Arch11 Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Λογω συχνω μετακομισεων ψαχνω καφετέρια σε μικρο μεγεθος οποτε κατεληξα σε espressieres με καψουλες μικρες Με μια γρηγορη ματια ξεχωρισα αυτες: https://www.skroutz.gr/comparelists/2415?compare=4548250%2C15935789%2C19275256 Καμια αλλη αποψη , ισως ανεβω και σε τιμη λιγο αν αξιζει αλλα με γνωμονα παντα το μικρο μεγεθος Επεξ/σία 31 Μαΐου 2023 από Arch11
d_gkal Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Η krups κάνει ΠΟΛΎ θόρυβο. Δε ξέρω η delonghi πάντως την άλλη σίγουρα ΔΕ θα την έπαιρνα όσο καλή και να είναι
Haldol Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Με κάψουλα όποια και να πάρεις (πλην λίγων exotic μοντέλων) είναι ένα και το αυτό. Τίμιος προς καλός καφές, αλλά ακριβός ανά μερίδα, πανεύκολη η διαδικασία παρασκευής. Έχω δοκιμάσει όλες τις «μικρές» σε διάφορα ξενοδοχεία, ενώ στο σπίτι έχω τη Citiz & Milk (και ο κολλητός έχει τη σκέτη Citiz). Καμία απολύτως διαφορά. Ίσως ν' άξιζε να πας στις καινούριες, που σε μικρό μέγεθος υπάρχει η Vertuo Pop. Ο λόγος είναι τα μεγαλύτερα μεγέθη κάψουλας (σε παρόμοιο κόστος). Για παράδειγμα, κάνεις freddo (που θέλει δύο espresso shots) με λίγο περισσότερο από 0,60€, με τις δικές τους κάψουλες, μιας και υπάρχει διπλή δόση σε μία κάψουλα. Στο κλασικό σύστημα τέτοιο κόστος δεν έχουν ούτε οι κάψουλες του super market (χωρίς να θέλω να τις μειώσω φυσικά).
Arch11 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Στις 1/6/2023 στις 11:58 ΠΜ, Haldol είπε Με κάψουλα όποια και να πάρεις (πλην λίγων exotic μοντέλων) είναι ένα και το αυτό. Τίμιος προς καλός καφές, αλλά ακριβός ανά μερίδα, πανεύκολη η διαδικασία παρασκευής. Έχω δοκιμάσει όλες τις «μικρές» σε διάφορα ξενοδοχεία, ενώ στο σπίτι έχω τη Citiz & Milk (και ο κολλητός έχει τη σκέτη Citiz). Καμία απολύτως διαφορά. Ίσως ν' άξιζε να πας στις καινούριες, που σε μικρό μέγεθος υπάρχει η Vertuo Pop. Ο λόγος είναι τα μεγαλύτερα μεγέθη κάψουλας (σε παρόμοιο κόστος). Για παράδειγμα, κάνεις freddo (που θέλει δύο espresso shots) με λίγο περισσότερο από 0,60€, με τις δικές τους κάψουλες, μιας και υπάρχει διπλή δόση σε μία κάψουλα. Στο κλασικό σύστημα τέτοιο κόστος δεν έχουν ούτε οι κάψουλες του super market (χωρίς να θέλω να τις μειώσω φυσικά). η Vertuo Pop που αναφερεις δεν χρησιμοποιει καψουλες αλλης εταιριας αυτο ειναι το μειον
Haldol Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, Arch11 είπε η Vertuo Pop που αναφερεις δεν χρησιμοποιει καψουλες αλλης εταιριας αυτο ειναι το μειον Βεβαίως, αλλά για ροφήματα με διπλό shot, πάλι φτηνότερα βγαίνει (κι ας παίρνει μόνο τις "official"), μιας και θέλεις μόνο μία κάψουλα.
Arch11 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, Haldol είπε Βεβαίως, αλλά για ροφήματα με διπλό shot, πάλι φτηνότερα βγαίνει (κι ας παίρνει μόνο τις "official"), μιας και θέλεις μόνο μία κάψουλα. Εννοω οτι σε περιοριζει σημαντικα απο αποψη γευσεων και επιλογων
Haldol Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, Arch11 είπε Εννοω οτι σε περιοριζει σημαντικα απο αποψη γευσεων και επιλογων Αυτό σίγουρα. Στο μέλλον (σε κάποια χρόνια) θα βγούνε, αλλά σίγουρα όχι σύντομα. Οπότε αν θέλεις και επιλογές εκτός της εταιρείας το σύστημα Vertuo είναι εκτός απ' τ' αποδυτήρια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα