filipprin Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, AtiX είπε Αν απαντάς σε εμένα, και πάλι δεν αποδεικνυθεί τον λόγο που επικαλείσαι μιας και το δείγμα, για το σύνολο, είναι πολύ μικρό για να βγάλεις ασφαλή συμπέρασμα… Αν το πλαυστασιον που το εχουν κατεξοχήν πιτσιρικαδες(νεοι ανθρωποι με γερους οργανισμουσ) η γκαμερ με επαφη με την τεχνολγια αποτελεί μικρο δειγμα παω πασο.Εγω θεωρό οτι ειναι το αντιπροσωπευτικότερο δειγμα και το πιο αληθηνο καθως η SONY σου παρεχει ενα πληρη και βελτιστοποιημενο οικοσυστημα.Αρα το δεν πουλαει αποδυκνυεται ευκολα.Απο εκει και περα η ασυμαβατοτητα ειναι δεδομενη .Εξερεση οσοι το αντεχουν αβιαστα. Για την ωρα δεν τραβαει και επειδη το χρημα δεν ηταν ποτε το προβλημα στον κοσμο που ζουμε προφανώς καπου αλλου εχει θεμα.Αλλιωσ θα ειχε κατακτήσει τον κοσμο με τοσο σπρωξιμο. θελνω να ξεκαθαρισω οτι σαν τεχνολογια μου αρεσει πολυ και μου αρεσε οσο το αντεξα απλα εχει ακομα θεματα που το κρατανε πισω ΣΟΒΑΡΑ και επειδη ειναι θεματα πού αφορουν τον ανθρωπινο εγκεφαλο δεν ξεπερνιούνται ευκολα.Τυχεροι οσοι το αντεχουν χωρίς να καταπονουν τον οργανισμο τους και πραγματικα τους ζηλευω αλλα οταν η δισκεδαση μετατρεπεται σε βασανο παύει να ειναι διασκεδαση. Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2023 από filipprin
AtiX Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 42 λεπτά πριν, filipprin είπε Αν το πλαυστασιον που το εχουν κατεξοχήν πιτσιρικαδες(νεοι ανθρωποι με γερους οργανισμουσ) η γκαμερ με επαφη με την τεχνολγια αποτελεί μικρο δειγμα παω πασο.Εγω θεωρό οτι ειναι το αντιπροσωπευτικότερο δειγμα και το πιο αληθηνο καθως η SONY σου παρεχει ενα πληρη και βελτιστοποιημενο οικοσυστημα.Αρα το δεν πουλαει αποδυκνυεται ευκολα.Απο εκει και περα η ασυμαβατοτητα ειναι δεδομενη .Εξερεση οσοι το αντεχουν αβιαστα. Για την ωρα δεν τραβαει και επειδη το χρημα δεν ηταν ποτε το προβλημα στον κοσμο που ζουμε προφανώς καπου αλλου εχει θεμα.Αλλιωσ θα ειχε κατακτήσει τον κοσμο με τοσο σπρωξιμο. θελνω να ξεκαθαρισω οτι σαν τεχνολογια μου αρεσει πολυ και μου αρεσε οσο το αντεξα απλα εχει ακομα θεματα που το κρατανε πισω ΣΟΒΑΡΑ και επειδη ειναι θεματα πού αφορουν τον ανθρωπινο εγκεφαλο δεν ξεπερνιούνται ευκολα.Τυχεροι οσοι το αντεχουν χωρίς να καταπονουν τον οργανισμο τους και πραγματικα τους ζηλευω αλλα οταν η δισκεδαση μετατρεπεται σε βασανο παύει να ειναι διασκεδαση. Δεν είπα μικρό δείγμα όσους αγόρασαν το PS, αλλά μικρό δείγμα όσους αγόρασαν το VR για το PS… Πιστεύεις ότι όλοι δοκίμασαν το VR και το απέρριψαν για τον λόγο που λες ή δεν μπήκαν καν στο κόπο να το δοκιμάσουν γιατί είτε το θεωρούσαν ακριβό, είτε δεν έβρισκαν παιχνίδια να παίξουν?
filipprin Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Αν η SONY με το πληρες οικοσύστημα που προσφερει δεν καταφερε να πείσει το ειδη έτοιμο κοινο της κατι δεν παει καλα.Αρα για οποιοδηποτε λογο μιας και το θέλεις ετσι το VR δεν τραβαει.Οσο για την ζαλαδα αμα ψαχτείς λιγο θα δεις οτι ειναι το κυριο προβλημα της τεχνολογιας αυτής,δεν το λεω εγω και απορω γιατι δεν το δεχεσαι.Ουτε ακριβο ειναι (λεφτα υπαρχουν)και οσο για τα παιχνιδια οταν κατι δεν πουλαει δεν γινονται και επενδυσεις ωστόσο υπαρχει αρκετο περιεχομενο για ολα τα γουστα για οποιον θελει να το δοκιμασει. Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2023 από filipprin
AtiX Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, filipprin είπε Αν η SONY με το πληρες οικοσύστημα που προσφερει δεν καταφερε να πείσει το ειδη έτοιμο κοινο της κατι δεν παει καλα.Αρα για οποιοδηποτε λογο μιας και το θέλεις ετσι το VR δεν τραβαει.Οσο για την ζαλαδα αμα ψαχτείς λιγο θα δεις οτι ειναι το κυριο προβλημα της τεχνολογιας αυτής,δεν το λεω εγω και απορω γιατι δεν το δεχεσαι.Ουτε ακριβο ειναι (λεφτα υπαρχουν)και οσο για τα παιχνιδια οταν κατιδεν πουλαει δεν γινονται και επενδυσεις Βρε μάτια μου, ξέρεις πόσες αποτυχίες είχε η Sony για το οικοσύστημα της? Πραγματικά στην αποτυχία του PS VR, ελάχιστο ρόλο έπαιξε το πρόβλημα που αντιμετώπισαν κάποιοι χρήστες… πως μπορεί να προχωρήσει κάτι όταν από την μια είναι ακριβό και από την άλλη δεν υπάρχει περιεχόμενο… Τι νομίζεις δηλαδή, θα το αγόραζαν, θα το φόραγαν και θα κοιταζόντουσαν στο καθρέπτη????
TheGrisGrisMan Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, filipprin είπε Δυστυχώς για σενα δεν ξερεις τι σου γινεται. …δεν το λες σε εμενα το απο πανω αλλά το παραθέτω σε συνάρτηση με το απο κατω που λες: 15 ώρες πριν, filipprin είπε το χρημα δεν ηταν ποτε το προβλημα στον κοσμο που ζουμε … 15 ώρες πριν, filipprin είπε Η αιτία που σου προκαλεί ναυτία είναι η ψευδαίσθηση της κίνησης, ενώ στην ουσία το σώμα σου παραμένει σταθερό.Οσο γρηγοροτρη η κινηση τοσο μεγαλυτερο το προβλημα.Οσo δεν μπορουν να το ξεπερασουν αυτο τοσο θα απασχολει μονο το 4% του πληθυσμού.Και ειμαι και πολυ large στο 4% Δλδ ο εγκέφαλος οταν ειναι σε αυτοκίνητο/τρένο/αεροπλάνο, δεν έχει θέμα με την ψευδαίσθηση της κίνησης, στο VR όμως έχει; Θυμάμαι μικρά παιδιά που οταν μπαίνουν σε αυτοκίνητο σε δρόμο με στροφές, ζαλίζονται τις πρώτες 2-3 φορες και μετα το συνηθίζουν… Το ίδιο ισχυει. Οκ, θυμάμαι και μια θεία μου που ποτε δεν το συνήθισε και ζαλίζεται ακόμα, 85 ετών… ——— Η ανάλυση/frame rate ειναι το πρόβλημα που προκαλεί την ζάλη… Αυτά πρέπει να λυθούν, καθως και το κόστος αγοράς του (μιλώντας για αυτό ως consumer good) μιας και ειναι περιφερειακό. Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2023 από TheGrisGrisMan 1
filipprin Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, TheGrisGrisMan είπε Δλδ ο εγκέφαλος οταν ειναι σε αυτοκίνητο/τρένο/αεροπλάνο, δεν έχει θέμα με την ψευδαίσθηση της κίνησης, στο VR όμως έχει; Θυμάμαι μικρά παιδιά που οταν μπαίνουν σε αυτοκίνητο σε δρόμο με στροφές, ζαλίζονται τις πρώτες 2-3 φορες και μετα το συνηθίζουν… Το ίδιο ισχυει. Οκ, θυμάμαι και μια θεία μου που ποτε δεν το συνήθισε και ζαλίζεται ακόμα, 85 ετών… KAI ΕΣΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ.Οταν μπαινεις σε μεσο μεταφοράς η περπατάς κινείσαι κανονικα.Ολα τα αισθητηρια του κορμιου σου καταγραφουν κινηση οπως και ο εγκεφαλος σου ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΙΝΕΊΣΑΙ.Στο VR ομως ενω ο εγκεφαλος καταγραφει κινηση απο την μασκα τα υπολοιπα αισθητηρια του κορμιου οπως πχ ο λαβυρνθος στο αυτι μεταδιδει ακινησια η ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ οποτε τα αντικρουομενα σηματα μπερδευουν τον εκγεφαλο και δημιουργουν την ζαλαδα..Για να καταλαβεις η θεια σου που ζαλιζεται στα 85 αν την βάλεις να οδηγησει η ιδια θα σταματισει να ζαλιζεται για οσο οδηγαει γιατι εκει και ο εκεφαλος και τα υπολοιπα αισθητιρια κινησης μεταδιδουν τα ιδια δεδομενα συνχρονισμενα. 1 ώρα πριν, filipprin είπε KAI ΕΣΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ.Οταν μπαινεις σε μεσο μεταφοράς η περπατάς κινείσαι κανονικα.Ολα τα αισθητηρια του κορμιου σου καταγραφουν κινηση οπως και ο εγκεφαλος σου ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΙΝΕΊΣΑΙ.Στο VR ομως ενω ο εγκεφαλος καταγραφει κινηση απο την μασκα τα υπολοιπα αισθητηρια του κορμιου οπως πχ ο λαβυρνθος στο αυτι μεταδιδει ακινησια η ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ οποτε τα αντικρουομενα σηματα μπερδευουν τον εκγεφαλο και δημιουργουν την ζαλαδα..Για να καταλαβεις η θεια σου που ζαλιζεται στα 85 αν την βάλεις να οδηγησει η ιδια θα σταματισει να ζαλιζεται για οσο οδηγαει. Το αφηνω εδω να υπαρχει και εγω Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2023 από filipprin
logistoulis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Στις 2/6/2023 στις 12:52 ΜΜ, filip123go είπε Απόκρυψη περιεχομένων Ναι, δεν βλέπετε και οι δύο σας, όλοι με ένα vr στο κεφάλι κυκλοφορούμε.! Έλεος δλδ .. Mε τα social ήδη υπάρχει αυτή η κατάσταση, το vr είναι το κερασάκι
filip123go Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 24 λεπτά πριν, logistoulis είπε Mε τα social ήδη υπάρχει αυτή η κατάσταση, το vr είναι το κερασάκι Spoiler Και σε πόσο καιρό λες να εφαρμοστεί αυτό το κερασάκι;;; Γιατί τελευταία φορά που κοίταξα , και τα vr είναι πανάκριβα, και είναι και μια τεράστια κουμπουτζα στο κεφάλι, που εάν τα φοράς πάνω από τέταρτο, αρχίζει και γίνεται πολύ κουραστικό. Τελείως άστοχη η παρατήρηση σου. Στα social μπορείς να μπεις οπότε θέλεις, απ' οπουδήποτε.Για το vr θέλεις ειδικό εξοπλισμό και μια πρίζα από δίπλα. Το vr, έτσι όπως είναι τώρα, είναι το αντίστοιχο της 3d τηλεόρασης πριν από 10 χρόνια. Πρέπει να βρουν τρόπο να το κάνουν πολυυυυ μικρότερο (όσο ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου) και πολυυυ πιο φθηνό, αλλιώς δεν πρόκειται να γίνει ποτέ mainstream.
TheGrisGrisMan Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 2 ώρες πριν, filipprin είπε KAI ΕΣΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ. Καλά φίλε σορρυ, μην σκούζεις… …να διευκρινήσω παντως ότι μίλαγα με γνώμονα τον πραγματικό κόσμο και οχι για αυτον που έχεις δημιουργήσει εσυ με τους δικούς σου νόμους φυσικής και κοινωνίας… Τον πραγματικό κόσμο, οπου για παράδειγμα, αν μπεις σε ένα τρένο το οποίο κινείται με σταθερη ταχύτητα και κοιτάς εξω, ο εγκέφαλος δεν καταλαβαίνει καμία κινηση. Αντίθετα με το τι ισχυρίζεσαι ότι συμβαίνει στο δικο σου σύμπαν με τους δικούς σου νόμους. Στον πραγματικό κόσμο λοιπόν, το πρόβλημα με το VR ειναι η ανάλυση, το frame rate και η τιμη. Στον δικο σου, το χρήμα ΔΕΝ ειναι πρόβλημα, ο εγκέφαλος αντιλαμβάνεται ότι θέλεις εσυ κλπ κλπ. 1
alexx_bauer Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 3 ώρες πριν, TheGrisGrisMan είπε Καλά φίλε σορρυ, μην σκούζεις… …να διευκρινήσω παντως ότι μίλαγα με γνώμονα τον πραγματικό κόσμο και οχι για αυτον που έχεις δημιουργήσει εσυ με τους δικούς σου νόμους φυσικής και κοινωνίας… Τον πραγματικό κόσμο, οπου για παράδειγμα, αν μπεις σε ένα τρένο το οποίο κινείται με σταθερη ταχύτητα και κοιτάς εξω, ο εγκέφαλος δεν καταλαβαίνει καμία κινηση. Αντίθετα με το τι ισχυρίζεσαι ότι συμβαίνει στο δικο σου σύμπαν με τους δικούς σου νόμους. Στον πραγματικό κόσμο λοιπόν, το πρόβλημα με το VR ειναι η ανάλυση, το frame rate και η τιμη. Στον δικο σου, το χρήμα ΔΕΝ ειναι πρόβλημα, ο εγκέφαλος αντιλαμβάνεται ότι θέλεις εσυ κλπ κλπ. Δε θα βγάλεις άκρη με αυτά που λέει, άστον . Αύριο θα δει πολλές λύσεις σε αυτά που ισχυρίζεται πως πασχουν και θα το πάρει πρώτος πρώτος 1
Evangelos Anagnostou Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Αξιοπερίεργη η εχθρότητα που αντιμετωπίζει το vr μια μερίδα κόσμου. Αν δεν πετύχει δεν πέτυχε, πάμε παρακάτω. Υπάρχουν άλλωστε και επιτυχημένες τεχνολογίες που αφορούν το 10% του κόσμου, δεν είναι ανάγκη να το χρησιμοποιεί και το τελευταίο κοριτσάκι στην παραλία για να είναι κάτι επιτυχημένο. Τσιλ. Κι εγώ δεν καταλαβαίνω την ταλαιπωρία και το κόστος να διατηρεί κάποιος μια χαρλει νταβινσον, δεν εκνευρίζομαι όμως να βλέπω άτομα να την χρησιμοποιούν! 1
filipprin Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, TheGrisGrisMan είπε Τον πραγματικό κόσμο, οπου για παράδειγμα, αν μπεις σε ένα τρένο το οποίο κινείται με σταθερη ταχύτητα και κοιτάς εξω, ο εγκέφαλος δεν καταλαβαίνει καμία κινηση. Αντίθετα με το τι ισχυρίζεσαι ότι συμβαίνει στο δικο σου σύμπαν με τους δικούς σου νόμους. Ναι οσο λιγοτερη ειναι η αυξομείωση της ταχυτητας τοσο λιγοτερη ειναι η αισθηση της ζαλαδας.Οπως ισως δεν γνωριζεις το πρωτο πραγμα που κανει κάποιος που εχει ναυτια ειναι ειναι να κλεισει τα ματια. Ετσι και αλλιώς η ναυτια και το τρενο δεν εχει καμια σχεση με την ζαλαδα του VR. 3 ώρες πριν, Evangelos Anagnostou είπε Κι εγώ δεν καταλαβαίνω την ταλαιπωρία και το κόστος να διατηρεί κάποιος μια χαρλει νταβινσον, δεν εκνευρίζομαι όμως να βλέπω άτομα να την χρησιμοποιούν! Εγω παντως και το πληρωσα και το δοκιμασα και σε 10 φιλους μου που το δοκιμασαν μπας και παρω τα λεφτα μου πισω κανενας δεν το αντεξε.Ξερναγανε ολη μερα, ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ 3 ώρες πριν, Evangelos Anagnostou είπε Υπάρχουν άλλωστε και επιτυχημένες τεχνολογίες που αφορούν το 10% του κόσμου, δεν είναι ανάγκη να το χρησιμοποιεί και το τελευταίο κοριτσάκι στην παραλία για να είναι κάτι επιτυχημένο. Αυτο ακριβώς λεω και εγω .Οτι ειναι μια πολυ επιτυχημένη και πρωτοποριακή τεχνολογια που αφορα το 10% του κοσμου.Αυτο δειχνουν και οι πωλησεις αλλωστε παρολο το σπρωξιμο.Και περιεχομενο εχει και πολυ προσιτη τιμη αλλα δεν πουλαει.Δεν μπωρω να καταλαβω γιατι πεσανε ολοι να με φανε.Ποιο ονειρο τούς χαλασα......... VR Sickness: Ένα πολύ μεγάλο ποσοστό αισθάνεται δυσφορία κατά την χρήση . Η ασθένεια εικονικής πραγματικότητας (Virtual reality Sickness) εμφανίζεται όταν η έκθεση σε ένα εικονικό περιβάλλον προκαλεί συμπτώματα παρόμοια με τα συμπτώματα του Motion Sickness. Αυτό συμβαίνει όταν τα μάτια σας λένε στον εγκέφαλό σας ότι μετακινείστε σε ένα περιβάλλον VR, αλλά το σώμα σας αισθάνεται σαν να κάθεται σε μια καρέκλα ή να στέκεται ακίνητο. Συγκεκριμένα, μπορεί να αισθανθείτε συμπτώματα όπως γενική δυσφορία, ναυτία, αποπροσανατολισμό, ζάλη, πονοκεφάλους, εφίδρωση ή όλα τα παραπάνω. Ακόμη χειρότερα, αυτά τα συμπτώματα μπορούν να συνεχιστούν για ώρες αφού αφαιρέσετε το VR headset. https://www.secnews.gr/182891/vr-sickness-aisthima-nautias/ Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2023 από filipprin
AtiX Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, filipprin είπε Ναι οσο λιγοτερη ειναι η αυξομείωση της ταχυτητας τοσο λιγοτερη ειναι η αισθηση της ζαλαδας.Οπως ισως δεν γνωριζεις το πρωτο πραγμα που κανει κάποιος που εχει ναυτια ειναι ειναι να κλεισει τα ματια. Ετσι και αλλιώς η ναυτια και το τρενο δεν εχει καμια σχεση με την ζαλαδα του VR. Εγω παντως και το πληρωσα και το δοκιμασα και σε 10 φιλους μου που το δοκιμασαν μπας και παρω τα λεφτα μου πισω κανενας δεν το αντεξε.Ξερναγανε ολη μερα, ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ Αυτο ακριβώς λεω και εγω .Οτι ειναι μια πολυ επιτυχημένη και πρωτοποριακή τεχνολογια που αφορα το 10% του κοσμου.Αυτο δειχνουν και οι πωλησεις αλλωστε παρολο το σπρωξιμο.Και περιεχομενο εχει και πολυ προσιτη τιμη αλλα δεν πουλαει.Δεν μπωρω να καταλαβω γιατι πεσανε ολοι να με φανε.Ποιο ονειρο τούς χαλασα......... VR Sickness: Ένα πολύ μεγάλο ποσοστό αισθάνεται δυσφορία κατά την χρήση . Η ασθένεια εικονικής πραγματικότητας (Virtual reality Sickness) εμφανίζεται όταν η έκθεση σε ένα εικονικό περιβάλλον προκαλεί συμπτώματα παρόμοια με τα συμπτώματα του Motion Sickness. Αυτό συμβαίνει όταν τα μάτια σας λένε στον εγκέφαλό σας ότι μετακινείστε σε ένα περιβάλλον VR, αλλά το σώμα σας αισθάνεται σαν να κάθεται σε μια καρέκλα ή να στέκεται ακίνητο. Συγκεκριμένα, μπορεί να αισθανθείτε συμπτώματα όπως γενική δυσφορία, ναυτία, αποπροσανατολισμό, ζάλη, πονοκεφάλους, εφίδρωση ή όλα τα παραπάνω. Ακόμη χειρότερα, αυτά τα συμπτώματα μπορούν να συνεχιστούν για ώρες αφού αφαιρέσετε το VR headset. https://www.secnews.gr/182891/vr-sickness-aisthima-nautias/ Πάντως θα ήταν λογικότερο όλα αυτά να αναφέρονται στο θέμα του νέου Quest 3 VR headset που ανακοινώθηκε μιας και ότι περιγράφεις είναι πιο κατανοητό σε ένα προϊόν που κυκλοφορεί ήδη και όχι σε κάποιο που θα ανακοινωθεί και που πιθανόν να είναι κάτι τελείως διαφορετικό… ΥΓ: έχω μια μικρή αντίρρηση ως προς τον παραλληλισμό με την ναυτία μιας και στην μια περίπτωση όντως το σώμα κινείται ενώ έχει την αίσθηση ότι είναι σταθερό ενώ στην άλλη είναι σταθερό και έχει την ψευδαίσθηση ότι κινείται… Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2023 από AtiX
filipprin Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 6 ώρες πριν, AtiX είπε έχω μια μικρή αντίρρηση ως προς τον παραλληλισμό με την ναυτία μιας και στην μια περίπτωση όντως το σώμα κινείται ενώ έχει την αίσθηση ότι είναι σταθερό ενώ στην άλλη είναι σταθερό και έχει την ψευδαίσθηση ότι κινείται… Και εγω το ιδιο λεω.Και το κλεινω εδω
StavrosD Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 Ανακοινώθηκε ότι η τιμή θα αρχίσει από τα $3499. Η τιμη αυτή υποθέτω είναι χωρίς ΦΠΑ καθώς στην Αμερική το ΦΠΑ το προσθέτουν στο ταμείο. Στην Ελλάδα θα αρχίσει από τα 4.500€; Τι προβλέπετε, θα πάει καλά ή δεν θα έχει ζήτηση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα