Aprile Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Επιτέλους τέλος με αυτή την "τατάνα" με έκανε κάθε φορά να την βγάζω off με το που εμφανιζόταν από μόνη της σαν την....
Arkin Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Ένα από τα πιο άχρηστα feature που έχει βγάλει η Microsoft. Έχουν λεφτά με το τσουβάλι όμως όπως και Google και τους περνει να κάνουν πειράματα σε πολλά projects 2 3 απο αυτά αν πετύχουν κάνουν απόσβεση και έχουν και πολλαπλάσια κέρδη από όλες τις ζημιές των άλλων που έκλεισαν.
~Joker~ Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 17 ώρες πριν, TROIDX είπε λες και τη βλεπαμε την ΚΥΡΙΑ, unpin in dt Ούτε καν κατευθείαν ξύλωμα εντελώς από command prompt υπάρχουν άπειρα guides.. 1
TasMan Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Ωραία, σταματάνε την υποστήριξη, θα την "ξηλώσουν" κιόλας από τα windows ή θα την παρατήσουν απλά να υπάρχει για να κάνει "μπούγιο" μαζί με τα υπόλοιπα σκουπίδια (γκουχ γκουχ internet explorer).
jadawin Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Δεν ξέρω τί λέτε εσείς, αλλά η Cortana είχε Φωνάρα! 1
Dorian Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 καλα για την Ελλάδα όλα αυτά και google assistant κ.λα χωρίς υποστήριξη ελληνικών ηταν εξαρχής εντελω΄ς άχρηστα. δεν ξερω αλλά ποτέ δεν καταφερα οξφορδιανη προφορά ώστε να με καταλαβαίνουν. 1
diamas33 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Πολύ "χρήσιμη" για Ελλάδα... αυτή και ένας σκασμός ακόμα bloatware που δεν σε αφήνει να τα ξηλώσεις (πέρα από πλάγιο τρόπο) 😂 τζάμπα πόροι από το σύστημα και χώρος στο δίσκο.
polaki Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Στις 3/6/2023 στις 3:55 ΜΜ, TasMan είπε Ωραία, σταματάνε την υποστήριξη, θα την "ξηλώσουν" κιόλας από τα windows ή θα την παρατήσουν απλά να υπάρχει για να κάνει "μπούγιο" μαζί με τα υπόλοιπα σκουπίδια (γκουχ γκουχ internet explorer). Internet Explorer? Σε ποιά χρονιά έχεις ξεμείνει; 😂
geopapa Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 Πότε θα καταλάβουν οι εταιρείες οτι βαριέται ο κόσμος να μιλάει στα gadget?
TasMan Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 13 ώρες πριν, polaki είπε Internet Explorer? Σε ποιά χρονιά έχεις ξεμείνει; 😂 Ψάξε καλά μέσα στα windows να δεις αν υπάρχει ή όχι παρόλο που δεν φαίνεται στα apps! Στα 11 δεν ξέρω αν τον ξήλωσαν, στα 10 όμως σίγουρα υπάρχει ακόμα!
polaki Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 6 ώρες πριν, TasMan είπε Ψάξε καλά μέσα στα windows να δεις αν υπάρχει ή όχι παρόλο που δεν φαίνεται στα apps! Στα 11 δεν ξέρω αν τον ξήλωσαν, στα 10 όμως σίγουρα υπάρχει ακόμα! Η αλήθεια είναι ότι έχω φύγει από Windows εδώ και κάποια χρόνια, θυμάμαι όμως ότι στης μάνας μου το laptop που της πήρα ένα δώρο (με 11αρια βέβαια), ο default ήταν o Edge! Αλλά νομίζω είναι σίγουρα πάνω από 4-5 χρόνια που έχει μετονομαστεί σε Edge έτσι δεν είναι; Το όνομα internet Explorer με πάει πίσω πολλά χρόνια!
TasMan Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 2 ώρες πριν, polaki είπε Η αλήθεια είναι ότι έχω φύγει από Windows εδώ και κάποια χρόνια, θυμάμαι όμως ότι στης μάνας μου το laptop που της πήρα ένα δώρο (με 11αρια βέβαια), ο default ήταν o Edge! Αλλά νομίζω είναι σίγουρα πάνω από 4-5 χρόνια που έχει μετονομαστεί σε Edge έτσι δεν είναι; Το όνομα internet Explorer με πάει πίσω πολλά χρόνια! Κι εγώ είχα πάνω από 10ετία να ακουμπήσω Windows. 9 χρόνια είχα Mac και τα τελευταία 2-3 linux αλλά λόγω δουλειάς αναγκάστηκα να γυρίσω σε w10. Ναι, ο default browser είναι ο edge αλλά μέσα στους φακέλους των Windows βρίσκεται και ο παλιός παροπλισμένος explorer! Δε θυμάμαι αν είναι ie.exe ή iexplorer.exe, αν περιμένεις μέχρι αύριο θα σου πω ακριβώς!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα