panagiotis54 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 ειμαι αρκετα σιγουρος πως ειχαμε τοπικ και για το 2 αλλα δεν το βρισκω πουθενα Darkest Dungeon 2 Will Exit Early Access With Its Version 1.0 Release in May 2023 After first launching in Early Access in October 2021, Darkest Dungeon 2 will officially get its version 1.0 release on Steam and the Epic Games Store on May 8, 2023. Furthermore, a demo will be IS available today right now, February 6, thanks to Steam Next Fest. https://store.steampowered.com/app/1940340/Darkest_Dungeon_II/ 1
panagiotis54 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Darkest Dungeon 2 reaches v1.0 and lands on Steam today δεν το hyparan καθολου ε? 4
Tobajara Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Α ωραία! Πάνω που έψαχνα νέους τρόπους να σπάσω την οθόνη μου! Ελπίζω να συμμάζεψαν λίγο το gameplay σε σχέση με το χάος/ χάλι του Darkest Dungeon 1 με όλα τα DLC πάνω και να έβαλαν μερικές καλές ιδέες. Βέβαια θα το πάρω ούτως ή άλλως. Επεξ/σία 8 Μαΐου 2023 από Tobajara
panagiotis54 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 θα περιμενεις να βγουν μερικα πατσακια (ειδικα αφου δεν δεχεται ακομα mods εννοεις link
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Ψήνομαι και εγώ αλλα δεν παίζει κάνα σοβαρό video review μέχρι στιγμής και τα Steam reviews είναι ελάχιστα. Θα του δώσω λίγο χρόνο. 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Κυκλοφόρησε, ανέβασαν την τιμή 33%, ακόμη και τώρα το έχουν ακριβότερο στο Steam από ό,τι στο EGS. Για λόγους αρχής, σε γερή έκπτωση και μόνο. Έχω το Black Reliquary δωρεάν, δεν χρειάζομαι κάτι περισσότερο σε αυτή τη φάση. 2
Tobajara Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Μόλις πρόσεξα την τιμή στο Steam. Ρε πάμε καλά ρε? Περίπου 35 ευρώ? Μερικά σχόλια για τους ήρωες, τρόπος του λέγειν. Λείπουν οι: Abomination (από τους αγαπημένους μου, πολύ κρίμα), Antiquarian (αδιαφόρως αδιάφορη αν και είχε κάποιες χρήσεις), Shieldbreaker (πολύ μου άρεσε αν και υπερβολικά δυνατή), Crusader (πολύ περίεργο, κεντρικός χαρακτήρας του πρώτου παιχνιδιού αλλά μάλλον δεν πρόσφερε πολλά στο gameplay, δεν ξέρω, θα τον κράταγα αλλά δε χώραγε τόσο όταν έχεις και Leper και Flaggelant), Arbalest (ναι, μην τυχόν και μπορούμε να χτυπήσουμε τις θέσεις 3-4 με άνεση, αλητεία), Houndmaster (άλλο περίεργο, είχε ωραίο gameplay). Νέος ήρωας η Runaway που πρέπει να είναι crit heavy. Σχόλια για αυτούς που μένουν: μένει ο Highwayman (?????? εντελώς ανεξήγητο, ειδικά συγκρινόμενος με αυτούς που έφυγαν, μετριότατος), ο Jester (που ποτέ δε χώνεψα και δεν έμαθα να χρησιμοποιώ σωστά), ο Flaggelant (πολύ περίεργο, μάλλον λόγω εξελιγμένων mechanics αλλά χρήσιμος). Δεν καταλαβαίνω γιατί τόσοι crit based ήρωες, ειδικά σε σχέση με όσους δε μπήκαν. Είχαμε ήδη Grave Robber, Bounty Hunter, Highwayman (ιιιιχ), Jester (ιιιιιιιιιιχ) και έχουμε και τέταρτο, χωρίς να μετρήσω Plague Doctor και Occultist. Πολύ μονόπαντο, γκρινιάζω, θέλω τον παλιό πλουραλισμό. Λίστες εδώ για το 2 και εδώ για το 1.
mike299 Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 10 λεπτά πριν, Tobajara είπε Μόλις πρόσεξα την τιμή στο Steam. Ρε πάμε καλά ρε? Περίπου 35 ευρώ? Μερικά σχόλια για τους ήρωες, τρόπος του λέγειν. Λείπουν οι: Abomination (από τους αγαπημένους μου, πολύ κρίμα), Antiquarian (αδιαφόρως αδιάφορη αν και είχε κάποιες χρήσεις), Shieldbreaker (πολύ μου άρεσε αν και υπερβολικά δυνατή), Crusader (πολύ περίεργο, κεντρικός χαρακτήρας του πρώτου παιχνιδιού αλλά μάλλον δεν πρόσφερε πολλά στο gameplay, δεν ξέρω, θα τον κράταγα αλλά δε χώραγε τόσο όταν έχεις και Leper και Flaggelant), Arbalest (ναι, μην τυχόν και μπορούμε να χτυπήσουμε τις θέσεις 3-4 με άνεση, αλητεία), Houndmaster (άλλο περίεργο, είχε ωραίο gameplay). Νέος ήρωας η Runaway που πρέπει να είναι crit heavy. Σχόλια για αυτούς που μένουν: μένει ο Highwayman (?????? εντελώς ανεξήγητο, ειδικά συγκρινόμενος με αυτούς που έφυγαν, μετριότατος), ο Jester (που ποτέ δε χώνεψα και δεν έμαθα να χρησιμοποιώ σωστά), ο Flaggelant (πολύ περίεργο, μάλλον λόγω εξελιγμένων mechanics αλλά χρήσιμος). Δεν καταλαβαίνω γιατί τόσοι crit based ήρωες, ειδικά σε σχέση με όσους δε μπήκαν. Είχαμε ήδη Grave Robber, Bounty Hunter, Highwayman (ιιιιχ), Jester (ιιιιιιιιιιχ) και έχουμε και τέταρτο, χωρίς να μετρήσω Plague Doctor και Occultist. Πολύ μονόπαντο, γκρινιάζω, θέλω τον παλιό πλουραλισμό. Λίστες εδώ για το 2 και εδώ για το 1. και πως θα πουλήσουμε dlc και char packs εάν τα βάλουμε όλα με το καλημέρα? 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Βασικά βλέποντας gameplay δεν τρελάθηκα. Από ότι είδα μέχρι στιγμής προτιμώ το πρώτο που είχες το hub. Αυτό με την άμαξα δεν μου άρεσε πολύ. Τώρα για την τιμή δεν ξέρω, συνήθως όταν κάτι είναι ιδιαιτερα καλο δεν δίνω σημασία. Πάντως τώρα που ανέβηκαν μπόλικα reviews στο Steam φαίνεται να είναι καλο. Το θέμα είναι αν είναι καλύτερο από το πρώτο.
Speculoos Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, Tobajara είπε Λείπουν οι: Abomination (από τους αγαπημένους μου, πολύ κρίμα), Antiquarian (αδιαφόρως αδιάφορη αν και είχε κάποιες χρήσεις), Shieldbreaker (πολύ μου άρεσε αν και υπερβολικά δυνατή), Crusader (πολύ περίεργο, κεντρικός χαρακτήρας του πρώτου παιχνιδιού αλλά μάλλον δεν πρόσφερε πολλά στο gameplay, δεν ξέρω, θα τον κράταγα αλλά δε χώραγε τόσο όταν έχεις και Leper και Flaggelant), Arbalest (ναι, μην τυχόν και μπορούμε να χτυπήσουμε τις θέσεις 3-4 με άνεση, αλητεία), Houndmaster (άλλο περίεργο, είχε ωραίο gameplay). Μυρίζει DLC από χιλιόμετρα, και το 1 είχε εξάλλου. Απλά ενώ στο πρώτο οι χαρακτήρες των DLC δεν ήταν τόσο game breaking εδώ έβγαλαν χαρακτήρες που ήταν πολύ δημοφιλείς, στα runs είχα σχεδόν πάντοτε στην ομάδα abomination, arbalest, houndmaster και στο early game shieldbreaker. 1
panagiotis54 Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 αχ βιαζεστε....ασε που με κανετε να αισθανομαι πως δεν περιμενετε πως και πως το review μου για το Showgunners που υποσχεθηκα πως θα εχω για το σουκου....το σουκου που μας περασε 😛 δεν μπορω να κατεβασω και αυτο, ειδα πως δεν εχει denuvo ε? 🤪
mike299 Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Βασικά βλέποντας gameplay δεν τρελάθηκα. Από ότι είδα μέχρι στιγμής προτιμώ το πρώτο που είχες το hub. Αυτό με την άμαξα δεν μου άρεσε πολύ. Τώρα για την τιμή δεν ξέρω, συνήθως όταν κάτι είναι ιδιαιτερα καλο δεν δίνω σημασία. Πάντως τώρα που ανέβηκαν μπόλικα reviews στο Steam φαίνεται να είναι καλο. Το θέμα είναι αν είναι καλύτερο από το πρώτο. Στο review του το RQ ανέφερε πάντως ότι είναι καλό παιχνίδι, αρκεί να το δεις σαν spin off παρά σαν sequel, ακριβώς γιατί το hub και σχετικά open exploration (dungeon runs) ,έχει αντικατασταθεί με πιο linear campaign 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Επειδή νωρίτερα έθιξα το θέμα της τιμής, για να είμαι σωστός οφείλω να επισημάνω (δεν ξέρω αν ίσχυε από την αρχή, δεν το είχα προσέξει) πως στους κατόχους του Darkest Dungeon δίνεται η επιλογή μέσω Steam με το Iron Crown πακέτο να ολοκληρώσουν τη συλλογή και να αποκτήσουν το Darkest Dungeon 2 με έκπτωση -25% (€29,24). 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 PC Gamer review και Rock Paper Shotgun review. Συμφωνώ με του PC Gamer ότι για να κάνεις unlock τις κινήσεις των χαρακτήρων, παίρνει "καιρό" με τα Hero Shrines. 1
Tobajara Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Καθώς δεν υπήρχε θέμα και είχαμε καταλάβει αυτό του 1, ανοίγω. H επίσημη σελίδα του Darkest Dungeon 2, που είναι αρκετά όμορφη, η σελίδα στο Steam και το επίσημο wiki. Στο link το launch trailer. https://www.youtube.com/watch?v=Epkx5bIcc4o Η αρκετά αλμυρή τιμή (άνω των 35 ευρώ στο Steam) έχει ήδη σχολιαστεί, όπως και το μειωμένο ρόστερ που μυρίζει DLC. Το campaign έχει αλλάξει σε πιο γραμμικά εναλασσόμενα τμήματα αντί του hub, έχουν προστεθεί διάφορα βοηθητικά στοιχεία ενώ έχει αλλάξει και το σύστημα ξεκλειδώματος abilities. Ο παίκτης μπορεί να διαλέξει την πορεία που θα πάρει η άμαξα προς τον τελικό στόχο, το The Mountain, ενώ όλα περιστρέφονται γύρω από την άμαξα με την οποία ταξιδεύει η ομάδα. Η αισθητική είναι η ίδια με πιο προσεγμένο animation, ο θεός αφηγητής είναι ο ίδιος, και προς το παρόν οι κριτικές είναι θετικές αλλά όχι εξαιρετικές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα