james01gr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 16 λεπτά πριν, mimis13 είπε Τρεις σκασμούς πράγματα έχω γράψει, για το πώς θησαυρίζουν περαιτέρω της συνδρομής οι εταιρείες στην Ελλάδα και οι παρατρεχάμενοι γύρω από αυτούς. Σε αυτό δεν έχω λάβει απάντηση, αλλά βλέπω καλοθελητές να απαντούν στα εύκολα. Κανένα πρόβλημα από εμένα, όπως και να 'χει. Τουλάχιστον ξέρω ότι βρίσκει ο κόσμος λογικό να στα παίρνει η cosmote και η nova για υπηρεσίες που δε ζήτησες ως "πακέτο συνδρομής" που δε ζήτησες. Φαντάζομαι με ant1+ γουστάρατε, ε; Όχι δεν είναι λογικό να στα παίρνει. Προφανώς όχι. Και πολύ πιθανό να είχες δικαιωθεί εάν πήγαινες σε συνήγορο του καταναλωτή ή στην εεττ. Πλέον έχω κόψει όλες τις συνδρομές, απλά δεν έχω χρόνο να βλέπω. Απλα πλέον είμαι σε μια ηλικία που δεν μπορώ να ανέχομαι τους γύρω μου να ζουν εις βάρος μου. Γιατί αυτός που κλεβει και βλέπει πειρατικά, και έχει την αντίληψη πως όλοι κλέβουν άρα έχει και άλλοθι να κλέψει και αυτός, κάποια στιγμή είναι σίγουρο πως θα με κλέψει. Πως θα περάσει κόκκινο φανάρι και θα απειλήσει την ζωή μου ή του παιδιού μου, πως θα παρκάρει μπροστά από το πάρκινγκ μου, πως θα μου πάρει την ουρά σε δημόσια υπηρεσία (γιατί ο χρόνος ο δικός του είναι πολυτιμότερο από τον δικό μου), πως στην τελική θα ζει εις βάρος μου γιατί θα κλέβει στους φόρους. Και το θεωρεί και σωστό αυτό που κάνει. Αυτό είναι το χειρότερο από όλα. Με τρομάζει το πόσο εύκολα οι άνθρωποι πλέον έχουν συμβιβαστεί με την κλοπή, την κλεπταποδοχη (αφού δεν το έκλεψα εγώ αλλά μου το αγοράζω από αυτούς που το εκλεψαν είναι εντάξει). Ενοχές δεν έχει κανενας; το θεωρείτε τόσο φυσιολογικό; και ναι, το να αγοράζεις την δυνατότητα να βλέπεις κάτι πειρατικό, δεν σε κάνει εγκληματία αλλά όπως περιέγραψα παραπάνω. Πολλοί ζουν μόνο με αυτήν την λογική που είναι εντελώς #€@#€&€ 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mimis13 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, james01gr είπε Όχι δεν είναι λογικό να στα παίρνει. Προφανώς όχι. Και πολύ πιθανό να είχες δικαιωθεί εάν πήγαινες σε συνήγορο του καταναλωτή ή στην εεττ. Πλέον έχω κόψει όλες τις συνδρομές, απλά δεν έχω χρόνο να βλέπω. Απλα πλέον είμαι σε μια ηλικία που δεν μπορώ να ανέχομαι τους γύρω μου να ζουν εις βάρος μου. Γιατί αυτός που κλεβει και βλέπει πειρατικά, και έχει την αντίληψη πως όλοι κλέβουν άρα έχει και άλλοθι να κλέψει και αυτός, κάποια στιγμή είναι σίγουρο πως θα με κλέψει. Πως θα περάσει κόκκινο φανάρι και θα απειλήσει την ζωή μου ή του παιδιού μου, πως θα παρκάρει μπροστά από το πάρκινγκ μου, πως θα μου πάρει την ουρά σε δημόσια υπηρεσία (γιατί ο χρόνος ο δικός του είναι πολυτιμότερο από τον δικό μου), πως στην τελική θα ζει εις βάρος μου γιατί θα κλέβει στους φόρους. Και το θεωρεί και σωστό αυτό που κάνει. Αυτό είναι το χειρότερο από όλα. Με τρομάζει το πόσο εύκολα οι άνθρωποι πλέον έχουν συμβιβαστεί με την κλοπή, την κλεπταποδοχη (αφού δεν το έκλεψα εγώ αλλά μου το αγοράζω από αυτούς που το εκλεψαν είναι εντάξει). Ενοχές δεν έχει κανενας; το θεωρείτε τόσο φυσιολογικό; και ναι, το να αγοράζεις την δυνατότητα να βλέπεις κάτι πειρατικό, δεν σε κάνει εγκληματία αλλά όπως περιέγραψα παραπάνω. Πολλοί ζουν μόνο με αυτήν την λογική που είναι εντελώς #€@#€&€ Δε συμφωνώ με όλα όσα λες, αλλά περισσότερο με τη λογική που εκφράζεις. Καταλαβαίνω τι πας να πεις. Μην πας όμως στο έγκλημα με φανάρια και διάφορες ακρότητες, γιατί είναι πολλά τα γεγονότα, δεδομένα πράγματα που έγιναν και κοιτάς άλλους. Μπορούμε να πούμε για τροχαία πολιτικών που δεν είδαν ούτε τις ειδήσεις, για διάφορους καθεστωτικούς του σήμερα που δεν πληρώνουν φόρους και σε κλέβουν έμμεσα, που βαράνε χρεωκοπίες και μένεις άνεργος ή ενώ έχουν λεφτά έχουν κόκκινα δάνεια και πληρώνεις μνημόνια μια και δυο ζωές να ανακεφαλαιωποιήσεις τις τράπεζες με κλεμμένα λεφτά δικά σου. Και σου φταίει ο Τασέας που κλέβει nova ή έχει πειρατικό αποκωδικοποιητή και σε ενοχλεί επειδή αυτός και μπορεί να τιμωρηθεί και θα σε ικανοποιήσει η τιμωρία του. Ωραίο. Όσον αφορά το μη πληρωμένο ΦΠΑ από αυτούς που πληρώνουν μαύρη υπηρεσία, πείτε μου πόσες φορές έχετε φορολογηθεί το μεροκάματο σας, μέχρι να φτάσει στην τσέπη σας και για ποιο λόγο ξαναφορολογείται αγοράζοντας αγαθά; Αφού το πάτε στην πολιτική και στην κλοπή κράτους και ηθικών προσώπων πίσω από τα δικαιώματα, ας κάνουμε αυτή τη συζήτηση. Και θα προσθέσω τη χρεωκοπία του Μέγκα και του Άλτερ που άφησε απλήρωτους ανθρώπους, δικαιώματα, ΦΠΑ, δάνεια και τα σχετικά. Πείτε μου ο Τασέας που έχει πειρατικό φταίει ακόμα; Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2023 από mimis13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maxpet Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, james01gr είπε Επειδή το πας αλλού το πράγμα. Δεν μιλάμε για κράτος, ούτε για λαμογια ούτε για τίποτα. Μιλάμε για το εάν είναι σωστό να κλέβεις το σήμα κάποιας υπηρεσίας. Χωρίς να πληρώνεις. Το ότι κλέβει κάποιος άλλος, κατι άλλο, ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΊΝΕΙ ΆΛΛΟΘΙ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙΣ. δεν είναι λογική αυτό, δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορείτε να δικαιολογείτε την οποιαδήποτε κλοπή για αυτό. Δεν μιλάμε για οικογένεια που πεινάει. Μιλάμε για μια υπηρεσία η οποία αποτελεί διασκέδαση. Δεν είναι είδος πρώτης ανάγκης, δεν είναι φάρμακα. Βάλτε λίγο τα πράγματα στο μυαλό σας σε μια σειρά. Είχατε ποτέ κάτι δικό σας; έχετε πουλήσει κάτι δικό σας; έχετε φτιάξει κάτι δικό σας; Επειδή είμαι σίγουρος οτι έχεις διαβάσει όλα μου τα σχόλια, στείλε μου σε παρακαλώ σε ποιο σημείο αναφέρω ρητά οτι ειναι σωστό να κλέβεις. Αννννν δεν το βρεις μπορείς , παραθέσεις το κενό, το τίποτα. Βάλε λιγο τα πράγματα στο μυαλό σου σε μια σειρά.Εχεις φτιάξει κατι δικό σου? Για παράδειγμα ενα σπίτι? Σ αρέσει ο ενιαίος φόρος ακίνητης περιουσίας? Βρε αδυναμίες που εχουμε στον νταβά. Αν κλέψει κάποιος, μέσα στη μπουζου, σωστό. Αν κλέψει ο νταβάς, σφύριγμα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mimis13 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 4 λεπτά πριν, maxpet είπε Επειδή είμαι σίγουρος οτι έχεις διαβάσει όλα μου τα σχόλια, στείλε μου σε παρακαλώ σε ποιο σημείο αναφέρω ρητά οτι ειναι σωστό να κλέβεις. Αννννν δεν το βρεις μπορείς , παραθέσεις το κενό, το τίποτα. Βάλε λιγο τα πράγματα στο μυαλό σου σε μια σειρά.Εχεις φτιάξει κατι δικό σου? Για παράδειγμα ενα σπίτι? Σ αρέσει ο ενιαίος φόρος ακίνητης περιουσίας? Βρε αδυναμίες που εχουμε στον νταβά. Αν κλέψει κάποιος, μέσα στη μπουζου, σωστό. Αν κλέψει ο νταβάς, σφύριγμα. Είναι τρομερό που εν έτει 2023 πρέπει "να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα". Όλοι οι εκπρόσωποι του κόσμου στη βουλή που τα έχουν όλα νοικοκυρέψει με αυτούς τους παρόχους που είναι χρηματοδότες των καμπανιών τους, για να τους βγάζουν αυτές τις ΠΔ, είναι αγγελούδια που παρθένες τα βάζουν για ύπνο. Τι να πω τώρα. Μάλλον μας αρέσει η τιμωρία του απλού κόσμου. Να ζητήσουμε τις δημόσιες κρεμάλες να επιστρέψουν γιατί έχασε ο Μαρινάκης και η Nova 1.000.000€ κέρδη από τα σπασμένα nova που έχουν στα χωριά τα καφενεία. Τι να πω; Δίκαιο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 10 λεπτά πριν, maxpet είπε Επειδή είμαι σίγουρος οτι έχεις διαβάσει όλα μου τα σχόλια, στείλε μου σε παρακαλώ σε ποιο σημείο αναφέρω ρητά οτι ειναι σωστό να κλέβεις. Αννννν δεν το βρεις μπορείς , παραθέσεις το κενό, το τίποτα. Βάλε λιγο τα πράγματα στο μυαλό σου σε μια σειρά.Εχεις φτιάξει κατι δικό σου? Για παράδειγμα ενα σπίτι? Σ αρέσει ο ενιαίος φόρος ακίνητης περιουσίας? Βρε αδυναμίες που εχουμε στον νταβά. Αν κλέψει κάποιος, μέσα στη μπουζου, σωστό. Αν κλέψει ο νταβάς, σφύριγμα. 2 λεπτά πριν, mimis13 είπε Είναι τρομερό που εν έτει 2023 πρέπει "να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα". Όλοι οι εκπρόσωποι του κόσμου στη βουλή που τα έχουν όλα νοικοκυρέψει με αυτούς τους παρόχους που είναι χρηματοδότες των καμπανιών τους, για να τους βγάζουν αυτές τις ΠΔ, είναι αγγελούδια που παρθένες τα βάζουν για ύπνο. Τι να πω τώρα. Μάλλον μας αρέσει η τιμωρία του απλού κόσμου. Να ζητήσουμε τις δημόσιες κρεμάλες να επιστρέψουν γιατί έχασε ο Μαρινάκης και η Nova 1.000.000€ κέρδη από τα σπασμένα nova που έχουν στα χωριά τα καφενεία. Τι να πω; Δίκαιο. Κλασικά παραδείγματα λογικής, αφού αυτοί το κάνουν γιατί όχι και εγώ… ωραία πρότυπα έχετε… 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Volga Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 3 λεπτά πριν, maxpet είπε Βρε αδυναμίες που εχουμε στον νταβά. Αν κλέψει κάποιος, μέσα στη μπουζου, σωστό. Αν κλέψει ο νταβάς, σφύριγμα. Αν κλέψει ο νταβάς, είναι ΚΛΕΦΤΗΣ!!! Δεν λέει κάνεις το αντίθετο! Αλλά τι σχέση εχει αυτό με την όλη συζήτηση της είδησης; Αυτό δεν μπορώ να καταλάβω φίλε μου. Το λέω γιατί από τα λεγόμενά σου μοιάζει να ασπάζεσαι τη λογική τύπου "εφόσον με κλέβει ας τον κλέψω κι εγώ". Δεν την καταλαβαίνω αυτή τη λογική μα το θεό. Δεν στη φορτώνει κανείς την υπηρεσία με το ζόρι. Σου ρωτάει αν τη θες. Υπογράφεις ένα συμβόλαιο (λάθος σωστό έχει τη δική σου υπογραφή) και πάμε παρακάτω. Διαβάζεις το συμβόλαιο και δε σου αρέσει; Δεν υπογράφεις και αύριο είναι Σάββατο... Κι εγώ τη θεωρώ ληστρική την υπηρεσία της NOVA και της COSMOTE. Guess what! Δεν την βάζω. Σωστή τιμή για εμένα είναι 20 ευρώ για όλο το Ελληνικό Πρωτάθλημα. (και πολλά λέω). Οταν και ΑΝ ποτέ πάει σε τέτοιο επίπεδο θα τη βάλω. Τώρα απλώς θα πάω στην καφετέρια ή σε κάποιο φιλαράκι που έχει και θα δω τον αγώνα. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, spirosR7 είπε Δηλαδή είναι κλεπταποδοχος οποίος βλέπει πειρατικά; Είναι αυτό το πραγματικό νόημα της λέξης; Εξήγησε μου αν θες..Νομίζω υπερβάλλουμε λίγο. Ρώτησες πιο πίσω για τον κλέφτη και αυτόν που αγοράζει απο τον κλέφτη, σου απάντησα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 5 λεπτά πριν, Volga είπε εφόσον με κλέβει ας τον κλέψω κι εγώ" Αυτό είναι ένα θέμα. Κατά πόσο δικαιούσαι να το κάνεις. Η κοινωνία είναι γενικά άδικη και το δίκιο σου δε θα το βρεις. Πολλοί μας κλέβουν καθημερινά. Αυτός που μας πουλάει τη νόβα στα 40€ ενώ στον διπλανό σου τη δίνει στα 25, ο συμπολίτης μου που έτρωγε δημόσιο χρήμα ενώ εγώ πλήρωνα κανονικά τους φόρους μου και λόγω κρίσης έπεσα έξω, γιατί χαριστηκαν χρέη σε μεγάλο καρχαρίες ενώ άλλοι έχασαν τα σπίτια τους κλπ κλπ. Θα μου πεις σιγά το σοβαρό θέμα να κλέψεις κανάλια για να αντισταθμισςις αυτά που σου κλέβουν καθημερινά άλλοι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maxpet Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 33 λεπτά πριν, Volga είπε Υπογράφεις ένα συμβόλαιο (λάθος σωστό έχει τη δική σου υπογραφή) και πάμε παρακάτω. Αυτό ακριβώς είπα φίλε. Υπέγραψα ενα συμβόλαιο, ήμουν καθ’ όλα κύριος και εντάξει σε αυτό, και κατα τη διάρκεια του συμβολαίου έρχεσαι ο νταβάς και αλλάζει τους όρους. Έτσι επειδή μπορεί και γουστάρει. Κι εγώ τι? Ουτε μπρος ουτε πίσω. Όχι βέβαια, αυτό δεν ειναι πουστια, αυτό ειναι μαγκιά γιατι το κανει ο νταβάς κι εσυ κουβέντα, μόκο. Εδώ δεν κλέβει αυτός, απλά χαϊδεύει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 21 λεπτά πριν, maxpet είπε Αυτό ακριβώς είπα φίλε. Υπέγραψα ενα συμβόλαιο, ήμουν καθ’ όλα κύριος και εντάξει σε αυτό, και κατα τη διάρκεια του συμβολαίου έρχεσαι ο νταβάς και αλλάζει τους όρους. Έτσι επειδή μπορεί και γουστάρει. Κι εγώ τι? Ουτε μπρος ουτε πίσω. Όχι βέβαια, αυτό δεν ειναι πουστια, αυτό ειναι μαγκιά γιατι το κανει ο νταβάς κι εσυ κουβέντα, μόκο. Εδώ δεν κλέβει αυτός, απλά χαϊδεύει. Δεν σου άλλαξε κανέναν όρο ο πάροχος, όταν θα το καταλάβεις αυτό,. τότε ευχαρίστως να κάνουμε κουβέντα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maxpet Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, sdikr είπε Δεν σου άλλαξε κανέναν όρο ο πάροχος, όταν θα το καταλάβεις αυτό,. τότε ευχαρίστως να κάνουμε κουβέντα Για να μην τα ξαναγράφω, γυρνα πίσω και διάβασε τι έχω γράψει στην υπόθεση που συνέβη. Τότε ευχαρίστως να κάνουμε κουβέντα. Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2023 από maxpet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 4 λεπτά πριν, maxpet είπε Για να μην τα ξαναγράφω, γυρνα πίσω και διάβασε τι έχω γράψει στην υπόθεση που συνέβη. Τότε ευχαρίστως να κάνουμε κουβέντα. Τα έχω διαβάσει για αυτό σου λέω δεν σου άλλαξε τίποτα ο πάροχος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maxpet Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 7 λεπτά πριν, sdikr είπε Τα έχω διαβάσει για αυτό σου λέω δεν σου άλλαξε τίποτα ο πάροχος Σοβαρά τώρα; Τα διάβασες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 3 λεπτά πριν, maxpet είπε Σοβαρά τώρα; Τα διάβασες; Ναι και το κομμάτι με τον Νταβά, δεν σου άλλαξε κάτι ο παροχος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkmaster Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, dhm21911 είπε Τιποτα δεν θα μπορει να κανει , θα βλεπει ΕΡΤ που την πληρωνει(αναγκαστικα) κιολας. Οκ αυτό ήθελα να ακούσω, δηλαδή υπάρχει νόμιμη εναλλακτική που δεν βολεύει και επιλέγουμε την πειρατεία που βολεύει. Καλό είναι να σταματήσουμε τις δικαιολογίες για το κλέψιμο, είτε έχει να κάνει με πειρατεία είτε όχι. Εν τω μεταξύ διαβάζω πολλά σχόλια αχταρμά. Αν έχεις πρόβλημα με το κράτος (που σαφώς υπάρχει) σου δίνονται εργαλεία για να το αλλάξεις. Αν δε σε καλύπτουν τα εργαλεία αναζητάς νέο κράτος γιατί αυτές οι παθογένειες δεν εμφανίστηκαν ξαφνικά. Στην Ελλάδα υπάρχουν από τη στιγμή που ξεκινήσαμε τον αγώνα της απελευθερωσης. Αν έχεις πρόβλημα με νόβα, κόσμοτε, πηγαίνεις inalan ή κυνηγάς με τους επίσημους φορείς. Αν έχεις πρόβλημα με disney, netflix νοικιάζεις ταινίες από google. Αν έχεις πρόβλημα για την μπάλα πας να πιεις έναν καφέ να δεις και τον αγώνα. Όσο για τους όρους και την αφαίρεση ταινιών από τις πλατφόρμες, όταν κάνουμε συνδρομή δεν υπογράφουμε για συγκεκριμένο περιεχόμενο, με αυτή τη λογική και η προσθήκη είναι τροποποίηση των όρων όχι μόνο η αφαίρεση απλά εκεί μας βολεύει. Για τη διαφορά στο περιεχόμενο δεν φταίει η πλατφόρμα, είναι καθαρά θέμα δικαιωμάτων με το ποιος έχει ήδη τα δικαιώματα στη χώρα, οι υπότιτλοι είναι το μικρότερο έξοδο γι αυτούς. Επίσης δεν μας αναγκάζει κανείς να έχουμε όλες τις πλατφόρμες επειδή αποφάσισε ο καθένας να κάνει και από μια. Τέλος, αν εν γνώση σου αγοράζεις προϊόν κλοπής είσαι κλεπταποδοχος. Ότι και να λέμε ο καθένας μας για να κοιμόμαστε ήσυχα το βράδυ δεν έχει σημασία εφόσον ειναι αντίθετο από τη νομοθεσία. Απλά τα πράγματα. Και ναι δεν έχω πληρώσει ποτέ πειρατή αλλά ναι έχω κατεβάσει πράγματα. Δεν είμαι ηθικός ούτε ηθικολογος. Απλά λέω τα πράγματα ως έχουν Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2023 από dkmaster 5 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις