Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στην ομάδα
Σήμερα με κάλεσαν από την Cosmote για να μου κάνουν προσφορά για αναβάθμιση συμβολαίου σε 500mbps η 1gbps μιας και έγινε διαθέσιμο στην περιοχή μου.
Την δεδομένη στιγμή έχω Fiber 200 στα 37,90 το μήνα (36,90 λόγο e λογαριασμού) και το κινητό μου στα 13,04 στο Gigamax 5 .

Προσφορά 500mbps στα 41,90 (-5€ το μήνα στο κινητό)
Προσφορά 1gbps στα 49,90 (-5€ το μήνα στο κινητό)

Σε αυτό το σημείο να σημειωθεί ότι 26/6 λήγει το συμβόλαιο COSMOTE και ίσως να μπορούσα να πάρω μια καλύτερη προσφορά.

Επεξ/σία από venuets
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, venuets είπε

Καλησπέρα στην ομάδα
Σήμερα με κάλεσαν από την Cosmote για να μου κάνουν προσφορά για αναβάθμιση συμβολαίου σε 500mbps η 1gbps μιας και έγινε διαθέσιμο στην περιοχή μου.
Την δεδομένη στιγμή έχω Fiber 200 στα 37,90 το μήνα (36,90 λόγο e λογαριασμού) και το κινητό μου στα 13,04 στο Gigamax 5 .

Προσφορά 500mbps στα 49,90 (-5€ το μήνα στο κινητό)

Σε αυτό το σημείο να σημειωθεί ότι 26/6 λήγει το συμβόλαιο COSMOTE και ίσως να μπορούσα να πάρω μια καλύτερη προσφορά.

Μπορεις να πας και σε 300αρα, που θα εχεις ιδια ακριβως τιμη.

Δημοσ.
9 hours ago, venuets said:

Καλησπέρα στην ομάδα

Προσφορά 1gbps στα 49,90 (-5€ το μήνα στο κινητό)

Δεν θα το ελεγα προσφορα. Τοσο το δινουν στο site τους.

Δημοσ.

Προσωπικά το βρίσκω αρκετά ακριβό όπως επίσης είναι πρακτικά άχρηστο το να έχεις τόσο μεγάλες ταχύτητες για οικιακή χρήση (αν κάνεις επαγγελματική δουλειά που απαιτεί Download/Upload τότε αλλάζει).

Μπορείς να βρεις τα μισά λεφτά σε άλλους παρόχους και με ταχύτητες οι οποίες σε καλύπτουν στο απόλυτο (πχ 100-200mbps)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλος μ έδωσε την παρακάτω ιδέα.
Ανανεώνω το Συμβόλαιο μου σε FTTC όπως είναι τώρα και περιμένω το κουπόνι για να πάρω FTTH με προσφορά
Το θέμα είναι ισχύει ότι θα ξεκινήσει τους επόμενους μήνες η πάμε για 24

Επεξ/σία από venuets
Δημοσ.

Μην τους πληρώνετε τέτοιες τιμές μέχρι πλησιάσουν τις ευρωπαϊκές τιμές. Εκτός και αν έχετε απόλυτη ανάγκη τέτοια γραμμή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια χαρα ειναι η τιμουλα εαν σκεφτεις οτι με πολυ λιγα χρηματα παραπανω αποκτας σχεδον διπλασια ταχυτητα download αλλα κυριως upload. Αυτο εκανα εγω και  ειμαι απολυτα ευχαριστημενος :)

υ.γ. Πριν δυο χρονια ακριβως ειχα βαλει ftth 200αρα που μετα την εκπτωση του κουπονιου εβγαινε κοντα στα 42 ευρω…….

Επεξ/σία από akismei
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, akismei είπε

Μια χαρα ειναι η τιμουλα εαν σκεφτεις οτι με πολυ λιγα χρηματα παραπανω αποκτας σχεδον διπλασια ταχυτητα download αλλα κυριως upload. Αυτο εκανα εγω και  ειμαι απολυτα ευχαριστημενος :)

υ.γ. Πριν δυο χρονια ακριβως ειχα βαλει ftth 200αρα που μετα την εκπτωση του κουπονιου εβγαινε κοντα στα 42 ευρω…….

Φίλε μου αν πάω τώρα σε ftth δεν θα πάρω κανένα κουπόνι μελλοντικά 

Δημοσ.

Τελικά σήμερα μετά από γραπτό αίτημα στην φόρμα επικοινωνίας με κάλεσαν και μου έδωσαν μια πολύ καλή πρόταση την οποία και δέχτηκα

500mbps στα 42,90 (-1€ λόγο λογαριασμού)(-5€ το μήνα στο κινητό) <- αρχική πρόταση
-4 πάγια από σταθερή μόλις ενεργοποιηθεί
και - 1 η -2 πάγια σε σταθερή μέχρι να αλλάξει γιατί μ είπαν ότι θέλει max 2 μήνες για την εγκατάσταση.

στην ουσία είναι 41,90€ x 4 πάγια  = 167,60€ αν το κάνουμε / 24 μήνες βγαίνει μια έκπτωση 6,98€ το μηνά

Άρα τελική 34,92 το μήνα
και το κινητό από 13,04 πάει -5 ευρώ το μήνα άρα 8,04

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...