Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα! Έχω μέσα στο καλοκαίρι συνολικά 2 πηγαινέ έλα πτήσεις (8 πτήσεις συνολικά μαζί με τις ανταποκρίσεις) με 5 διαφορετικές αεροπορικές με αποτέλεσμα να έχω κατεβάσει 3 εφαρμογές. Υπάρχει κάποια εφαρμογή ή πλατφόρμα ή οτιδήποτε να μπορώ να τις βάλω όλες εκεί;;;

Δημοσ.

καλημέρα,

πονεμένη ιστορία!
Επειδή ταξιδεύω αρκετά για δουλειά, έχω αυτή τη στιγμή 14 (!!!!) διαφορετικές εφαρμογές εταιριών στο κινητό μου!

Μόνο κάποιες κρατήσεις star alliance (Aegean, Lufthansa, Austrian κλπ.) μπορείς να βλέπεις από διαφορετικές εφαρμογές, αλλά και πάλι όταν είναι για checkin θα σε στείλουν η κάθεμια στη δικιά της (στη εφαρμογή της operating εταιρίας)

Δυστυχώς το interoperability στις αεροπορικές είναι πολύ πίσω, και είναι περίεργο, καθώς οι περισσότερες μέσω Amadeus κάνουν τη διαχείρηση!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, giostau είπε

έχω αυτή τη στιγμή 14 (!!!!) διαφορετικές εφαρμογές εταιριών στο κινητό μου!

το τερμάτισες τελείως! αχαχαχ κατάλαβα σωθήκαμε δηλαδή. Και εμένα μου κάνει εντύπωση γιατί είναι κάτι απλό σαν ιδέα να μην μπορεί να υλοποιηθεί, πιθανόν δεν θα το αφήνουν οι αεροπορικές θαρρώ 

Επεξ/σία από geomrk
Δημοσ.
4 ώρες πριν, geomrk είπε

το τερμάτισες τελείως! αχαχαχ κατάλαβα σωθήκαμε δηλαδή. Και εμένα μου κάνει εντύπωση γιατί είναι κάτι απλό σαν ιδέα να μην μπορεί να υλοποιηθεί, πιθανόν δεν θα το αφήνουν οι αεροπορικές θαρρώ 

όντως το τερμάτισα, αλλά κάνω γύρω στα 15 ταξίδια το χρόνο, οπότε βαριέμαι να βάζω-βγάζω εφαρμογές ανάλογα με το τί εισιτήριο θα βρω...

Το χειρότερο όλων είναι όταν έχεις ανταπόκριση με άλλη εταιρία που δεν έχει καμιά συνεργασία με την πρώτη, και γίνεται ένα χάος στο checkin!
Έχει τύχει να φτάσω Μόναχο με την πρώτη πτήση, και να μην έχει γίνει το checkin της δεύτερης!

Δεν έχω καταλάβει γιατί δεν το έχουν λύσει το πρόβλημα.
Επειδή έχω ασχοληθεί και στη δουλειά λίγο με το θέμα, οι περισσότερες εταιρίες έχουν την Amadeus για data provider και όλα περνάνε μέσα από αυτήν.
Πρέπει να έχουν η καθεμία τα δικά της legacy συστήματα που αρνούντε να αλλάξουν, οπότε δεν γίνεται το interoperability.
Εκεί έχω καταλήξει.
Ίσως με κάποια νέα regulations που φέρνει η EE τα επόμενα χρόνια για τα ταξίδια να βελτιωθούν τα πράγματα. Βλέποντας...

Προς το παρόν ένα φάκελο στο κινητό μόνο για αυτές τις εφαρμογές! :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...