Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, ειμαι να κανω αλλαγή το ASUS Zephyrus g14 με ενα MacBook Air 2022

, θελω να ρωτήσω αν αξιζει αρχικά το trade και τι να προσέξω στο MacBook πριν το παρω. Hardware, software και και και. Σας ευχαριστώ πολυ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, gorge18 είπε

Μεταχειρισμένο σκέφτεσαι να πάρεις; 

Ναι, ανταλλαγή θα γίνει, ειναι του 2022 μοντέλο τo macbook κατι μήνες αγορασμένο με εγγυηση ως Οκτώβριο

Επεξ/σία από Uropitionud83
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Uropitionud83 είπε

Καλησπέρα σας, ειμαι να κανω αλλαγή το ASUS Zephyrus g14 με ενα MacBook Air 2022

, θελω να ρωτήσω αν αξιζει αρχικά το trade και τι να προσέξω στο MacBook πριν το παρω. Hardware, software και και και. Σας ευχαριστώ πολυ.

Εαν δεν εχεις δουλεψει στο παρελθον macos ενδεχετε και να μην σε βολεψει.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε

Εαν δεν εχεις δουλεψει στο παρελθον macos ενδεχετε και να μην σε βολεψει.

Δεν με πειράζει η ευκολία η η δυσκολία του, θελω να δω απλα τι να προσέξω πριν το παρω και αν αξιζει (το θελω για safari και ταινίες) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχεις ρουκετα λαπτοπ και θες να παρεις macbook? θα το μετανιώσεις  

1 ώρα πριν, Uropitionud83 είπε

Επεξ/σία από Allan-Wake
  • Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Allan-Wake είπε

εχεις ρουκετα λαπτοπ και θες να παρεις macbook? θα το μετανιώσεις  

Ειναι το 3050 rtx, καλο για gaming αλλα δεν ασχολουμε πλέον τοσο, το είχα πάρει 800€

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, Uropitionud83 είπε

το θελω για safari και ταινίες

Το θέμα είναι γιατί το αλλάζεις;

Τι ελπίζεις να έχεις περισσότερο με το μακ, όταν η χρήση θα είναι ταινίες και σερφαρισμα;;;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, andreas1gr είπε

Το θέμα είναι γιατί το αλλάζεις;

Τι ελπίζεις να έχεις περισσότερο με το μακ, όταν η χρήση θα είναι ταινίες και σερφαρισμα;;;

Την εμπειρία ενός macbook και την καλυτερα μεταπώληση αν κι όταν χρειαστεί

• Thanks 1
Δημοσ.

Θα σε ρωτήσω κι εγώ τι ψάχνεις από ένα μηχάνημα και θέλεις MacBook. Και ρωτάω ως fan της εταιρείας και κάτοχος μηχανήματος αρκετά ακριβού (δες υπογραφή). Το Mac OS είναι σούπερ, και αρκετά πιο "stress-free" από Windows, αλλά όλα έχουν να κάνουν με το τι ζητάς από έναν υπολογιστή...

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Haldol είπε

Θα σε ρωτήσω κι εγώ τι ψάχνεις από ένα μηχάνημα και θέλεις MacBook. Και ρωτάω ως fan της εταιρείας και κάτοχος μηχανήματος αρκετά ακριβού (δες υπογραφή). Το Mac OS είναι σούπερ, και αρκετά πιο "stress-free" από Windows, αλλά όλα έχουν να κάνουν με το τι ζητάς από έναν υπολογιστή...

Μόνο Netflix και μουσική, και μελλοντικά ίσως photoshop και video editing. 

my point βεβαια ειναι τι να ελέγξω πάνω σε ενα MacBook πριν το παρω ωστε να ξερω ουι λειτουργεί πλήρως καλα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Uropitionud83 είπε

Μόνο Netflix και μουσική, και μελλοντικά ίσως photoshop και video editing. 
my point βεβαια ειναι τι να ελέγξω πάνω σε ενα MacBook πριν το παρω ωστε να ξερω ουι λειτουργεί πλήρως καλα

Αν σκοπεύεις να κάνεις επεξεργασία σε φώτο, ή (ακόμα χειρότερα) επεξεργασία σε video, οπωσδήποτε 16 GB RAM. Για video ίσως να 'ταν ακόμα καλύτερα ένα πιο δυνατό από το «απλό» Μ1, αλλά λόγω του «ίσως», δε θα το προτείνω. 

Όσο για τον έλεγχο, πρακτικά μόνο τους κύκλους της μπαταρίας, να μην είναι «τελειωμένη». Σε Mac με Apple Silicon δε μπορείς να ελέγξεις και πολλά άλλα, έτσι κι αλλιώς. Εννοείται ότι πρέπει να 'χει αφαιρεθεί από το iCloud (όχι απλά logout!) και ακόμα καλύτερα να το ελέγξεις επιτόπου (στο λογαριασμό του ανθρώπου που θα το πάρεις). 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Haldol είπε

Αν σκοπεύεις να κάνεις επεξεργασία σε φώτο, ή (ακόμα χειρότερα) επεξεργασία σε video, οπωσδήποτε 16 GB RAM. Για video ίσως να 'ταν ακόμα καλύτερα ένα πιο δυνατό από το «απλό» Μ1, αλλά λόγω του «ίσως», δε θα το προτείνω. 

Όσο για τον έλεγχο, πρακτικά μόνο τους κύκλους της μπαταρίας, να μην είναι «τελειωμένη». Σε Mac με Apple Silicon δε μπορείς να ελέγξεις και πολλά άλλα, έτσι κι αλλιώς. Εννοείται ότι πρέπει να 'χει αφαιρεθεί από το iCloud (όχι απλά logout!) και ακόμα καλύτερα να το ελέγξεις επιτόπου (στο λογαριασμό του ανθρώπου που θα το πάρεις). 

Τον Μ2 θα φοραει, έγινε σε ευχαριστω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειμαι κατοχος ενος Macbook Air M2, το βασικο μοντελο. 
Αν θες να προσεξεις κατι ειναι αν τα 8GB RAM σε καλυπτουν. Αναλογα τι κανεις, μπορει να γραφεις συχνα στη swap και οπως ξερεις ο σκληρος δεν αλλαζει.. τουλαχιστον ευκολα ή φτηνα. 

Εγω προσωπικα προσεχω παντα και το πληκτρολογιο να ειναι us ansi layout, αλλα δεν νομιζω σε νοιαζει.

Επεξ/σία από dbrillis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...