skiace Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Μολις εγκατεστησα μια οθονη αυτοκινητου digitaliq σε ενα nissan micra. Λειτουργει μια χαρα και συνδεεται με τα παντα. Οταν συνδεεται με το carplay λειτουργουν με δεδομενα ολες οι εφαρμογες που εμφανιζονται απο το τηλεφωνο. Δεν εχει δεδομενα ομως η οθονη για να συνδεθουν οι εκει εφαρμογες και κοβει το bluetooth και το wifi. Υπαρχει καποια ρυθμιση ετσι ωστε οι εφαρμογες της οθονης να εχουν προσβαση στα δεδομενα απο το τηλεφωνο οταν συνδεεται μεσω carplay ;
Haldol Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Περίεργο μου φαίνεται αυτό που λες. Οι εφαρμογές δεν εκτελούνται στην οθόνη, αλλά κανονικά στο κινητό. Η οθόνη λειτουργεί περισσότερο σαν thin client. Τι ακριβώς σου «κόβει»; Ή με άλλα λόγια, τι προσπαθείς να κάνεις και δε το καταφέρνεις;
skiace Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 15 ώρες πριν, Haldol είπε Περίεργο μου φαίνεται αυτό που λες. Οι εφαρμογές δεν εκτελούνται στην οθόνη, αλλά κανονικά στο κινητό. Η οθόνη λειτουργεί περισσότερο σαν thin client. Τι ακριβώς σου «κόβει»; Ή με άλλα λόγια, τι προσπαθείς να κάνεις και δε το καταφέρνεις; καλημερα, οι εφαρμογες του τηλεφωνου που "αντικατοπριζονται" στην οθονη λειτουργουν μια χαρα και χρησιμοποιουν τα δεδομενα του κινητου. Αυτο που θελω επισης να εχω, ειναι να μπορει η οθονη να εχει προσβαση και να κανει χρηση στα δεδομενα απο το κινητο. Πχ να ανοιξει μια σελιδα σε browser η να κατεβασει/αναβαθμισει μια εφαρμογη απο το playstore. Μια επιλογη για αυτο ειναι μεσω σταθερου σημειου wifi, αλλα εμενα αυτο με ενδιαφερει να γινεται οταν ειμαι εν κινησει και απο τα δεδομενα του τηλεφωνου μου. Hotspot, δικαιωματα, κτλ ειναι ολα ενεργοποιημενα. Ελπιζω να εγινα πιο κατανοητος τωρα.
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, skiace είπε καλημερα, οι εφαρμογες του τηλεφωνου που "αντικατοπριζονται" στην οθονη λειτουργουν μια χαρα και χρησιμοποιουν τα δεδομενα του κινητου. Αυτο που θελω επισης να εχω, ειναι να μπορει η οθονη να εχει προσβαση και να κανει χρηση στα δεδομενα απο το κινητο. Πχ να ανοιξει μια σελιδα σε browser η να κατεβασει/αναβαθμισει μια εφαρμογη απο το playstore. Μια επιλογη για αυτο ειναι μεσω σταθερου σημειου wifi, αλλα εμενα αυτο με ενδιαφερει να γινεται οταν ειμαι εν κινησει και απο τα δεδομενα του τηλεφωνου μου. Hotspot, δικαιωματα, κτλ ειναι ολα ενεργοποιημενα. Ελπιζω να εγινα πιο κατανοητος τωρα. Να τραβάει δεδομένα απο το κινητό σου ενώ δεν το έχεις σε hotspot?
lneam Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 8 λεπτά πριν, skiace είπε Hotspot, δικαιωματα, κτλ ειναι ολα ενεργοποιημενα. Ελπιζω να εγινα πιο κατανοητος τωρα. 5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Να τραβάει δεδομένα απο το κινητό σου ενώ δεν το έχεις σε hotspot? δεν λεει αυτο το μηνυμα .... το αντιθετο θα ελεγα. Προσωπικα δεν ξερω τι παει στραβα, υπαρχουν και περιπτωσεις ασυμβατοτητας αναμεσα σε προιοντα και αναβαθμισεις που κανουν οι εταιρειες. Και απο τις 2 πλευρες. Στην θεωρια πρεπει να λειτουργει η πιο ευκολη δοκιμη ειναι .... να δοκιμαστουν και τα 2 αυτα με αλλες συσκευες. Το κινητο σε αλλο αυτοκινητο και το carplay με αλλο κινητο
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 3 λεπτά πριν, lneam είπε δεν λεει αυτο το μηνυμα .... το αντιθετο θα ελεγα. Προσωπικα δεν ξερω τι παει στραβα, υπαρχουν και περιπτωσεις ασυμβατοτητας αναμεσα σε προιοντα και αναβαθμισεις που κανουν οι εταιρειες. Και απο τις 2 πλευρες. Στην θεωρια πρεπει να λειτουργει η πιο ευκολη δοκιμη ειναι .... να δοκιμαστουν και τα 2 αυτα με αλλες συσκευες. Το κινητο σε αλλο αυτοκινητο και το carplay με αλλο κινητο Aν συνδέεται απο σταθερό wifi γιατί να μην δουλευει με hotspot?Mήπως του κλείνει το hotspot μετά απο λίγο; Εγώ πάντως θα έβαζα ένα mifi που με 10-20€ έχεις μια χαρά δεδομένα για τον μήνα .Εκτός αν υπάρχει συμβόλαιο με απεριόριστα οπότε βγάζεις μια επιπλέον κάρτα για το αμάξι.
lneam Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 31 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Aν συνδέεται απο σταθερό wifi γιατί να μην δουλευει με hotspot?Mήπως του κλείνει το hotspot μετά απο λίγο; Εγώ πάντως θα έβαζα ένα mifi που με 10-20€ έχεις μια χαρά δεδομένα για τον μήνα .Εκτός αν υπάρχει συμβόλαιο με απεριόριστα οπότε βγάζεις μια επιπλέον κάρτα για το αμάξι. στην πρωτη σου σειρα, ρωτας εμενα > τι μπορει να πηγαινει στραβα σε αλλο ανθρωπο. στη επομενη σειρα περιγραφεις σε λαθος ανθρωπο τι εχεις κανει εσυ. Εγω τι θα πρεπει να κανω ?
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, lneam είπε στην πρωτη σου σειρα, ρωτας εμενα > τι μπορει να πηγαινει στραβα σε αλλο ανθρωπο. στη επομενη σειρα περιγραφεις σε λαθος ανθρωπο τι εχεις κανει εσυ. Εγω τι θα πρεπει να κανω ? Γιατί μπορεί να ξέρεις,δείχνεις γνώστης . Εχεις ξυπνήσει στραβά σήμερα;
lneam Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 45 λεπτά πριν, lneam είπε δεν λεει αυτο το μηνυμα .... το αντιθετο θα ελεγα. Προσωπικα δεν ξερω τι παει στραβα, υπαρχουν και περιπτωσεις ασυμβατοτητας αναμεσα σε προιοντα και αναβαθμισεις που κανουν οι εταιρειες. Και απο τις 2 πλευρες. Στην θεωρια πρεπει να λειτουργει η πιο ευκολη δοκιμη ειναι .... να δοκιμαστουν και τα 2 αυτα με αλλες συσκευες. Το κινητο σε αλλο αυτοκινητο και το carplay με αλλο κινητο 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Γιατί μπορεί να ξέρεις,δείχνεις γνώστης . Εχεις ξυπνήσει στραβά σήμερα; προσπαθω να βοηθησω, αλλα θα πρεπει και η αλλη πλευρα να μπορει. Και ταυτοχρονα να μιλαει με σεβασμο στος αλλους
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 2 λεπτά πριν, lneam είπε προσπαθω να βοηθησω, αλλα θα πρεπει και η αλλη πλευρα να μπορει. Και ταυτοχρονα να μιλαει με σεβασμο στος αλλους Που δείχνω έλλειψη σεβασμού; Σε εχω διαβάσει και σε άλλα θεματα και θεωρώ ότι έχεις γνώσεις.
lneam Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Που δείχνω έλλειψη σεβασμού; Σε εχω διαβάσει και σε άλλα θεματα και θεωρώ ότι έχεις γνώσεις. ευχαριστω για την αποψη σου, ομως οταν καποιος εχεις γνωσεις, δεν τα ξερει ολα. Γι 'αυτο και εγραψα μονο εως εκει που μπορουσα. Προσπαθησα, βλεπωντας πως ο "ατυχος" καταναλωτης εχει κανει αρκετα και σωστα πραγματα, να κινηθει σε δοκιμες με αλλες συσκευες. Ειναι κατι που το λενε εταιρειες και τεχνικοι > με αλλα δοκιμασει ? 1
skiace Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 2 ώρες πριν, lneam είπε η πιο ευκολη δοκιμη ειναι .... να δοκιμαστουν και τα 2 αυτα με αλλες συσκευες. Το κινητο σε αλλο αυτοκινητο και το carplay με αλλο κινητο δεν εχω αλλο αυτοκινητο για να δοκιμασω αλλα μπορω να το δοκιμασω και με αλλο κινητο. 2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Εγώ πάντως θα έβαζα ένα mifi που με 10-20€ έχεις μια χαρά δεδομένα για τον μήνα .Εκτός αν υπάρχει συμβόλαιο με απεριόριστα οπότε βγάζεις μια επιπλέον κάρτα για το αμάξι. η οθονη, δεχεται επιπλεον καρτα για δεδομενα, αλλα εφοσον εχω ηδη απεριοριστα στο κινητο θα ηθελα ιδανικα να σθωδεεται με αυτο. Δευτερη καρτα εχω ηδη που χρησιμοποιω σε ταμπλετ και δεν μπορει να βγει και τριτη καρτα.
lneam Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 3 ώρες πριν, skiace είπε δεν εχω αλλο αυτοκινητο για να δοκιμασω πιθανη λυση σε αυτο, ειναι εκει που πας για service
filipprin Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 ξεκινα απο τα βασικα.Χοτ σποτ το κινητο ανοιξε το wi fi της οθόνης και δοκιμασε να συνδεθεις.
skiace Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 11 λεπτά πριν, filipprin είπε ξεκινα απο τα βασικα.Χοτ σποτ το κινητο ανοιξε το wi fi της οθόνης και δοκιμασε να συνδεθεις. πριν συνδεθει με το carplay εβλεπε στα δικτυα wifi εκτος απο τα σταθερα και το κινητο σαν προς συνδεση και ειχα συνδεθει κανονικα. Απο τοτε που συνδεθηκα με το carplay, συνδεεται μονο με αυτο, εμφανιζεται και μηνυμα στην οθονη της οθονης οτι θα διακοπει η συνδεση με bluetooth. Θα ανεβασω φωτο για να δειτε μολις μπορεσω. Μαλλον ομως θα πρεπει να επικοινωνησω απο εβδομαδα με καποιο τεχνικο της εταιρειας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα