Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, immortalx είπε

Θα πω ακομη αυτο και κλεινω. Ειμαι στα 50 και ειμαι gamer απο τα 12 μου. Πριν καμια 10ετια σταματησα να απολαμβανω οτιδηποτε καινουργιο στο χωρο του gaming. Φαινεται να εκαψα αρκετα εγγεφαλικα κυτταρα 😋Εδω και μερικα χρονια ειμαι κατοχος VR και ειναι το μοναδικο πραγμα που μ'εκανε να νιωσω ξανα σαν 12χρονο που παιζει πρωτη φορα. Δεν υπερβαλλω, ειναι τοσο καλο!

Αυτό και μόνο! επι λέξη!

Δε θα κάτσω να ασχοληθώ με φουσκωμένες ανακρίβειες απο εδώ κι απο κει, ο καθένας το κοντό και το μακρύ του.
Αν ο οργανισμός σας είναι δεκτικός (πλειοψηφία) embrace VR και θα αναθεωρήσετε πολλά.... 
Αν είστε απο τους άτυχους, δυστυχώς δε μπορείτε να κάνετε και πολλά.
Αν είστε απο τους διστακτικούς, δοκιμάστε σε κανένα VRαραδικο ή πάρτε απο amazon και αν δε σας κάνεις γυρίστε το πίσω.
Καμία άλλη δικαιολογία πλεον για την καλύτερη καινοτομία στο gaming απο τότε που υφίσταται! 

ΥΣ μου ακούγεται αστείο να λένε κάποιοι για αυχενικά και εμέτους και κλείνουν 5ωρα καμπουριασμένοι μπροστα απο μια οθόνη με πρησμένα μάτια.

ΥΣ2 Κατανοώ απόλυτα να μην θέλουν κάποιοι να ξεβολευτούν πασάδες απο την gaming καρέκλα τους, ιδρώνοντας, σκύβοντας, σκοπεύοντας πραγματικά με τα μάτια τους κλπ κλπ, αλλά το να θέλουμε ρεαλισμό στο gaming μόνο απο γραφικά μπροστά απο μια flat screen είναι κάτι που προσωπικά εγώ το ξεπέρασα πολλά χρόνια πριν....

Επεξ/σία από pentraks
  • Like 2
  • Thanks 1
  • 3 μήνες μετά...
  • Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

To Quest είναι ένα θαυμάσιο οικοσύστημα με καταπληκτικό περιεχόμενο, games και πολλά ακόμα. Να πω ότι είναι μια άλλη εμπειρία να βλέπεις ακόμα και απλά ταινίες στο Netflix ή και να ακούς μουσική από συναυλίες you tube λόγω μεγέθους οθόνης και μόνο αλλάζει την αίσθηση. Φυσικά και θα το πάρω day 1 αλλά από που να κάνω προπαραγγελία δεν ξέρω. Η ΜΕΤΑ δεν έχει επιλογή Greece και από Αμαζον βλέπω άλλες τιμές. Καμιά ιδέα?

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, athankar είπε

To Quest είναι ένα θαυμάσιο οικοσύστημα με καταπληκτικό περιεχόμενο, games και πολλά ακόμα. Να πω ότι είναι μια άλλη εμπειρία να βλέπεις ακόμα και απλά ταινίες στο Netflix ή και να ακούς μουσική από συναυλίες you tube λόγω μεγέθους οθόνης και μόνο αλλάζει την αίσθηση. Φυσικά και θα το πάρω day 1 αλλά από που να κάνω προπαραγγελία δεν ξέρω. Η ΜΕΤΑ δεν έχει επιλογή Greece και από Αμαζον βλέπω άλλες τιμές. Καμιά ιδέα?

Καποιοι το πηραν απο amazon.it, η τιμη εκει φαινεται να ειναι ιδια με το store της Meta.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, immortalx είπε

Καποιοι το πηραν απο amazon.it, η τιμη εκει φαινεται να ειναι ιδια με το store της Meta.

Βασικά οκ, το είδα. Έχει ένα καπέλο όμως 50ευρω και στις 2 εκδόσεις 🥺

Δημοσ.

Και στο σάιτ της meta αν πχ βάλεις Ιταλία Και εκεί 549 το έχει. Άρα το καπέλο θα είναι γενικα στην Ευρώπη. Να δούμε ποσό θα το βάλουν οι μεγάλες αλυσίδες 

• Like 1
Δημοσ.

Έτσι είναι πάντα η αγορά της Ευρώπης για την meta, σταθερή τιμή παντού και ένα καπέλο 50€
Καλές αγορές, η μάσκα τα σπάει!

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγω έκανα την μετάβαση από quest 1 se quest 3. Η εικόνα του σε σχέση με το 1 είναι εξωπραγματικη.

ειδικα με air link στο pc  Ζυγώνει Την εικόνα που βλεπω στο μονιτορ μου. Παρά πολύ καθαρή,κρυστάλλινη 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...