Mporeis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Καλημέρα σας, Έχω παρατηρήσει ένα περίεργο πράγμα στο pc μου. Ενώ είναι όλα καλά, άμα το χτυπήσω ελαφρά στο μέρος πίσω από τη μητρική (δηλαδή στο πλάι),ή ταρακουνήθει ελαφρώς, παρουσιάζει ξαφνικά blue screen και δεν κάνει τίποτα. Πολλές φορές κιόλας δεν ανοίγει μετά και αναγκάζομαι να βγάλω τις ραμ και να τις ξαναβάλω. Έχετε καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Υ.Γ. έχω τα windows σε nvme οπότε δεν είναι θέμα των καλωδίων του δίσκου
TROIDX Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Προφανως καποια καρτα pci κουνιεται πανω στο slot... ή καλωδια του τροφοδοτικου...
greekfragma Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 ποιό κουτί; συναρμολόγηση έκανες εσύ; πριν πόσο καιρό;
Mporeis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 28 λεπτά πριν, TROIDX είπε Προφανως καποια καρτα pci κουνιεται πανω στο slot... ή καλωδια του τροφοδοτικου... Τι να δοκιμάσω τότε? Να τα βγάλω και να τα ξαναβάλω 22 λεπτά πριν, greekfragma είπε ποιό κουτί; συναρμολόγηση έκανες εσύ; πριν πόσο καιρό; Το κουτί είναι ενα της innovator (αν και σκέφτομαι να το αλλάξω) Το συναρμολόγησα εγώ πριν περίπου 1,5 χρόνο και ως τώρα δεν είχα τέτοιο πρόβλημα
greekfragma Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 2 minutes ago, Mporeis said: Τι να δοκιμάσω τότε? Να τα βγάλω και να τα ξαναβάλω Το κουτί είναι ενα της innovator (αν και σκέφτομαι να το αλλάξω) Το συναρμολόγησα εγώ πριν περίπου 1,5 χρόνο και ως τώρα δεν είχα τέτοιο πρόβλημα μια φωτογραφία από το πλάι δείξε μας. χωρίς τα πλαινά εκατέρωθεν
TROIDX Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 2 minutes ago, Mporeis said: Τι να δοκιμάσω τότε? Να τα βγάλω και να τα ξαναβάλω Το κουτί είναι ενα της innovator (αν και σκέφτομαι να το αλλάξω) Το συναρμολόγησα εγώ πριν περίπου 1,5 χρόνο και ως τώρα δεν είχα τέτοιο πρόβλημα Aν ειναι κουμπωμενα καλα και αν εχεις καποια καρτα σε slot τσεκαρε αν ''παιζει'' ή ειναι σταθερη
Mporeis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 4 λεπτά πριν, TROIDX είπε Aν ειναι κουμπωμενα καλα και αν εχεις καποια καρτα σε slot τσεκαρε αν ''παιζει'' ή ειναι σταθερη Οκ ευχαριστώ θα το δοκιμάσω 5 λεπτά πριν, greekfragma είπε μια φωτογραφία από το πλάι δείξε μας. χωρίς τα πλαινά εκατέρωθεν Επειδή τώρα δεν βρίσκομαι στον χώρο που είναι το pc, θα στείλω μετά 1
micos000 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Μπορεί και να βραχυκυκλώνουν οι επαφές πίσω από την μητρική ή να έχει μπλεχτεί καμία βίδα κάτω από την μητρική και όταν το κουνάς ή το πατάς βραχυκυκλώνει τις επαφές. Θα έλεγα να το λύσεις και να το ξαναστήσεις από την αρχή και με περισσότερη προσοχή.
Mporeis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 8 ώρες πριν, micos000 είπε Θα έλεγα να το λύσεις και να το ξαναστήσεις από την αρχή και με περισσότερη προσοχή. Καλή ιδέα, έτσι κι αλλιώς θα αλλάξω κουτί οπότε θα αναγκαστώ να το κάνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα