Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, θα ήθελα την βοήθεια σας. Θα ήθελα ένα μηχανάκι για μετακίνηση από και προς την εργασία μου. Για 70 χλμ σχεδόν καθημερινά. Λόγω διπλώματος είμαι στα 125 κυβικά και λόγω πόλης θέλω αυτόματο, βρήκα λοιπόν αυτό εδώ που έχει μεγάλους τροχούς και έχει μια σχετική ομορφιά. Έχετε κάποια εμπειρία με το συγκεκριμένο; Κάποια πρόταση; Σας ευχαριστω

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα αν και είναι πολλά τα 70 χλμ  καθημερινά και θα σε κουράζουν θα πρέπει να πάρεις ένα καλό scooter. Το 14 πήρα το pcx 150cc. Άριστο, απροβληματιστο, πήρα το 22 ξανά το pcx 125cc, ακριβό στην αγορά του αλλά τα αξίζει τα χρήματά του. Είχα παλαιότερα το kymco agility 150cc αγνακτησα. 

• Like 2
Δημοσ.

Θα κουράζουν λόγω χαμηλών ταχυτήτων εννοείς; Κοίτα τα χρήματα μου είναι κάπου στα 2500 οπότε περιορίζονται οι επιλογές μου

• Like 1
Δημοσ.

70 χιλομετρα που θα γινουν με ποιες ταχύτητες? αν ειναι καπου στα ανοιχτα θα αγανακτησεις με το 125 αν ειναι μεσα στην πολη κατι γινεται

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Black Demis είπε

70 χιλομετρα που θα γινουν με ποιες ταχύτητες? αν ειναι καπου στα ανοιχτα θα αγανακτησεις με το 125 αν ειναι μεσα στην πολη κατι γινετ

Το 90% είναι εντός πόλης 

Δημοσ.
1 hour ago, cheaptech said:

Το 90% είναι εντός πόλης 

Ε τότε μια χαρά θα είσαι γιατί 125 στο δρόμο που πας με πάνω από 70 κραδασμόι και γενικός ταλαιπωρία είναι τέτοια που θα βρίζεις την μερα που το επέλεξες, από την άλλη αν η ταχύτητα σου είναι εκεί γύρο μέχρι 70 είσαι μια χαρά

• Like 1
Δημοσ.

Έχω το sr150 μοντέλο ´13. Με μια λέξη σκυλί. Την προγραμματισμένη συντήρηση μόνο. Ούτε τα άβαφα πλαστικά δεν έχουν φθαρεί απο τον ήλιο. Να ξέρεις έχει μικρό τεπόζιτο 5 λίτρα περίπου οπότε κάθε μέρα βενζινάδικο αν κανεις χιλιόμετρα. 

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Driver_3 είπε

Έχω το sr150 μοντέλο ´13. Με μια λέξη σκυλί. Την προγραμματισμένη συντήρηση μόνο. Ούτε τα άβαφα πλαστικά δεν έχουν φθαρεί απο τον ήλιο. Να ξέρεις έχει μικρό τεπόζιτο 5 λίτρα περίπου οπότε κάθε μέρα βενζινάδικο αν κανεις χιλιόμετρα. 

Γενικά ακούω καλά λόγια από ιδιοκτήτες για αυτό το μοντέλο. Ευχαριστώ 

Δημοσ.

SYM -> σκυλιά

Symphony -> διαχρονικά κακά σκυλιά, ψόφο δεν έχουν

125 -> μικρό, αλλά οκ λόγω διπλώματος

200 -> καλύτερο

Και τα 2 αερόψυκτα, αν αυτό έχει κάποια σημασία.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tasanton είπε

SYM -> σκυλιά

Symphony -> διαχρονικά κακά σκυλιά, ψόφο δεν έχουν

125 -> μικρό, αλλά οκ λόγω διπλώματος

200 -> καλύτερο

Και τα 2 αερόψυκτα, αν αυτό έχει κάποια σημασία.

Όντως ακούω πολύ καλά λόγια 

3 ώρες πριν, Driver_3 είπε

Δημοσ.

Δώσε άμα μπορείς 300€ παραπάνω και πάρε το st 125 υγροψυκτο.Πιο σύγχρονο σχεδιαστικά,οδηγικά,1 παραπάνω άλογο(ίδια άλογα με το st200)και abs όπου είναι must για τους σκατόδρομους που έχουμε. 

• Like 2
Δημοσ.
20 ώρες πριν, geo.K είπε

Καλησπέρα αν και είναι πολλά τα 70 χλμ  καθημερινά και θα σε κουράζουν θα πρέπει να πάρεις ένα καλό scooter. Το 14 πήρα το pcx 150cc. Άριστο, απροβληματιστο, πήρα το 22 ξανά το pcx 125cc, ακριβό στην αγορά του αλλά τα αξίζει τα χρήματά του. Είχα παλαιότερα το kymco agility 150cc αγνακτησα. 

8 χρονια αντεξε μονο;

Δημοσ.

Το pcx 150   απλά το πούλησα, ειχα κάνει 75κ χιλιόμετρα και ήταν άψογο γιαυτό ξαναπήρα pcx. 

Δυστυχώς δεν έχω αποψη για το syphony αλλά φίλοι που έχουν sym μου έχουν πει Τ καλύτερα. 

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Black Demis είπε

Α ναι κάτι που δεν ξέρω αν το ανέφερε κανείς, και πατίνι να πάρεις που λει ο λόγος να έχει ABS no abs no party ότι και να πάρεις

Ωραία συμβουλή,την έγραψε κάποιος ποιο πάνω οπότε την κρατάω.ευχαριστω

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...