζω Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2023 από insoholic
gx2 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 4 ώρες πριν, insoholic είπε Δωστε μας εσεις επισημες πηγες που εξηγουν οτι τα μικροκύματα ειναι υγιεινά.. Να ξερω και γω, να παρω εναν μεγαλο φούρνο και να μπαινω μεσα να ζεσταινομαι τον χειμώνα. Θα βγαινω απο κει πιο υγιής και 10 χρονια νεότερος Αυτό σου φαίνεται αρκετά έγκυρο; https://www.fda.gov/radiation-emitting-products/resources-you-radiation-emitting-products/microwave-ovens
Dante80 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Δεν το περίμενα πως θα είχαμε ψεκ και για τους φούρνους εδώ στο ινσομνια, αλλά φταίει η έλλειψη φαντασίας μου. Extraordinary claims require extraordinary evidence. Carl Sagan Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2023 από Dante80 4 1
korakios Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 4 ώρες πριν, insoholic είπε Δωστε μας εσεις επισημες πηγες που εξηγουν οτι τα μικροκύματα ειναι υγιεινά.. Να ξερω και γω, να παρω εναν μεγαλο φούρνο και να μπαινω μεσα να ζεσταινομαι τον χειμώνα. Θα βγαινω απο κει πιο υγιής και 10 χρονια νεότερος κρίμα ....
malakudi Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 20 ώρες πριν, manosbr είπε Σε αγορά νέας κουζίνας με νησίδα είναι να επιλέξουμε τις ηλεκτρικές συσκευές . θα μπει εντοιχισμένος φούρνος ψηλά (όχι δαπέδου) και το ερώτημα είναι αν θα μπει και φούρνος μικροκυμάτων . θεωρειται ότι είναι απαραίτητη λύση; με προβληματίζει το ότι είναι «ανθυγιεινός» τρόπος μαγειρέματος .. υπαρχουν άλλες εναλλακτικές.; Έχω δει και κάτι μικρά εντοιχισμένα φουρνακια στη θέση του μικροκυμάτων, που έχουν και μαγείρεμα ατμού αν κατάλαβα καλά . ποια η άποψη σας ; Βάζεις δεύτερο εντοιχιζόμενο φούρνο που υποστηρίζει και μικροκύματα, αλλά δουλεύει και σαν απλός φούρνος με θερμό αέρα και γκριλ (όχι με αντίσταση). Θα χρειαστεί όταν θα θέλετε να μαγειρέψετε πολλά φαγητά ταυτόχρονα και θα έχει και τις δυνατότητες μικροκυμάτων. Δεν είναι φθηνός πάντως (από 700 ευρώ ξεκινάνε).
vins Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Εμείς πήραμε ένα air fryer oven 25l (φουρνακι είναι ουσιαστικά) για να αντικαταστήσουμε ο φούρνο μικροκυμάτων που χάλασε. Ίσως είναι κι αυτό μια πιθανή λύση. Βέβαια είναι ελεύθερο και όχι εντοιχιζόμενο.
e-k Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Δεν είναι απαραίτητος αλλά είναι πολύ χρήσιμος. Αυτό που δεν είναι ούτε απαραίτητο κι ούτε χρήσιμο είναι να τον εντοιχίσεις. Ποιος ο λόγος να εντοιχίσεις μια λευκή συσκευή 50x40x30; Εάν είναι η ομορφιά τότε δώσε 50€ παραπάνω να πάρεις έναν πιο όμορφο και με grill σαν αυτόν Panasonic NN-K35NWMEPG
Adon1s Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Προσωπικά, φούρνος μικροκυμάτων και air fryer μου έχουν σώσει την ζωη. Απειρη εξοικονομιση χρόνου στο μαγείρεμα, μικρή κατανάλωση, μεγάλη ευκολία.
Basilhs23___ Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, Dante80 είπε Δεν το περίμενα πως θα είχαμε ψεκ και για τους φούρνους εδώ στο ινσομνια, αλλά φταίει η έλλειψη φαντασίας μου. Extraordinary claims require extraordinary evidence. Carl Sagan Μπα, κάθε άλλο. Απλά αυτό το θέμα δεν συζητείται σχεδόν καθόλου οπότε και δεν μπήκαν στον κόπο να σχολιάσουν οι ψεκ.
Doubt Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Μη εντοιχιζόμενος, με αναλογικούς διακόπτες mode & timer και γκριλ. Απλά, αν οι συσκευές σου είναι inox πχ μην πάρεις microwave σε λευκό. Για μένα είναι απαραίτητος, αξεπέραστη ευκολία και οικονομία. Το καλύτερο μου, το χειμώνα που κρυώνει ο καφές στην κούπα, 1 σκάρτο λεπτό στα μικροκύματα και μετά.. απόλαυση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις