rodosf1 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Έχει παίξει κανείς από εδώ Flight Simulator με αντίστοιχο να μας περιγράψει εμπειρία; Θεωρώ ότι είναι κατ εξοχήν βολικός εξομοιωτής για VR επειδή έχεις μεγάλο πεδίο δράσης χωρίς μετακίνηση του σώματος του παίκτη, παρά μόνο κεφαλής κ χεριών.
st1979 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Ωραια θα μιλαμε στο messenger με VR... meta θα παιζουμε τα υπεργαματα παιχνιδια του FB και meta θα πηγαινουμε για φυσικοθεραπειες και meta σε οφθαλμιατρους και σε νευρολογους..γιατι θα τριζουμε..ποσο τελεια...ποσο meta τελεια!!!
savakis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 παίδες σαν ψευδής οθόνη υπολογιστή μπορεί να χρησιμοποιηθεί το Quest για 2D περιεχόμενο?
duende Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 υπαρχει κανενα σοβαρο library για vr, περα απο της sony?..
Ashvill Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 11 ώρες πριν, mesfigas είπε εχω το oculus quest 2 αλλα εχω παιξει ζητημα 10 ωρες τα τελευταια 2 χροννια ειναι οντως τοσα τα αρνητικα ? Δε είναι ότι καλύτερο είναι λίγες δόσεις αλλά άμα το σκεφτείς και σε μόνιτορ 32 inch άμα κάτσεις πολλές ώρες τα ίδια θα πάθεις . 21 λεπτά πριν, savakis είπε παίδες σαν ψευδής οθόνη υπολογιστή μπορεί να χρησιμοποιηθεί το Quest για 2D περιεχόμενο? Ναι. 10 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε VR τύπου Matrix θέλουμε. Να χωνουμαι καλώδια στο λαιμό μας;
pipboy2000 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 3 ώρες πριν, rodosf1 είπε Έχει παίξει κανείς από εδώ Flight Simulator με αντίστοιχο να μας περιγράψει εμπειρία; Θεωρώ ότι είναι κατ εξοχήν βολικός εξομοιωτής για VR επειδή έχεις μεγάλο πεδίο δράσης χωρίς μετακίνηση του σώματος του παίκτη, παρά μόνο κεφαλής κ χεριών. ναι φίλε, παίζω FS2020 (μικρά αεροσκάφη πετάω από Daher 930 και κάτω...) σε VR, όπως και DCS World (Mirage 2000C, F-5, MiG-19P) και IL-2 Sturmovick. H εμπειρία είναι σε άλλο επίπεδο, αυτό μόνο αν βάλεις το headset θα το καταλάβεις! εγώ έχω το Oculus CV1 το οποίο είναι αρκετά παλιό με μικρό FoV.. αλλά το immersion είναι πάντα φρέσκο και κάθε φορά! τα simulators τα τρέχω σε 3700Χ, 3080ti, 32GB. HOTAS απαραίτητο για VR και ενα button/switch box δεν είναι κακό να υπάρχει για extra λειτουργίες. Tο μόνο που δεν έχω στον εξοπλισμό μου είναι ενα σετ ποδοστήρια αλλά οκ.. Τι να σου πω.. που πέταξα στο μάτι του τυφώνα IDA (real weather) με ένα piper cub στο FS2020, λίγο έξω απο τη Νέα Ορλεάνη και έσκαγε η βροχή στο αλεξηνέμιο και οι κεραυνοί δίπλα, έτριζε το αεροσκάφος... είχε και κόσμο ειχαν παει να δουν το φαινόμενο! απίστευτη εμπειρία σε παιχνίδι... Α! Και αμα θες Space μπορείς να βάλεις το Elite Dangerous που είναι επίσης φοβερό (και το Star Wars Squadrons που εχω παιξει σε VR ειναι επίσης πολυ καλό αν είσαι φαν..) και σε φάσεις και Space Engine για το relax! Σε racing το VR στο PC ξεφεύγει και έχεις πολλές επιλογές Project Cars 1-2, Assetto Corsa/Competizione, Dirt 2, Automobilista 2... και βάζεις και το Alyx που τα σπάει όλα και πόσα άλλα σοβαρά παιχνίδια... 4 1
freegr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Στην ουσία πρόλαβε την apple αλλά δεν ξέρω αν η ανάλυση οθόνης θα είναι ευκρινής τελικά…
rodosf1 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 20 λεπτά πριν, pipboy2000 είπε ναι φίλε, παίζω FS2020 (μικρά αεροσκάφη πετάω από Daher 930 και κάτω...) σε VR, όπως και DCS World (Mirage 2000C, F-5, MiG-19P) και IL-2 Sturmovick. H εμπειρία είναι σε άλλο επίπεδο, αυτό μόνο αν βάλεις το headset θα το καταλάβεις! εγώ έχω το Oculus CV1 το οποίο είναι αρκετά παλιό με μικρό FoV.. αλλά το immersion είναι πάντα φρέσκο και κάθε φορά! τα simulators τα τρέχω σε 3700Χ, 3080ti, 32GB. HOTAS απαραίτητο για VR και ενα button/switch box δεν είναι κακό να υπάρχει για extra λειτουργίες. Tο μόνο που δεν έχω στον εξοπλισμό μου είναι ενα σετ ποδοστήρια αλλά οκ.. Τι να σου πω.. που πέταξα στο μάτι του τυφώνα IDA (real weather) με ένα piper cub στο FS2020, λίγο έξω απο τη Νέα Ορλεάνη και έσκαγε η βροχή στο αλεξηνέμιο και οι κεραυνοί δίπλα, έτριζε το αεροσκάφος... είχε και κόσμο ειχαν παει να δουν το φαινόμενο! απίστευτη εμπειρία σε παιχνίδι... Α! Και αμα θες Space μπορείς να βάλεις το Elite Dangerous που είναι επίσης φοβερό (και το Star Wars Squadrons που εχω παιξει σε VR ειναι επίσης πολυ καλό αν είσαι φαν..) και σε φάσεις και Space Engine για το relax! Σε racing το VR στο PC ξεφεύγει και έχεις πολλές επιλογές Project Cars 1-2, Assetto Corsa/Competizione, Dirt 2, Automobilista 2... και βάζεις και το Alyx που τα σπάει όλα και πόσα άλλα σοβαρά παιχνίδια... και Assetto Corsa..... take my money Λοιπόν! Μου έφτιαξες τη μέρα φίλε μου!! 1
pipboy2000 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, rodosf1 είπε και Assetto Corsa..... take my money Λοιπόν! Μου έφτιαξες τη μέρα φίλε μου!! αν παιξεις AC στη nurgburgring με Lotus 97T, VR και τιμονιέρα με αρκετά νιουτόμετρα δύναμης, σε 3 γυρους θα έχεις ιδρώσει και θα έχεις πιαστεί (εγώ δλδ που "πλησιάζω" τα 50 )... το ιμμερσιον ειναι αλλού ασε δε που πας και τάπα και βγαίνεις και απο το αυτοκίνητο -αν θες να ξεπιαστείς- και είσαι μεσα στη πίστα χαχαχ και το αγωνιάρικο μπροστά σου real size! θα πάθεις μεγάλη πλάκα.. έχω περίπου 100 ώρες VR μόνο στο AC. Έπος! τι άλλο θες για μια βόλτα, μία ώρα στη πίστα ας πούμε, μια Κυριακή πρωί έτσι για το καφέ... βάλε και μερικές ώρες πτήσεις (όποια περίοδος της ιστορίας θες για αερομαχίες υπάρχει σε VR ή χαμηλές πτήσεις στο FS2020 στις Μπαχάμες και ακροβατικά στη Νέα Υόρκη ανάμεσα απο τα κτήρια!) την εβδομάδα και είσαι(?) οκ απο sims (γιατί η λίστα των sims είναι μεγάλη!)! και μετά έχεις και δυο βιβλιοθήκες steam-oculus απο πόσους άλλους τίτλους, από skyrim μέχρι tetris και σκάκι... και βάλε και τα mods! Για εμένα αξίζει το VR και να το πάρεις! απλά ότι ισχύει στη πραγματικότητα ισχύει και στο VR, don't drink and drive/fly! Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2023 από pipboy2000 1 1
thanos341 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Εχω το quest 2 και το χεησιμοποιω για sim racing συν standalone για γυμναστικη. Ειμαι 53 και η εμπειρια δεν περιγραφεται. Θα παρω σιγουρα το quest 3 και μια καλη καρτα γραφικων γιατι εχω 2080oc και υστερει στα fps 4
georgiosmag Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Yes!!! Και τιμή ΤΊΜΙΑ! 3 ώρες πριν, freegr είπε Στην ουσία πρόλαβε την apple αλλά δεν ξέρω αν η ανάλυση οθόνης θα είναι ευκρινής τελικά… Ότι σπεκς και να έχει ότι ανάλυση και να έχει αν δεν έχει λογισμικό δεν αξίζει. Και το quest έχει και μάλιστα με τρελή υποστήριξη. Εδώ πέφτουν σαγόνια με το 2. Το 3 θα έχει καλύτερα γραφικά.
klaftop Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 βασικά διαρευσε ολη η παρουσιαση https://www.techgear.gr/dierreyse-to-keynote-tis-apple-apo-to-wwdc-2023-oles-oi-anakoinoseis-nai-kai-to-reality-pro-headset-35403
Agony Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 23 ώρες πριν, rodosf1 είπε και Assetto Corsa..... take my money Λοιπόν! Μου έφτιαξες τη μέρα φίλε μου!! Εχω ολους τους εξομοιωτές, σε VR το καλυτερο ειναι το Assetto Corsa το παλιο οχι το Competizione, και το Automobelista2 αυτα τα 2 εχουν το καλυτερο Optimize μακραν. Επισης απο rally το Dirt Rally 1 ( οχι το 2 ) το 1 ειχε φτιαχτει με γνωμονα το VR εξου και τα καλυτερα textures optimize Κτλ , το 2 μετα απο κραξιμο το εβαλαν Εξτρα μετα και ειναι σαφος χειροτερο. Πριν αλλαξω μοντεμ ειμουν με καλωδιο και ηταν οκ , τωρα με Modem wifi 6 3600mbps το PC Ειναι με Ethernet πανω στο Modem 1.000mbps και σε αποσταση 5-10 μετρα το πολυ να πεσει στα 1.500-2.000 mbps πραγμα που ειναι υπεραρκετο για την Ethernet απο το PC . Οποτε οταν Παιζεις Wireless παιχνιδια απο το PC ειναι ωραια εμπειρια . Το μονο κακο ειναι η Ζαλαδα που ορισμενοι εχουν τουλαχιστον στην αρχη , εγω δεν εχω πλεον γιατι παιζω VR πολλα χρονια . 19 ώρες πριν, georgiosmag είπε Yes!!! Και τιμή ΤΊΜΙΑ! Ότι σπεκς και να έχει ότι ανάλυση και να έχει αν δεν έχει λογισμικό δεν αξίζει. Και το quest έχει και μάλιστα με τρελή υποστήριξη. Εδώ πέφτουν σαγόνια με το 2. Το 3 θα έχει καλύτερα γραφικά. Αυτο πιστευω και εγω το παν ειναι το Λογισμικο... Με το quest εισαι εκδρομη το παιρνεις μαζι σου βλεπεις και Netflix + Disney + και αμα θες παιζεις κανα παιχνιδι η κανεις την γυμναστικη σου το πρωι . Αν ενδιαφερεσαι μονο για Hardcore Games με πολυ δυνατο PC τοτε πας Steam VR , Oculus VR και παιζεις παιχνιδια απο εκει . Ασε που εχει και πολυ εκπαιδευτικο υλικο για μικρές ηλικίες ( με μετρο παντα στην ωρα) Στις 2/6/2023 στις 10:45 ΠΜ, savakis είπε παίδες σαν ψευδής οθόνη υπολογιστή μπορεί να χρησιμοποιηθεί το Quest για 2D περιεχόμενο? Ναι ανετα και μαλιστα με πολυ καλη αναλυση και μικρο Latency wireless αν εχεις καλο δίκτυο 1
savakis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 9 λεπτά πριν, Agony είπε Με το quest εισαι εκδρομη το παιρνεις μαζι σου βλεπεις και Netflix + Disney + και αμα θες παιζεις κανα παιχνιδι η κανεις την γυμναστικη σου το πρωι . Αν ενδιαφερεσαι μονο για Hardcore Games με πολυ δυνατο PC τοτε πας Steam VR , Oculus VR και παιζεις παιχνιδια απο εκει . Ασε που εχει και πολυ εκπαιδευτικο υλικο για μικρές ηλικίες ( με μετρο παντα στην ωρα) Το quest δεν μπορεί να κάνει την ίδια δουλειά με steam vr και oculus VR αν το συνδέσεις με το pc?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα