momotis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Στις 2/6/2023 στις 3:19 ΜΜ, jumaru17 είπε κατσαρίδες Όχι μόνο τις άκουγα,τις διάβαζα κιόλας.. 1
Titos301 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 χωρις να ειμαι σιγουρος εχω την αισθηση οτι η ενοικιαση ημιυπογειων χωρων ειναι παρανομη για κατοικια 1
jumaru17 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 3/6/2023 στις 4:59 ΠΜ, andreaspA είπε Για τιποτα απο οτι ειπες δεν φταιει το οτι ειναι ημιυπογειο. Πηγες σε παλια παρατημενη οικοδομη που εχει κατσαριδες. Εχεις σφραγισει καθε χαραμαδα και φυσικα δεν κυκλοφορει αερας για αυτο και εισαι αποπνιχτικά. Ο δημος φτιαχνει το πεζοδρομιο απεξω. Το μονο που ισως παιζει ρολο το υπογειο ειναι η υγρασια η οποια λυνεται ευκολα με εναν αφυγραντηρα αν σε ενοχλει τόσο. Εχω ζησει 15 χρονια σε ημιυπογειο, και ηταν η καλυτερη περιοδος της ζωης μου. Ακομα εκεινο ειναι το "σπιτι μου". Επέκταση Από τις πιο ανούσιες απαντήσεις. Έχω σφραγίσει μικροχαραμάδες στην κουζίνα οι οποίες είναι για να μη βγαίνουν και να μη έχουν χώρο οι κατσαρίδες. Εσύ μάλλον μπερδεύτηκες και νομίζεις πως σφράγισα όλα τα παράθυρα με χαρτοταινία ενώ εγώ εννοώ της κουζίνας το οποίο επικοινωνεί με το φωταγωγό και έβγαιναν από εκεί. Το σπίτι είναι άπειρες ώρες την ημέρα ανοιχτό και δεν υπάρχει αν σε ενοχλεί το να έχεις 80% υγρασία στο χώρο σου δεν είναι φυσιολογικό. Δημιουργεί θέματα υγείας μελλοντικά. Είχε έρθει η γυναίκα του ξαδέρφου μου πριν πάρω αφυγραντήρα στις αρχές και επειδή καπνίζει έβηχε συνεχώς στο χώρο. Άρα ο χώρος είναι προβληματικός. Δεν είναι όλα τόσο απλά και cool όπως τα περιγράφεις. Το ότι έζησες εσύ δεν αποτελεί επιχείρημα. Τα προσφυγικά της Νίκαιας τα έχεις δει ποτέ; Ήταν φτιαγμένα από χώμα και είχαν κάκιστο εξαερισμό και μικρά παράθυρα και οι άνθρωποι τα καλοκαίρια κοιμόντουσαν στο δρόμο για να την παλέψουν. Άνθρωποι έζησαν και μεγάλωσαν οικογένειες κάποτε εκεί αυτό σημαίνει πως είναι σωστό να μένεις εκεί; Δεν νομίζω. Στις 3/6/2023 στις 5:27 ΠΜ, tarantules είπε Σορυ που στο λέω αλλά έχεις ρουφήξει κάργα ραδόνιο. Μπορείς να κάνει μια εξήγηση για το ραδόνιο φίλε μου γιατί η υγεία με ενδιαφέρει πολύ! Στις 3/6/2023 στις 6:02 ΠΜ, txcellas είπε Στα ημιυπόγεια υπάρχει και ένα ακόμα θέμα.. που απλώνεις τα ρούχα. Συνήθως απλώνουν στην ταράτσα. Παίρνεις ασανσέρ με τα φρέσκο πλυμένα ρούχα και ανεβαίνεις τέρμα πάνω να τα απλώσεις.. Ναι υπάρχει θέμα γιατί θέλουν 2 μέρες να στεγνώσουν και αφήνουν άπειρη υγρασία στο χώρο. Εγώ βάζω τον αφυγραντήρα δίπλα τους στο τέρμα (εχει clothes drying mode) και σε 3-4 ώρες έχουν στεγνώσει. Στην ταράτσα δεν τα πάω γιατί είναι πολυκατοικία στην οποία υπάρχουν κλεπτομανείς και κλέβουν μέχρι και τις λάμπες του ασανσέρ!!! Στις 3/6/2023 στις 7:03 ΠΜ, momotis είπε Όχι μόνο τις άκουγα,τις διάβαζα κιόλας.. Επέκταση Μακάρι να μπορούσα να κάνω χιούμορ και εγώ με την όλη κατάσταση αλλά είναι δράμα να το ζεις. Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2023 από jumaru17
godfather0991 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Γενικά σπίτι με πολύ μούχλα=κίνδυνος για την υγεία. Βρες να μείνεις κάπου αλλού, προφανώς και δεν είναι εύκολο αλλά μην μένεις σε σπίτι με μούχλα. 1
Klausx Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Στις 3/6/2023 στις 9:40 ΠΜ, jumaru17 είπε Μπορείς να κάνει μια εξήγηση για το ραδόνιο φίλε μου γιατί η υγεία με ενδιαφέρει πολύ! Για αρχή πρέπει να χαλαρώσεις, σε ενδιαφέρει τόσο πολύ η υγεία που από το άγχος για αυτήν παθαίνεις χειρότερα προβλήματα υγείας.. Ο μόνος τρόπος για άνεση ειδικά τώρα το καλοκαίρι είναι να δουλεύει το κλιματιστικό συνέχεια μαζί με καθαριστή αέρα, το βράδυ θα κάνεις αερισμό σε ώρες μη αιχμής. Τα παραπάνω φυσικά μέχρι να μετακομίσεις.... 1
PLACEBO_89 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Στις 2/6/2023 στις 3:19 ΜΜ, jumaru17 είπε δίνω 490 ευρώ το μήνα γιατί είναι επιπλωμένο και ανακαινισμένο και για το σημείο. Και όπως είπαμε αν σας ενδιαφέρει η ψυχική και σωματική υγεία σας μείνετε μακριά από ημιυπόγεια!!! Εγω για αρχη για να δινω νοικι 500ευρω σε ημιυπογειο θα πρεπει να εχει καλα κουφωματα(ενεργειακα), ηλιακο με επιλεκτικο συλλεκτη,κλιματιστικο inverter και τελος χαμηλα κοινοχρηστα! Επισης θα εβλεπα οι τοιχοι που ερχονται σε επαφη με χωμα αν εχει γινει καποιου ειδους μονωση! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα