Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, MajinBu είπε

Μοιάζει με το πλυντήριο των γονιών μου που έχει παρόμοιο πρόβλημα, να γεμίζει με μουχλα συνέχεια. Είναι whirlpool άνω φόρτωσης 3ετίας. Το προηγούμενο πλυντήριο μάρκας bauknecht δεν παρουσίασε αντίστοιχο πρόβλημα. Μήπως είναι κάποια αστοχία υλικού που κρατά υγρασία στο εσωτερικό της συσκευής εξού και γεμίζει μουχλα;

Τι φαση; Πώς με έκανες παράθεση ενώ δεν έχω σχολιάσει καν εδώ; 🤣🤣🤣🤣

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδη αρκετοι ρωτατε ή κανετε υποθεσεις.

εκει που γραφω 1. Αφηνα την ηλεκτρονικη μου οδοντοβουρτσα με νερα μετα το βουρτσισμα. 

στο 2. Ειναι διπλα στα 5cm απο τον νιπτήρα και πεφτουν συνεχεια νερακια. Επισης στο ένα μετρο απο το ντους, παρολο που υπαρχει πορτα τρωει τρελη υγρασια. Απο την αλλη πλευρα του καπακιου δεν υπαρχει λωριδα σκουριας, μονο απο αυτη την πλευρα στο 2. Πολυ μικρο μπανιο επισης, ξενοδοχειου τελειως.

οποτε δεν φταιει και τοσο το μοντελο, εγω το κατεστρεψα.

IMG_0463.jpeg

Επεξ/σία από Vault13
Δημοσ.

Το μέσα που είναι και σημαντικότερο λογικά έγινε επειδή άφηνε μονίμως κλειστό το καπάκι με τα νερά μέσα.

Μετά την πλύση πρέπει να το αφήνει κανείς ανοιχτό. Εγώ το έχω μονίμως ανοιχτό, δεν κλείνει ποτέ.

Τώρα αν κάποιος δεν έχει καθόλου χώρο στο μπάνιο δεν ξέρω πως θα το βολέψει ή που θα ακουμπάει πράγματα, αλλά πρέπει να βρει μια λύση.

Επίσης ένα νάυλον για να σκεπάζεται όταν δεν λειτουργεί θα βοήθαγε για να μην πιτσιλάει ο νιπτήρας ή το ντουζ

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Το μέσα που είναι και σημαντικότερο λογικά έγινε επειδή άφηνε μονίμως κλειστό το καπάκι με τα νερά μέσα.

Κιόμως, μονιμα ανοιχτο. Γιατι το ηξερα το κολπο. Εκλεινα την πορτα του μπανιου ομως με νερα κατω και εγινε οτι βλεπεις. Ή και την συνολικη υγρασια απο ολα τα υπολοιπα που ειπαμε. 
το ταβανι του μπανιου, οχι εκει, αλλα πανω απο το ντους, επιασε μουχλα και αυτο. Μου βγηκε η παναγια να το καθαρισω με χλωρινη και μπογια ποναγε ολο το σωμα μου. 
και εκει εγω φταιω το αφησΑ και εξαπλωθηκε. Αργησα ισως και χρονο να δρασω

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Vault13 είπε

Κιόμως, μονιμα ανοιχτο. Γιατι το ηξερα το κολπο. Εκλεινα την πορτα του μπανιου ομως με νερα κατω και εγινε οτι βλεπεις. Ή και την συνολικη υγρασια απο ολα τα υπολοιπα που ειπαμε. 
το ταβανι του μπανιου, οχι εκει, αλλα πανω απο το ντους, επιασε μουχλα και αυτο. Μου βγηκε η παναγια να το καθαρισω με χλωρινη και μπογια ποναγε ολο το σωμα μου. 
και εκει εγω φταιω το αφησΑ και εξαπλωθηκε. Αργησα ισως και χρονο να δρασω

είσαι για αφυγραντήρα απαραίτητα

και βάψιμο του τοιχου με ειδική μπογιά κατά της μούχλας 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, korakios είπε

είσαι για αφυγραντήρα απαραίτητα

και βάψιμο του τοιχου με ειδική μπογιά κατά της μούχλας 

Εχω. Και εξωτερικο υδρομετρο.

Τωρα που το σκεφτομαι για την εΣωτερικη μουχλα στο λαστιχο ισως φταιει και ο κατασκευαστης. Οταν τελειωσει η πλυση και ανοιγω το καπακι, βρεχει νερο απο το καπακι προς τον καδο.

Επεξ/σία από Vault13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, korakios είπε

έχεις στο μπάνιο ? αν ναι προφανώς δεν καλύπτει

Κανεις δεν εχει αφυγραντηρα στο μπανιο. Περιμετρικα τραβαμε την υγρασΙα

Επεξ/σία από Vault13
  • Confused 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Vault13 είπε

Κανεις δεν εχει αφυγραντηρα στο μπανιο. Περιμετρικα τραβαμε την υγρασΙα

τότε πάρε έναν για το μπάνιο ειδικά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, cthulhucarbide είπε

Δεν χρειάζεται ξεχωριστός για το μπάνιο, απλά όταν τελειώνεις το ντουζ αφήνεις την πόρτα ανοιχτή μέχρι να στεγνώσει

Και καποιοι αλλοι βαζουν στην πριζα εξω απο το μπανιο, που εχουμε ολοι, 2-3 ωρες τον αφυγραντηρα, με την πορτα ανοιχτη

Επεξ/σία από Vault13
Δημοσ.

Δεν χρειάζεται τίποτα φίλε, μην ασχολείσαι με περίεργα σχόλια. 

.. λίγη μπογιά πλαστικό βαλε και έγινε καινούργιο 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...