Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δοκιμασα Alpha 2.50E ,   Εθνικη 2.60Ε . Ηξερα οτι μεχρι 200 Ευρω δεν πέρνει προμηθεια κανεις και σου δινει 200 μετρητα. Εδώ εξωτερικό τράβηξα 200 Ευρώ και μου έδωσε ακριβώς το ίδιο ποσό, δεν μου πήρε ουτε προμηθεια απο το currency exchange που το αλλαξα αναγκαστικά για να πάρω cash σε αλλο νομισμα τοπικο. Υπάρχει τρόπος να τραβηξεις 200Ευρώ μετρητα χωρις προμηθεια στην Ελλάδα;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, alex_78 είπε

Δοκιμασα Alpha 2.50E ,   Εθνικη 2.60Ε . Ηξερα οτι μεχρι 200 Ευρω δεν πέρνει προμηθεια κανεις και σου δινει 200 μετρητα. Εδώ εξωτερικό τράβηξα 200 Ευρώ και μου έδωσε ακριβώς το ίδιο ποσό, δεν μου πήρε ουτε προμηθεια απο το currency exchange που το αλλαξα αναγκαστικά για να πάρω cash σε αλλο νομισμα τοπικο. Υπάρχει τρόπος να τραβηξεις 200Ευρώ μετρητα χωρις προμηθεια στην Ελλάδα;

Οχι,είναι έξοδα του ΑΤΜ και όχι της revolut.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για έξοδα ATM μίλησα και εγώ, από την στιγμή που δεν υπάρχει δικό της ATM και χρησιμοποιεί των άλλων τραπεζών λογικό είναι να υπάρχει προμήθεια.

Με κάρτα Εθνικής σε ATM Πειραιώς θα πληρώσεις προμηθεια...

Το πρόβλημα μας μόνο η Revolut μπορεί να το λύσει κάνοντας συμφωνία με κάποια τράπεζα του Ελλαδικού χώρου, για ανάληψη από ATM χωρίς προμήθεια.

Επεξ/σία από angelponiros
Δημοσ.
Μόλις τώρα, angelponiros είπε

Για έξοδα ATM μίλησα και εγώ, από την στιγμή που δεν υπάρχει δικό της ATM και χρησιμοποιεί των άλλων τραπεζών λογικό είναι να υπάρχει προμήθεια.

Με κάρτα Εθνικής σε ATM Πειραιώς θα πληρώσεις προμηθεια...

Εγώ στον αλεξ απάντησα.

3 λεπτά πριν, angelponiros είπε

Το πρόβλημα μας μόνο η Revolut μπορεί να το λύσει κάνοντας συμφωνία με κάποια τράπεζα του Ελλαδικού χώρου, για ανάληψη από ATM χωρίς προμήθεια.

Mην περιμένεις απο τις ελληνικές τράπεζες να συμφωνήσουν σε κάτι τέτοιο .Εδώ χάλασαν την  συμφωνία για το ΔΙΑΣ.Φραγκοφονιάδες. 

• Like 1
Δημοσ.

Όντως η Revolut δίνει αναλήψεις χωρίς προμήθεια έως 200€ το μήνα στο δωρεάν πλάνο της. Η προμήθεια έρχεται από τις δικές μας τράπεζες, μετά. Οπότε εφόσον χρησιμοποιήσεις ελληνικό (ή ελληνιστανικό :P) ATM, δε γλιτώνεις το καπέλο της ελληνικής τράπεζας. Οι ελληνικές τράπεζες χρεώνουν πάντα προμήθεια για χρήση κάρτας άλλης τράπεζας (είτε ελληνικής, ή ξένης), οπότε δεν υπάρχει κανένας τρόπος να μη χρεωθείς την προμήθεια.

Δημοσ.

Και γιατί δεν μεταφέρεις 200€ από την Revolut σε ελληνικό λογαριασμό σου και να τα πάρεις από εκείνο το ΑΤΜ χωρίς προμήθεια;

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, vanni είπε

Και γιατί δεν μεταφέρεις 200€ από την Revolut σε ελληνικό λογαριασμό σου και να τα πάρεις από εκείνο το ΑΤΜ χωρίς προμήθεια;

Χάρηκα για λίγο, κάτι τόσο απλό, έχει όμως χρέωση 3 ευρώ το εισερχόμενο έμβασμα

Επεξ/σία από sdikr
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...