Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επιτέλους τέλος με αυτή την "τατάνα" με έκανε κάθε φορά να την βγάζω off  με το που εμφανιζόταν από μόνη της σαν την....

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ένα από τα πιο άχρηστα feature που έχει βγάλει η Microsoft. Έχουν λεφτά με το τσουβάλι όμως όπως και Google και τους περνει να κάνουν πειράματα σε πολλά projects 2 3 απο αυτά αν πετύχουν κάνουν απόσβεση και έχουν και πολλαπλάσια κέρδη από όλες τις ζημιές των άλλων που έκλεισαν. 

Δημοσ.
17 ώρες πριν, TROIDX είπε

λες και τη βλεπαμε την ΚΥΡΙΑ, unpin in dt

Ούτε καν κατευθείαν ξύλωμα εντελώς από command prompt υπάρχουν άπειρα guides.. 

• Like 1
Δημοσ.

Ωραία, σταματάνε την υποστήριξη, θα την "ξηλώσουν" κιόλας από τα windows ή θα την παρατήσουν απλά να υπάρχει για να κάνει "μπούγιο" μαζί με τα υπόλοιπα σκουπίδια (γκουχ γκουχ internet explorer).

Δημοσ.

καλα για την Ελλάδα όλα αυτά και google assistant κ.λα  χωρίς υποστήριξη ελληνικών ηταν εξαρχής εντελω΄ς άχρηστα.  δεν ξερω αλλά ποτέ δεν καταφερα οξφορδιανη προφορά ώστε να με καταλαβαίνουν.

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ "χρήσιμη" για Ελλάδα... αυτή και ένας σκασμός ακόμα bloatware που δεν σε αφήνει να τα ξηλώσεις (πέρα από πλάγιο τρόπο) 😂 τζάμπα πόροι από το σύστημα και χώρος στο δίσκο.

Δημοσ.
Στις 3/6/2023 στις 3:55 ΜΜ, TasMan είπε

Ωραία, σταματάνε την υποστήριξη, θα την "ξηλώσουν" κιόλας από τα windows ή θα την παρατήσουν απλά να υπάρχει για να κάνει "μπούγιο" μαζί με τα υπόλοιπα σκουπίδια (γκουχ γκουχ internet explorer).

Internet Explorer? 
Σε ποιά χρονιά έχεις ξεμείνει; 😂

Δημοσ.
13 ώρες πριν, polaki είπε

Internet Explorer? 
Σε ποιά χρονιά έχεις ξεμείνει; 😂

Ψάξε καλά μέσα στα windows να δεις αν υπάρχει ή όχι παρόλο που δεν φαίνεται στα apps! Στα 11 δεν ξέρω αν τον ξήλωσαν, στα 10 όμως σίγουρα υπάρχει ακόμα!

Δημοσ.
6 ώρες πριν, TasMan είπε

Ψάξε καλά μέσα στα windows να δεις αν υπάρχει ή όχι παρόλο που δεν φαίνεται στα apps! Στα 11 δεν ξέρω αν τον ξήλωσαν, στα 10 όμως σίγουρα υπάρχει ακόμα!

Η αλήθεια είναι ότι έχω φύγει από Windows εδώ και κάποια χρόνια, θυμάμαι όμως ότι στης μάνας μου το laptop που της πήρα ένα δώρο (με 11αρια βέβαια), ο default ήταν o Edge! 

Αλλά νομίζω είναι σίγουρα πάνω από 4-5 χρόνια που έχει μετονομαστεί σε Edge έτσι δεν είναι; Το όνομα internet Explorer με πάει πίσω πολλά χρόνια!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, polaki είπε

Η αλήθεια είναι ότι έχω φύγει από Windows εδώ και κάποια χρόνια, θυμάμαι όμως ότι στης μάνας μου το laptop που της πήρα ένα δώρο (με 11αρια βέβαια), ο default ήταν o Edge! 

Αλλά νομίζω είναι σίγουρα πάνω από 4-5 χρόνια που έχει μετονομαστεί σε Edge έτσι δεν είναι; Το όνομα internet Explorer με πάει πίσω πολλά χρόνια!

Κι εγώ είχα πάνω από 10ετία να ακουμπήσω Windows. 9 χρόνια είχα Mac και τα τελευταία 2-3 linux αλλά λόγω δουλειάς αναγκάστηκα να γυρίσω σε w10. Ναι, ο default browser είναι ο edge αλλά μέσα στους φακέλους των Windows βρίσκεται και ο παλιός παροπλισμένος explorer! Δε θυμάμαι αν είναι ie.exe ή iexplorer.exe, αν περιμένεις μέχρι αύριο θα σου πω ακριβώς!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...