Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Καλησπέρα σε ολους. Είμαι 20 χρονων και σπουδάζω Μηχανολόγος Μηχανικος. Έγραψα καλο βαθμο στις πανελληνιες με σκοπο να μπω σε μια καλη σχολη. Με το που ξεκινησα στο πρώτο εξάμηνο κατάλαβα ότι δεν ανήκω στο πανεπιστήμιο. Εχω μεγαλα ονειρα και νιωθω οτι οι σπουδες με κρατανε πισω. Ολος ο περιγυρος μου και κυριως οι γονεις μου με πιεζουν στο να τελειωσω την σχολη πραγμα το οποιο εγω δεν θελω καθολου να κανω. Ειμαι της αποψης οτι ο καθενας αν δουλεψει σκληρα μπορει να γινει πολυ πετυχημενος και ας μην εχει σπουδασει και πιστευω ολοι συμφωνουν σε αυτο και ας λενε το αντιθετο. Οταν εχεις ομως καθε μερα ανθρωπους να σου λενε σπουδασε, θα το μετανιωσεις, δεν θα πας πουθενα, πως θα δουλεψεις χωρις χαρτι κλπ δεν ειναι και ευκολο. Νιώθω ότι μας κοροϊδεύουν. Ότι όλα είναι ένα ψέμα σχετικά με τις σπουδές. Και με βασανίζει. Μου αρέσουν οι επιχειρήσεις και οι επενδύσεις και αποφάσισα να ασχοληθώ. Τι γνώμη έχετε για όλα αυτά; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις