ioannis231 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Ερώτηση γιατι εχει καει το κεφαλι μας! Θελω να μοιρασω τα μηνιαια εξοδα του Σ.μαρκετ με την συντροφο. Για τον Μάιο ψωνισε και πληρωσε πραγματα αξιας 200ευρω , εγω ψωνισα και πληρωσα πραγματα αξιας 100€, ποσα της χρωσταω?? 3 4
vs_skg Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Θα υπολογίσετε τι μισθό παίρνει αυτή, τι εσύ, θα βγάλετε τα αντίστοιχα ποσοστά και βάσει αυτών πληρώνετε. Δίκαια πράγματα. 3 1
SabotazNic Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, vs_skg είπε Θα υπολογίσετε τι μισθό παίρνει αυτή, τι εσύ, θα βγάλετε τα αντίστοιχα ποσοστά και βάσει αυτών πληρώνετε. Δίκαια πράγματα. Ναι αλλα θα πληρωσει ποσοστο για το σαμπουν, κοντισιονερ, μαλλακτικη, κρεμα μαλλιων, πανακια καθαρισμου, σερβιετες κτλ 🤪 Αμα ειναι να κανετε ετσι για 50 ευρω.... 2
Joshua21 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 41 minutes ago, ioannis231 said: Ερώτηση γιατι εχει καει το κεφαλι μας! Θελω να μοιρασω τα μηνιαια εξοδα του Σ.μαρκετ με την συντροφο. Για τον Μάιο ψωνισε και πληρωσε πραγματα αξιας 200ευρω , εγω ψωνισα και πληρωσα πραγματα αξιας 100€, ποσα της χρωσταω?? 200 3 7
Nabuko Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 51 λεπτά πριν, ioannis231 είπε Θελω να μοιρασω τα μηνιαια εξοδα του Σ.μαρκετ με την συντροφο. Να μοιράσετε τα μηνιαία έξοδα για προιόντα που είναι κοινής χρήσης και κατανάλωσης κι απ' τους 2 σας.
G.TH. Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Για την οδοντόπαστα, όποιος έπλυνε περισσότερες φορές τα δόντια του, χρωστάει και περισσότερα 6
vaggos231 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 4 ώρες πριν, G.TH. είπε Για την οδοντόπαστα, όποιος έπλυνε περισσότερες φορές τα δόντια του, χρωστάει και περισσότερα επισης, ποσα δοντια επλενε ο καθενας; Αν εχεις βγαλει τους φρονιμητες πρεπει να δωσεις λιγοτερα, αυτο ειναι το λογικο και το δικαιο. 4 1
G.bar Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Μη το κοροϊδεύετε, ένα απο τα σημαντικότερα προβλήματα των ζευγαριών είναι το οικονομικό και οι συμβιβασμοί σε αυτό. Νομίζω οτι δεν αν τα βρεις στην οικονομική διαχείριση με τον άλλον/η, δεν υπάρχει κανένα μέλλον. Για αυτό και τα περισσότερα ζευγάρια χωρίζουν όταν ξεκινήσει η συγκατοίκηση και καταλάβουν οτι δεν υπάρχει πλέον το «είναι δικά μου λεφτά και τα κάνω ο,τι θέλω». 3
andreaspA Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 2 ώρες πριν, G.bar είπε Μη το κοροϊδεύετε, ένα απο τα σημαντικότερα προβλήματα των ζευγαριών είναι το οικονομικό και οι συμβιβασμοί σε αυτό. Νομίζω οτι δεν αν τα βρεις στην οικονομική διαχείριση με τον άλλον/η, δεν υπάρχει κανένα μέλλον. Για αυτό και τα περισσότερα ζευγάρια χωρίζουν όταν ξεκινήσει η συγκατοίκηση και καταλάβουν οτι δεν υπάρχει πλέον το «είναι δικά μου λεφτά και τα κάνω ο,τι θέλω». Με 700€ μισθο δεν χαριζεις super market ουτε στην μανα σου. Αν βεβαια δεν τα βρισκεις ουτε στο super market και ρωτας στο insomnia, ειναι δεδομενο οτι θα τα σπάσεις. 5
G.bar Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 2 ώρες πριν, andreaspA είπε Με 700€ μισθο δεν χαριζεις super market ουτε στην μανα σου. Αν βεβαια δεν τα βρισκεις ουτε στο super market και ρωτας στο insomnia, ειναι δεδομενο οτι θα τα σπάσεις. Σούπερ μάρκετ, πάγιοι λογαριασμοί, καύσιμα, πράγματα που είχες συνηθίσει να αγοράζεις για τον εαυτό σου, δώρα, διακοπές, κομμωτήρια, νύχια, κάρτες γραφικών, έξοδοι, delivery, και αλλα πολλά. Δεν το συζητάμε να υπάρχουν και τίποτα προηγούμενα χρέη, όπως δάνεια, πιστωτικές κτλ. Και φυσικα όλα αυτά χωρίς παιδιά. Το σούπερ μάρκετ είναι από τα εύκολα .. Απο τη στιγμή που αποφασίζεις να συγκατοικήσεις, έχεις κοινό ταμείο, τέλος. Είτε 500€ βγάζεις, είτε 500.000€. Αν είναι να βγαίνετε για φαγητό και να πληρώνει ο καθένας τα δικά του, δεν θα πάει πολυ καλά. Αν δεν είσαι διατεθειμένος να μοιραστείς και να υποχωρήσεις, μπορεις να συνεχίσεις να πηγαίνεις σούπερ μάρκετ μόνος. Που δεν είναι κακό… 4 1
andreaspA Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, G.bar είπε Σούπερ μάρκετ, πάγιοι λογαριασμοί, καύσιμα, πράγματα που είχες συνηθίσει να αγοράζεις για τον εαυτό σου, δώρα, διακοπές, κομμωτήρια, νύχια, κάρτες γραφικών, έξοδοι, delivery, και αλλα πολλά. Δεν το συζητάμε να υπάρχουν και τίποτα προηγούμενα χρέη, όπως δάνεια, πιστωτικές κτλ. Και φυσικα όλα αυτά χωρίς παιδιά. Το σούπερ μάρκετ είναι από τα εύκολα .. Απο τη στιγμή που αποφασίζεις να συγκατοικήσεις, έχεις κοινό ταμείο, τέλος. Είτε 500€ βγάζεις, είτε 500.000€. Αν είναι να βγαίνετε για φαγητό και να πληρώνει ο καθένας τα δικά του, δεν θα πάει πολυ καλά. Αν δεν είσαι διατεθειμένος να μοιραστείς και να υποχωρήσεις, μπορεις να συνεχίσεις να πηγαίνεις σούπερ μάρκετ μόνος. Που δεν είναι κακό… Ναι μεν αλλα... κοινο ταμειο τι εννοείς? Οτι τα 700€ θα τρωγονται μαζι με τα 4000€ ? = 4700/2 = 2350 ο καθένας? ή ακομα χειρότερα ότι θέλει τραβαει ο καθένας ? Εκεί φαινονται οι ανθρωποι! Το ποσο έχουν έρθει για εκμεταλλευση ή όχι. Την γυναικα μου την σταματησα απο την δουλεια, γιατι δεν υπαρχει λογος να δουλευει για 700€ (εκτος απο ψυχολογικούς που θα συμφωνησω 100%) και γιατι δεν σύμφερε στην τσεπη μου. Έχουμε κοινο λογαριασμο, και στα χέρια της εχει δικιά μου χρεωστική κάρτα που εχει παντα λεφτα. Την παρακαλαω να παει να ψωνίσει μπλουζακι απο τα Ζαρα! Οταν υπαρχει εισοδημα βρισκονται λυσεις. Οταν το εισοδημα ειναι δυο βασικοι μισθοι, μετρας και το σκατο σου για να την βγάλεις. 6 1
G.bar Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 3 λεπτά πριν, andreaspA είπε Ναι μεν αλλα... κοινο ταμειο τι εννοείς? Οτι τα 700€ θα τρωγονται μαζι με τα 4000€ ? = 4700/2 = 2350 ο καθένας? ή ακομα χειρότερα ότι θέλει τραβαει ο καθένας ? Εκεί φαινονται οι ανθρωποι! Το ποσο έχουν έρθει για εκμεταλλευση ή όχι. Την γυναικα μου την σταματησα απο την δουλεια, γιατι δεν υπαρχει λογος να δουλευει για 700€ (εκτος απο ψυχολογικούς που θα συμφωνησω 100%) και γιατι δεν σύμφερε στην τσεπη μου. Έχουμε κοινο λογαριασμο, και στα χέρια της εχει δικιά μου χρεωστική κάρτα που εχει παντα λεφτα. Την παρακαλαω να παει να ψωνίσει μπλουζακι απο τα Ζαρα! Οταν υπαρχει εισοδημα βρισκονται λυσεις. Οταν το εισοδημα ειναι δυο βασικοι μισθοι, μετρας και το σκατο σου για να την βγάλεις. Κοινό ταμείο εννοώ κοινές αποφάσεις. Φυσικα και δεν πάει 4700/2, αλλά σίγουρα πάει 4700 που έχουν πρόσβαση και οι δυο. Φυσικά και όσο χαμηλότερο το εισόδημα τόσο και δυσκολότερα τα πράγματα, αλλά ακόμα και τότε αν υπάρχει συνεννόηση βρίσκεται η άκρη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις