sp3cial Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλημέρα Στις 5/6/2023 στις 2:03 ΜΜ, Vault13 είπε Επειδη αρκετοι ρωτατε ή κανετε υποθεσεις. εκει που γραφω 1. Αφηνα την ηλεκτρονικη μου οδοντοβουρτσα με νερα μετα το βουρτσισμα. στο 2. Ειναι διπλα στα 5cm απο τον νιπτήρα και πεφτουν συνεχεια νερακια. Επισης στο ένα μετρο απο το ντους, παρολο που υπαρχει πορτα τρωει τρελη υγρασια. Απο την αλλη πλευρα του καπακιου δεν υπαρχει λωριδα σκουριας, μονο απο αυτη την πλευρα στο 2. Πολυ μικρο μπανιο επισης, ξενοδοχειου τελειως. οποτε δεν φταιει και τοσο το μοντελο, εγω το κατεστρεψα. Καλημέρα, ψάχνωντας .. είδα ότι έχω το ίδιο πρόβλημα με τον συνφορουμίτη μας.. Όχι τόσο προχωρημένο αλλά έχει αρχίσει να φουσκώνει! Το έχω στη πίσω αυλή κάτω απο στέγαστρο και μπροστά έχει ψηλή ντουλάπα. Η βροχή δεν το φτάνει αλλά προβληματίζομαι. Έβρεξε ελάχιστα όμως στην Αθήνα όσο το έχω εδώ. Εναν χρόνο νομίζω.. Δεν έχω δίπλα νερά που να το φτάνουν. Πιστεύω επειδή αφήνω τη πόρτα ανοιχτή, να τρέχουν τα νερά κάτω εκεί και να σκουριάζει. Σκέφτομαι να το καθαρίζω μετά απο κάθε πλύση και να βάλω έναν διάφανο μουσαμά να το προστατεύει; Δεν ξέρω τι να κάνω. Μέσα δεν υπάρχει χώρος και θεωρώ θα είναι πολύ χειρότερα με την υγρασία. Το είχα δουλέψει και παλαιότερα σε άλλο σπίτι (έμεινε εκτός λειτουργίας καμία 4ετία) και εκεί δεν είχα θέμα απο όσο θυμάμαι. Καμία ιδέα πως να το προστατέψω καλύτερα; Στην πρώτη φωτογραφία βλέπετε που το έχω τοποθετημένο. Η σκουριά είναι ΜΟΝΟ σε όλη τη γραμμή στο καπάκι. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2023 από sp3cial 1
Vault13 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) https://www.skroutz.gr/c/3169/diafora-oikiaka-eidh.html?cf=καλημα+πλυντηριου+ανω+φορτωσης&keyphrase=καλυμα+πλυντηριου+ανω+φορτωσης Φτηνη και καλη λυση, επιβραδυνει τον θανατο. (Διαβασε ολο το thread ισως παρεις ιδεες) να εχεις υποψη σου, αν εχεις σκουρια ΜΟΝΟ στο καπακι, αλλαζει. Και βρισκεις το ιδιο ανταλλακτικο σε διαφορες τιμες, μεσα στην Ελλαδα αναλογα τον αντιπροΣωπο, στο 30% της αξιας ολου του πλυντηριου!! Σαν την μητρική στα Laptop. Εγω δεν μπηκα στην διαδικασια, εχω παντου σκουρια. Συνεχιζω να πλενω εκει στο σαπιο φοβαμαι λιγο την ηλεκτροπληξια. μην ξαναπαρετε ανω φορτωσης χωρις σοβαρο προβλημα χωρου. Σου τραβηξε υγραΣια απο το περιβαλλον εξω, δεν χρειαζεται να φτασει το νερο. 5 χρονια εγγυηση γραφει. Περασαν; Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2023 από Vault13
SabotazNic Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, Vault13 είπε 5 χρονια εγγυηση γραφει. Περασαν; Αρκει να μην αναφερει οτι ηταν σε εξωτερικο χωρο: https://manuals.eu/Whirlpool/Home %26 Kitchen/Washing machines/AWE 58021 GR/manuals/Instruction--7qj3Yf @Vault13 το δικό σου είναι εξαίρεση. Ναι μεν μέσα το έχεις, αλλά μάλλον έχεις τροπικό κλίμα Και επειδή στην αρχή στην πέσαμε όλοι μαζί, γενικά η ποιότητα του αέρα στο σπίτι πως είναι? Ρωτάω, γιατι πχ σε σπίτι στην Θεσσαλονίκη που έχω μπει, ε κάπως μυρίζει από υγρασία (και πετσέτες που αποθηκεύουν, λιγότερο τα ρούχα κτλ). Πόσο μάλλον το μπάνιο που αυτοί το αφήνουν ανοιχτό. Δεν έχουν βέβαια κανένα θέμα κατά τ άλλα γιατί δουλεύουν ac, αφυγραντήρα. Θα πρότεινα να πάρεις ένα μετρητή θερμοκρασίας/υγρασίας. Σε τοπικό μαγαζί τύπου "ό,τι πάρεις 1 ευρώ" ή κάνα κινέζικο, έχουν κάνα ~2 ευρώ. Για να καταλάβεις, εγώ τώρα μέσα στο σπίτι έχω 30-40% παρόλο τα φυτά (αρκετά και ποτισμένα αν παίζει ρόλο στην διαμόρφωση της υγρασίας) και ο αέρας γενικά είναι ανάλαφρος και δεν μυρίζει. Αυτό ή αστοχία του προϊόντος, ή όντως αν κάνετε ζεστά μπάνια και άρα φουλ υδρατμούς, και αφού δεν αφήνετε πόρτα ανοιχτή, μαλλον από αυτό. Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2023 από SabotazNic 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα