vorlon68 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Ασχετο με τον φούρνο μικροκυματων αλλα μην κάνεις το λάθος και πάρεις εντοιχιζόμενο ψυγείο. Θα το μετανιώσεις οικτρα μετα απο 2-3 χρόνια... πιστεψεμε.... παθων... 2
Maktheo Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Μπορείς να επιλεξεις να υπαρχει αναμονή για φουρνο μικροκυμάτων, να υπαρχει δηλαδη η θεση/κενο κανονικα με πορτα μπροστά και οποτε θελήσεις βγάζεις το πορτάκι (και πισινό εαν υπάρχει) και βαζεις τον εντοιχιζομενο μικροκυμάτων.. Το 99; των εντοιχιζομενων φουρνων μικροκυμάτων ζητανε καθαρη διασταση υψους για να μπουν απο 36.5 έως 38 εκατοστα, οπότε εαν αφήσεις ενα τετοιο χωρο πανω απο τον κανονικο φούρνο θα εισαι οκ για μετά Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2023 από Maktheo 1
tutuyo Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Δεν υπάρχει λόγος για φούρνο μικροκυμάτων και να τρως τόση ακτινοβολία. Οι περισσότεροι έχουν ελάχιστη θωράκιση Αν θες να ζεσταίνεις φαγητό εύκολα και γρήγορα (γιατί μόνο αυτό κάνει καλά ο φούρνος μικροκυμάτων), παίρνεις μια φριτεζα αέρος και ξενοιαζεις 2 4
vs_skg Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, tutuyo είπε Δεν υπάρχει λόγος για φούρνο μικροκυμάτων και να τρως τόση ακτινοβολία. Οι περισσότεροι έχουν ελάχιστη θωράκιση πηγούλα; Υ.Γ. ξέρω ότι δεν υπάρχει αλλά είπα να είμαι καλόπιστος Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2023 από vs_skg
tutuyo Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 5 λεπτά πριν, vs_skg είπε πηγούλα; Υ.Γ. ξέρω ότι δεν υπάρχει αλλά είπα να είμαι καλόπιστος Ακτινοφυσικη 1
insoholic Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Δωστε μας εσεις επισημες πηγες που εξηγουν οτι τα μικροκύματα ειναι υγιεινά.. Να ξερω και γω, να παρω εναν μεγαλο φούρνο και να μπαινω μεσα να ζεσταινομαι τον χειμώνα. Θα βγαινω απο κει πιο υγιής και 10 χρονια νεότερος Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2023 από insoholic 2 1
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 8 λεπτά πριν, insoholic είπε Δωστε μας εσεις επισημες πηγες που εξηγουν οτι τα μικροκύματα ειναι υγιεινά.. Να ξερω και γω, να παρω εναν μεγαλο φούρνο και να μπαινω μεσα να ζεσταινομαι τον χειμώνα. Θα βγαινω απο κει πιο υγιής και 10 χρονια νεότερος Φαντάζομαι ότι όταν κρυώνεις τώρα μπαίνεις στον απλό φούρνο . 2
StamTheMan Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 6 ώρες πριν, Bourdoulas είπε Απλά πληροφοριακά εμένα δεν εμφανίζει τέτοιες διαφημίσεις Θεωρω οτι δεν ειμαι εγω το target group για τετοια διαφημιση.
tutuyo Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Αυτό που δεν αντιλαμβάνονται οι περισσότεροι είναι ότι η ακτινοβολία συσσωρεύεται στους ιστούς, παει αθροιστικά. https://eeae.gr/με-μια-ματιά/μαθαίνουμε-για-τις-ακτινοβολίες/μη-ιοντίζουσα-ακτινοβολία Κάνεις δεν ισχυρίζεται ότι στα 3 ψησίματα θα βγάλεις 3ο πόδι. Δεν μας απασχολει το άμεσο Τεσπά,ο καθένας παίρνει τα ρίσκα του. Γιατί να το ρισκάρεις όταν έχεις πλέον την φριτεζα αέρος σαν εναλλακτική; 2 3
StamTheMan Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 43 λεπτά πριν, vs_skg είπε Υ.Γ. ξέρω ότι δεν υπάρχει αλλά είπα να είμαι καλόπιστος Μαλλον το αρθρο που παρατεθηκε πιο πισω. 4 λεπτά πριν, tutuyo είπε Κάνεις δεν ισχυρίζεται ότι στα 3 ψησίματα Δεν ψηνουμε στο μικροκυματων. 5 λεπτά πριν, tutuyo είπε Γιατί να το ρισκάρεις όταν έχεις πλέον την φριτεζα αέρος σαν εναλλακτική; Δε ρισκαρεις κατι και η φριτεζα δεν ειναι εναλλακτικη,ειναι κατι αλλο.
manolis-K Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Ειναι απαραιτητος. Εαν ειναι καλης ποιοτητας εκτος απο μικροκυματα εχει γκριλ και διαφορα αλλα χρησιμα προγραμματα για ψησιμο.
vs_skg Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 51 λεπτά πριν, tutuyo είπε Ακτινοφυσικη Ευχαριστώ πολύ. Με έπεισες. 38 λεπτά πριν, insoholic είπε Δωστε μας εσεις επισημες πηγες που εξηγουν οτι τα μικροκύματα ειναι υγιεινά.. Να ξερω και γω, να παρω εναν μεγαλο φούρνο και να μπαινω μεσα να ζεσταινομαι τον χειμώνα. Θα βγαινω απο κει πιο υγιής και 10 χρονια νεότερος Το άρθρο από το Harvard που μπήκε πιο πριν μας κάνει; 2
insoholic Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 31 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Φαντάζομαι ότι όταν κρυώνεις τώρα μπαίνεις στον απλό φούρνο . Καλα φανταζεσαι 1
trelaras22 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Προσωπικά αγόρασα φούρνο μικροκυμάτων, ωστόσο δε μου άρεσε η γεύση κι η υφή των φαγητών μετά το ζέσταμα, οπότε δεν το χρησιμοποιώ καθόλου. Έχω ατμομάγειρα και φριτέζα αέρος γι αυτή τη δουλειά, τα μικροκύματα τα έδωσα στον αδερφό μου να κάνει τη δουλειά του που τον βολεύει. Α και βγάζει ωραία συζήτηση, στο τέλος τέλος δυστυχώς είναι καθαρά θέμα δικής σου προτίμησης και συνηθειών. 1
insoholic Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 10 λεπτά πριν, vs_skg είπε Το άρθρο από το Harvard που μπήκε πιο πριν μας κάνει; Το άρθρο δεν εστιάζει απο τη σκοπιά των μικροκυμάτων και τις επιπτώσεις στην υγεία απο τα μικροκύματα, αλλα το θέτει απο αλλη σκοπιά αυτής των χαμένων βιταμινών κτλ. Δε συζηταμε για αυτο ομως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις