Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρόσφατα ένας φίλος ΕΠΟΠ έφευγε από το νησί και ότι πράγματα είχε, άλλα τα πούλησε και άλλα τα χάρισε, για να μην τα κουβαλάει. Από την αρχή μου είπε πως για την γνωριμία μας θέλει να μου αφήσει την μηχανή του καφέ που είχε, όχι πως είναι καμιά σπουδαία, αλλά για να τον θυμάμαι.

Είναι μία μικρή dolce gusto.

Εγώ θέλω να φτιάχνω μόνο κανέναν fredo Cappuccino, τώρα το καλοκαίρι. Τι κάψουλες να πάρω; Δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει τέτοια μηχανή.

Εκτός αυτού, πρέπει να αγοράζω συγκεκριμένες κάψουλες;

Ζάχαρη έχει ή βάζεις κατά προτίμηση; Γιατί εγώ πίνω σκέτο, άλλος γλυκό.

Επεξ/σία από papresa
Δημοσ.
3 ώρες πριν, papresa είπε

Εγώ θέλω να φτιάχνω μόνο κανέναν fredo Cappuccino, τώρα το καλοκαίρι. Τι κάψουλες να πάρω; Δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει τέτοια μηχανή.

Δεν εχει καποια ιδιαιτερη καψουλα για το φρεντο καπουτσινο,το γαλα θα το χτυπησεις εσυ με μιξερ ουτως η αλλως.
Παιρνεις οτι espresso σου αρεσει,κατα προτιμηση οποιο ειναι για φρεντο,το χτυπας λιγο και αυτο στο μιξερ με 1-2 παγακια ( ξεχωριστα απο το γαλα προφανως ) ,βαζεις ακομα 4 παγακια,το αφρογαλο και εισαι ετοιμος.

Δημοσ.

Εχω κ εγω dolce gusto και κανω ακριβως το ίδιο με τον συνφορουμιτη. Παιρνω τη μπλε συσκευασία με τον φρεντο εσπρεσσο. Αν παρεις καλο μιξερ για το αφρογαλα ή την κρεμα εισαι πένα. Για οικονομικη λυση τιμιο ειναι.. αλλιως ή καφετιέρα για αλεσμενο καφέ ή παραγγελία απ εξω ή φραπέ-ολέ !

Δημοσ.

Δεν υπάρχει μηχανή που θα σου βγάλει απευθείας φρεντο καπουτσινο απο κάψουλα. Υπαρχουν κάψουλες για ζεστό καπουτσινο αν θες και του βάζεις παγάκια, αλλά φρεντο καπουτσινο δε θα είναι.

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, papresa είπε

Όχι, δεν με κάλυψε. Κάποιος άλλος, κάτι;

Δεν πειραζει που δε σε καλυψε.
Αυτος ειναι ο τροπος παρασκευης του φρεντο καπουτσινο.

Kαι εμενα δε με καλυπτει η βαρυτητα,αλλα δε μπορω να την αλλαξω κιολας,αναγκαστικ;a παω με τα ποδια αντι να πεταξω :P

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...