Προς το περιεχόμενο

Πειρατική τηλεόραση: Στο στόχαστρο πλέον και οι χρήστες

nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 2/6/2023 στις 7:05 ΜΜ, maxpet είπε

Αυτό ακριβώς είπα φίλε. Υπέγραψα ενα συμβόλαιο, ήμουν καθ’ όλα κύριος και εντάξει σε αυτό, και κατα τη διάρκεια του συμβολαίου έρχεσαι ο νταβάς και αλλάζει τους όρους. Έτσι επειδή μπορεί και γουστάρει. Κι εγώ τι? Ουτε μπρος ουτε πίσω. Όχι βέβαια, αυτό δεν ειναι πουστια, αυτό ειναι μαγκιά γιατι το κανει ο νταβάς κι εσυ κουβέντα, μόκο. Εδώ δεν κλέβει αυτός, απλά χαϊδεύει. 

Για να άλλαξε τους όρους στη διάρκεια του συμβολαίου, ή αναφερόταν στο συμβόλαιο οτι έχει δικαίωμα να το κάνει (λάθος σου απιστευτο να υπογράψεις κάτι τέτοιο) ή το έκανε παράνομα χωρίς να το αναφέρει. Στη δεύτερη περίπτωση νομίζω πως καταλαβαίνεις πως απλώς ακυρώνεται το συμβόλαιο ετσι; Δεν πληρώνεις δεκάρα. Τελειώνει η όποια συμφωνία.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 294
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

10 λεπτά πριν, Volga είπε

Για να άλλαξε τους όρους στη διάρκεια του συμβολαίου, ή αναφερόταν στο συμβόλαιο οτι έχει δικαίωμα να το κάνει (λάθος σου απιστευτο να υπογράψεις κάτι τέτοιο) ή το έκανε παράνομα χωρίς να το αναφέρει. Στη δεύτερη περίπτωση νομίζω πως καταλαβαίνεις πως απλώς ακυρώνεται το συμβόλαιο ετσι; Δεν πληρώνεις δεκάρα. Τελειώνει η όποια συμφωνία.

Χωρίς να έχω υπογράψει τίποτα ανέβηκε και μένα το ποσό του συμβόλαιο. Χωρίς να έχω υπογράψει τίποτα ενώ έληξε το συμβόλαιο αυτό συνέχισε να τρέχει και με ειδοποίησαν 8 μήνες μετά άμα θέλω να ανανεώσω. Οπότε δεν ισχύει κάτι τέτοιο απλά σε κάνουν μπαλάκι από δω και από κει μέχρι να τα παρατήσεις. Δεν υπάρχει ούτε προϊστάμενος ούτε κάποιος υπεύθυνος. Μόνο εξυπηρέτηση πελατών που ο καθένας λέει ότι του κατέβει και επιπλέον πρέπει σε κάθε συνομιλία σου να εξηγείς την ιστορία σου από την αρχή. Μιλούσα μαζί τους σε καθημερινή βάση για βδομάδες, πίστεψε με είναι τρομερά ψυχοφθόρο. @dkmaster ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Πρόσεξε μόνο την επόμενη φορά που δεν πάρεις απόδειξη μην σε περιμένει κανείς στη γωνία και σε δείχνει με το δάχτυλο και σε λέει τσαμπατζη. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, dhm21911 είπε

Χωρίς να έχω υπογράψει τίποτα ανέβηκε και μένα το ποσό του συμβόλαιο. Χωρίς να έχω υπογράψει τίποτα ενώ έληξε το συμβόλαιο αυτό συνέχισε να τρέχει και με ειδοποίησαν 8 μήνες μετά άμα θέλω να ανανεώσω. Οπότε δεν ισχύει κάτι τέτοιο απλά σε κάνουν μπαλάκι από δω και από κει μέχρι να τα παρατήσεις. Δεν υπάρχει ούτε προϊστάμενος ούτε κάποιος υπεύθυνος. Μόνο εξυπηρέτηση πελατών που ο καθένας λέει ότι του κατέβει και επιπλέον πρέπει σε κάθε συνομιλία σου να εξηγείς την ιστορία σου από την αρχή. Μιλούσα μαζί τους σε καθημερινή βάση για βδομάδες, πίστεψε με είναι τρομερά ψυχοφθόρο. @dkmaster ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Πρόσεξε μόνο την επόμενη φορά που δεν πάρεις απόδειξη μην σε περιμένει κανείς στη γωνία και σε δείχνει με το δάχτυλο και σε λέει τσαμπατζη. 

Αν το κόστος της υπηρεσίας ανέβηκε μετά τη λήξη του συμβολαίου τότε στο συμβόλαιο που είχες υπογράψει αναφέρει τι θα συμβεί μετά τη λήξη του. Αρχικά δεν είπα κανέναν τσαμπατζη αλλά οι δικαιολογίες είναι αστείες και περιττές. Πάντα ζητάω απόδειξη και ελέγχω αν είναι γνήσια και αν δεν μου δώσουν δεν λαμβάνω το προϊόν στην Ελλάδα. Στην Αυστρία που έμενα δεν υπάρχει η λογική να μη σου δωθεί απόδειξη, μια φορά μάλιστα είπα σε κατάστημα δεν πειράζει για την απόδειξη και δεν με άφηνε να φύγω αν δεν κοβόταν, στην Ταϊλάνδη που μένω τώρα το 99% των πληρωμών γίνεται μέσω mobile banking και δεν υπάρχει τρόπος για φοροδιαφυγή έτσι. Ελπίζω να σε κάλυψα. 

Και για να προλάβω τα σχόλια τύπου αφού δε μένεις Ελλάδα τι μας λες κ.λπ., όταν προσπάθησα να αλλάξω τα πράγματα όλοι χρησιμοποιούσαν τις δικαιολογίες που διαβάζουμε και εδώ και έτσι επέλεξα να φύγω για μέρη που δεν υπάρχουν αυτές οι δικαιολογίες. 

Επεξ/σία από dkmaster
  • Like 5

2 ώρες πριν, dhm21911 είπε

Μόνος σου απάντησες... "ΕΝΩ ΕΛΗΞΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ". Παιδιά; Γι αυτό γίνονται τα συμβόλαια, για να υπάρχει μια άρρηκτη συμφωνία μεταξύ των συμβαλλόμενων. Αν λήξει, υποχρέωσή σου είναι να προλάβεις να κινηθείς και να υπογράψεις νέο με τους όρους που θεωρείς οτι αξίζουν. Αν δεν υπάρχει συμβόλαιο, η κατάσταση πάει μήνα-μήνα και ισχύουν οι τιμές τιμοκαταλόγου που ορίζει η κάθε εταιρεία στον ιστότοπό της.

Η εξυπηρέτηση πελατών που αναφέρεις, είναι 5-10 άνθρωποι από κάποια εταιρεία που νοικιάζει προσωπικό να απαντά σε έτοιμες ερωτήσεις. Δεν θα σε καλύψει νομικά ο...Κώστας στη θέση 34 που μίλησες μαζί του και σου είπε οτι η τιμή δεν αλλάζει (στα λόγια).

• Like 1

Sorry αλλά η κουβέντα έχει πάει σε παράλογα επίπεδα, αν είναι δυνατόν να συζητάμε για τα αυτονόητα και αν η πειρατική τηλεόραση είναι κάτι θεμιτό…

• Like 1

4 ώρες πριν, dkmaster είπε

Αν το κόστος της υπηρεσίας ανέβηκε μετά τη λήξη του συμβολαίου τότε στο συμβόλαιο που είχες υπογράψει αναφέρει τι θα συμβεί μετά τη λήξη του. Αρχικά δεν είπα κανέναν τσαμπατζη αλλά οι δικαιολογίες είναι αστείες και περιττές. Πάντα ζητάω απόδειξη και ελέγχω αν είναι γνήσια και αν δεν μου δώσουν δεν λαμβάνω το προϊόν στην Ελλάδα. Στην Αυστρία που έμενα δεν υπάρχει η λογική να μη σου δωθεί απόδειξη, μια φορά μάλιστα είπα σε κατάστημα δεν πειράζει για την απόδειξη και δεν με άφηνε να φύγω αν δεν κοβόταν, στην Ταϊλάνδη που μένω τώρα το 99% των πληρωμών γίνεται μέσω mobile banking και δεν υπάρχει τρόπος για φοροδιαφυγή έτσι. Ελπίζω να σε κάλυψα. 

Και για να προλάβω τα σχόλια τύπου αφού δε μένεις Ελλάδα τι μας λες κ.λπ., όταν προσπάθησα να αλλάξω τα πράγματα όλοι χρησιμοποιούσαν τις δικαιολογίες που διαβάζουμε και εδώ και έτσι επέλεξα να φύγω για μέρη που δεν υπάρχουν αυτές οι δικαιολογίες. 

Όχι δεν ανέβηκε μετά την λήξη της υπηρεσίας αλλά όσο βρισκόμουν στη διάρκεια του συμβολαίου. 

3 ώρες πριν, Volga είπε

Μόνος σου απάντησες... "ΕΝΩ ΕΛΗΞΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ". Παιδιά; Γι αυτό γίνονται τα συμβόλαια, για να υπάρχει μια άρρηκτη συμφωνία μεταξύ των συμβαλλόμενων. Αν λήξει, υποχρέωσή σου είναι να προλάβεις να κινηθείς και να υπογράψεις νέο με τους όρους που θεωρείς οτι αξίζουν. Αν δεν υπάρχει συμβόλαιο, η κατάσταση πάει μήνα-μήνα και ισχύουν οι τιμές τιμοκαταλόγου που ορίζει η κάθε εταιρεία στον ιστότοπό της.

Η εξυπηρέτηση πελατών που αναφέρεις, είναι 5-10 άνθρωποι από κάποια εταιρεία που νοικιάζει προσωπικό να απαντά σε έτοιμες ερωτήσεις. Δεν θα σε καλύψει νομικά ο...Κώστας στη θέση 34 που μίλησες μαζί του και σου είπε οτι η τιμή δεν αλλάζει (στα λόγια).

Όχι δεν ανέβηκε όταν έληξε το συμβόλαιο , ανέφερα 2 διαφορετικά γεγονότα. Μόνο με την εξυπηρέτηση μπορείς να μιλήσεις, θα τρέξεις στα δικαστήρια και στην ΕΕΤΤ για 3 ευρώ το μήνα; Καρτέλ είναι μην τους υποστηρίζετε επιτέλους. Όταν κάνεις μια παρανομία όπως αναφέρουν διάφοροι εδώ μέσα έχει σημασία και σε ποιον τα κάνεις. 

@AtiX

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, dhm21911 είπε

θα τρέξεις στα δικαστήρια και στην ΕΕΤΤ για 3 ευρώ το μήνα

Καρτέλ είναι μην τους υποστηρίζετε επιτέλους

Όταν κάνεις μια παρανομία όπως αναφέρουν διάφοροι εδώ μέσα έχει σημασία και σε ποιον τα κάνεις

Εδώ είναι συμπυκνωμένο όλο το νόημα. 1) Σιγά μην διεκδικήσω με τα μέσα που μου παρέχονται τα δικαιώματά μου. 2) Εννοείται ότι πάντα όποιος έχει αντίθετη άποψη είναι είτε υπάλληλος είτε γουστάρει εταιρειάρες, 3) οπότε υποκειμενικά κρίνοντας ποιος αξίζει να τον ληστέψουμε μπορούμε να τον ληστέψουμε, άρα και ο πάροχος σου ορθός παρανόμησε αυξάνοντας μονομερός το συμβόλαιο καθώς υποκειμενικά σε βλέπει έναν έχοντα που φοροδιαφεύγεις με διάφορους τρόπους και σίγουρα απολαμβάνεις υπηρεσίες που παρέχει εκείνος αλλά πειρατικά (αυτό το άλμα λογικής "έχει σημασία και σε ποιον τα κάνεις" μπορεί να το κάνει και η άλλη πλευρά όπως βλέπεις).

Δεν έχει νόημα να το συνεχίσουμε, για εμένα αυτά τα 3 σημεία δείχνουν γιατί ποτέ δεν θα αλλάξει τίποτα και καλώς. Στο του θέματος για να επιστρέψουμε, φαίνεται ότι σιγά-σιγά θα αρχίσει και η Ελλάδα να διώκει τους πελάτης εφόσον ήδη υπάρχει νόμος που δεν εφαρμόζεται γι' αυτό και πάνε να εναρμονιστούνε με τους πιο σκληρούς της Ευρώπης.

*3 ευρώ να σου κλέβει ο πάροχος, 50 λεπτά η καφετέρια, 50 λεπτά ο φούρνος, 1 ευρώ να σου φεύγει τον μήνα στον δρόμο φτάσαμε στα 5 τον μήνα, δεν τα λες και λίγα.

Τα παραπάνω δεν απευθύνονται κυριολεκτικά σε εσένα αλλά χρησιμοποιώ τα γραφόμενά σου ως πάσα.

Επεξ/σία από dkmaster
  • Like 2

Στις 1/6/2023 στις 4:03 ΠΜ, dieksodo είπε

καιρος ηταν

καποια στιγμη θα ερθει και στο ελλαδα πολιτικη 3 χτυπηματων και θα τελειωσει το παραμυθι του τσαμπα

καποιοι το θεωρουν ιδεολογικο ζητημα να μην πληρωνουν και καλα τα κακα στουντιου που σου πινουν το αιμα με καλαμακι και αλλες μπουρδες

πες ρε φιλε οτι εισαι τσαμπατζης να τελειωνουμε

ειδικα με πλατφορμες των 5-10 ευρω το μηνα πραγματι ειναι για λυπηση καποιοι να δινουν ολοκληρο πολιτικο αγωνα...

ειχα συμφοιτητη στους πειρατες παρεπιπτωντως με ολοκληρο μανιφεστο για το οτι η ιδιοκτησια ειναι κλοπη!

τεσπα καιρος ηταν

και το λεει αυτο ενας ανθρωπος με 100αδες τερα ταινιες που βλεπω μονο torrents..

τα ματς των ελληνικων ομαδων πρεπει να ναι δωρεαν στην Ελλαδα

Στις 1/6/2023 στις 3:17 ΜΜ, Evangelos Anagnostou είπε

Όποια κυβέρνηση δοκίμασε πραγματικά να σφίξει το ζωνάρι εξαφανίστηκε από τον χάρτη.

Μην ακούω βλακειες. Τέτοια ακούγαμε για ένα σωρό θέματα, από τη ζώνη στο αυτοκίνητο μέχρι το κάπνισμα σε εσωτερικούς χώρους. Αν είναι να εφαρμοστεί το κυνήγι χρηστών ως κλεπταποδοχοι σε παράνομα διανονομημενο υλικό πνευματικής ιδιοκτησίας τότε θα γίνει και μάλιστα επιτυχημένα. 

Δεν χρειάζεται να τους πιάσουν όλους. Μερικά όμορφα κοστούμια παραδείγματικα να έρθουν σε μια μερίδα του κόσμου και λίγο προβολή για το ότι πέφτουν χοντρές καμπάνες το παραμύθι θα μειωθεί στο ελάχιστο. 

Το είχαν κάνει πριν το internet με τα καταστήματα μουσικής και τα βίντεο κλαμπ που έκαναν εγγραφές και πήγε το πρόστιμο και η προσαγωγή σύννεφο. Εσείς πιστεύετε ότι θα την γλυτώσετε με τα σημερινά μέσα και εργαλεία που υπάρχουν για να σας βρουν; 

Στις 1/6/2023 στις 6:42 ΜΜ, AtiX είπε

Όχι φίλε μου, υπάρχει πειρατεία γιατί ο κόσμος έχει μάθει να θεωρεί αυτονόητο δικαίωμα να κάνει ότι γουστάρει…

Καταλαβαίνω τον οποιοδήποτε που δυσκολεύεται οικονομικά. Δεν μπορώ να καταλάβω όμως, ο ίδιος άνθρωπος, να έχει ακριβά γούστα… 

Και να στο φέρω στο παράδειγμα σου, έχει ο άλλος να δώσει 15-20 ευρώ για να πληρώσει την πειρατική υπηρεσία και δεν έχει αλλά τόσα για να πάει σε μια νόμιμη λύση?

Ρωτάω γιατί αν ο άλλος καίγεται για 20-30 ευρώ τον μήνα το τελευταίο πράγμα που θα τον απασχολούσε θα ήταν να δει το πρωτάθλημα ή τις τελευταίες ταινίες και σειρές…

οχι, υπαρχουν πολλοι φτωχοι που θελουν να μπορουν να δουν τα παιχνιδια της αγαπημενης τους ομαδας σε διαφορα αθληματα, ειδικα στο ποδοσφαιρο και το μπασκετ, και στην Ελλαδα και στην Ευρωπη. Μαλιστα αυτοι, που ειναι παρα πολλοι σε ποσοστο ειδικα εκτος Αθηνας, εχουν περισσοτερη αναγκη να παρηγορηθουν μ αυτο τον τροπο απο καποιον που μπορει ανετα να βγει εξω και να ξοδεψει 100 ευρω τη βραδια για διασκεδαση

3 λεπτά πριν, chrsiou είπε

οχι, υπαρχουν πολλοι φτωχοι που θελουν να μπορουν να δουν τα παιχνιδια της αγαπημενης τους ομαδας σε διαφορα αθληματα, ειδικα στο ποδοσφαιρο και το μπασκετ, και στην Ελλαδα και στην Ευρωπη. Μαλιστα αυτοι, που ειναι παρα πολλοι σε ποσοστο ειδικα εκτος Αθηνας, εχουν περισσοτερη αναγκη να παρηγορηθουν μ αυτο τον τροπο απο καποιον που μπορει ανετα να βγει εξω και να ξοδεψει 100 ευρω τη βραδια για διασκεδαση

Η αγαπημένη τους ομάδα όμως δεν θέλει να τα βλέπουν τζάμπα,  μήπως να αλλάξετε ομάδα;

Στις 1/6/2023 στις 10:39 ΜΜ, AtiX είπε

Επειδή βλέπω και στου δυο στο ίδιο μοτίβο σκέψης…

το ότι κάποιος νομίζεις ότι σε “κλέβει”, δεν σου δίνει καμία δικαιολογία να “κλέψεις” μιας υπάρχουν αρχές που μπορείς να απευθυνθείς και να βρεις το δίκιο σου αφού το έχεις…

το ότι σε κάποιον δεν του φτάνουν τα λεφτά, επίσης δεν του δίνει καμία δικαιολογία να “κλέψει”, πόσο μάλλον όταν υπάρχει δωρεάν και αρκετά καλές λύσεις…

το ότι έχεις 15-20€ για πειρατικό περιεχόμενο αλλά όχι 40-50€ για νόμιμο είναι το πιο σαθρό επιχείρημα, δεν στέκει να μπορείς να ξοδέψεις 20€ και να σου λείπουν τα επιπλέον 30€…

Πραγματικά δεν υπάρχει καμία δικαιολογία ή ελαφρυντικό για κάτι που όλοι μας θεωρούμε παράνομο…

Αυτος που βαζει πειρατικο δεν του περισσευουν. Και σε καμια περιπτωση δεν εχει τα λεφτα, τον ελευθερο χρονο καιντο κουραγιο να κυνηγησει τη νοβα και την κοσμοτε. Ασε που ποιος λες να κερδισει τη δικαστικη μαχη; Δεν ξερεις σε ποιο κοσμο ζουμε; Οσοι τους περισσευουν καλα θα κανουν να πληρωνουν τη νοβα και την κοσμοτε, οσοι μπορουν να βαλουν πειρατικο ας βαλουν πειρατικο και ας μην τους κρινουμε

Εμένα στην όλη ιστορία με ενοχλεί που γίνεται πλούσιος αυτός που κλέβει το σημα και  το μεταπουλαει,αυτός δεν ενδιαφέρεται για φτώχεια ιδεολογία κλπ δικαιολογίες που διαβάζουμε εδώ.

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, chrsiou είπε

24 λεπτά πριν, chrsiou είπε

Αυτος που βαζει πειρατικο δεν του περισσευουν. Και σε καμια περιπτωση δεν εχει τα λεφτα, τον ελευθερο χρονο καιντο κουραγιο να κυνηγησει τη νοβα και την κοσμοτε. Ασε που ποιος λες να κερδισει τη δικαστικη μαχη; Δεν ξερεις σε ποιο κοσμο ζουμε; Οσοι τους περισσευουν καλα θα κανουν να πληρωνουν τη νοβα και την κοσμοτε, οσοι μπορουν να βαλουν πειρατικο ας βαλουν πειρατικο και ας μην τους κρινουμε

Αυτός που βάζει πειρατικό έχει σίγουρα 15-20€ που του περισσεύουν και άρα σίγουρα δεν είναι καν στο όριο της φτώχειας…

πραγματικά πιστεύει έστω και ένας ότι ενώ ο άλλος πεινάει θα δώσει λεφτά σε έναν κλέφτη για να δει παράνομα ποδόσφαιρο ή ταινίες ή σειρές????

τώρα τα περί παρηγοριάς και λοιπές ανοησίες, πραγματικά αυτά τα αναφέρεται στα σοβαρά? Το να δεις την αγαπημένη σου ομάδα δεν είναι πρώτη ανάγκη, ούτε καν δέκατη…

σοβαρευτείτε…

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 1

22 λεπτά πριν, chrsiou είπε

Ας μην βάλει πειραρατικό,  είναι πολύ απλή η λύση,  αν βάλει πειρατικό είναι παράνομος και δεν τον δικαιολογεί κανένας

Εγώ θέλω να σε βάλω να σκάβεις αλλά δεν μου περισσεύουν,  όποτε και δεν θα σε πληρώσω, είσαι οκ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...