k_w_t Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Παντως εγω θα γελασω εαν μπουν σε κανενα σπιτι μονο και μονο για MAG. Σε οποιονδηποτε απο εμας στο insomnia πχ θα εγραφαν . Κατασχεθηκαν 3 κινητα 2 Laptop , 1 Tablet 1 Σταθερος Η/Υ ,50 Usb Stick, 7 Εξωτερικοι δικοι κτλ κτλ....
AtiX Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, maxpet είπε Πως καταφέρνεις και δεν απαντάς σε ΤΙΠΟΤΑ απο όλα αυτά που σε ρωτάω. Μην φανταστεις οτι ειναι και καμία τέχνη ή εξυπνάδα αυτό που κανεις, κάπως αλλιώς στον εγκέφαλο λέγεται. Βγαλε λοιπόν τη γραβάτα σου, κόψε μια απο τις 15 συνδρομές σου κ πήγαινε στην Αφρική να βοηθήσεις. Το δωσίλογος ή το δοσίλογος τελικά ειναι το ορθό; Αυτα απο εμένα πατριώτη, εσυ προσωπικά δεν θα ξανά έχεις νέα μου. Συγνώμη κιόλας που δεν απαντάω σε οποιοδήποτε άτοπο επιχείρημα ή παράδειγμα έχεις χρησιμοποιήσει… αν είναι δυνατών!!! Πραγματικά έχεις συνειδητοποιήσει ότι δεν έχεις διατυπώσει τίποτα ουσιαστικό πάνω στο θέμα που είναι η πειρατική τηλεόραση? Το μόνο που ξέρεις να κανείς μέχρι στιγμής είναι να βρίσκεις πάτημα στο κράτος και σε φαντάστηκες καταστάσεις… δεν φταίω εγώ αν εσύ είσαι offtopic και μένω στην ουσία… Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2023 από AtiX 1
james01gr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 23 λεπτά πριν, mimis13 είπε Είναι λογική, γιατί για το κέρδος, κάθε στούντιο ανοίγει δικό του συνδρομητικό κανάλι και πλατφόρμα. Και για να τα έχεις όλα θέλεις 150€ το μήνα. Ενώ οι πειρατές με kodibox και αντίστοιχα, τα έχουν ή τσάμπα ή με μια πολύ μικρότερη των 20€ συνδρομή το μήνα. Σου κάνει αυτό σαν απάντηση; Βάζει το Netflix τις ανάγκες του πάνω από τις δικές μου; Γιατί αποσύρονται ξαφνικά, χωρίς ειδοποίηση σειρές και ταινίες; Όταν πλήρωσα πρώτη φορά δεν τις πλήρωνα και αυτές; Τώρα πού είναι; Με το έτσι θέλω δεν τις απέσυρε χωρίς να με ενημερώσει; Αξιολογώ τα χρήματά μου να δαπανώνται μόνο για δικό μου όφελος. Αυτή είναι η λογική. Σου κάνει; Μην ξεχάσω, πήγε ο κολλητός μου Ιαπωνία. Άνοιξε στο κινητό του το Netflix και τρόμαξε από την βιβλιοθήκη. Με τα ίδια χρήματα που είχε πληρώσει εδώ, είδε εκεί στο δικό του λογαριασμό ταινίες που μόλις γύρισε Ελλάδα δεν υπήρχαν στη λίστα "να τις ξαναδεί". Αυτό τι είναι; Πληρώνουμε μια υπηρεσία που σε οποιαδήποτε άλλη χώρα η βιβλιοθήκη είναι πλουσιότερη; Μπα; Γιατί; Για τους υπότιτλους; Εγώ ξέρω Ιαπωνικά, γιατί έτσι θέλω να λέω, γιατί δεν μπορώ να τις δω στα Αγγλικά με υπότιτλους στα Ιαπωνικά; Με ρώτησε και είπα όχι; Ή καθόλου υπότιτλους. Είπα εγώ όχι; Δεν τους απασχολεί. Άρα ουσιαστικά υπερπληρώνω μια υπηρεσία που άλλοι αξιοποιούν καλύτερα επειδή ζουν σε άλλη χώρα. Με κλέβουν! Αυτό; Σου κάνει; Αυτό που σχολιάζουμε εδώ δεν είναι το κάνει το Netflix στην Ιαπωνία. Αλλά τι κάνουν οι Έλληνες παροχοι συβδρομητικων υπηρεσιών. Με την ίδια λογική, εάν κανεις σύνδεση Ελλάδα και βλέπεις premier league με 20€ τον μήνα ενώ εκεί την πληρώνουν pay per view. Εαν πας Αγγλία έχεις δικαίωμα θέασης στην συσκευή σου. Θα πρέπει ο Άγγλος να διαμαρτυτηθει γιατί ο Έλληνας χρεώνεται λιγότερο να βλέπει να παιχνίδια; το Netflix είναι άλλο πράγμα, απευθύνεται σε παγκόσμια αγορά. Εκεί προφανώς μπορείς να τους γράψεις. Αλλά είμαι σίγουρος πως έχει να κάνει με τα συνδρομητικά και τα δικαιώματα προβολής που πρέπει να πληρώσουν για προβολή στην Ελλάδα. Στην Ελλάδα προφανώς δεν τους συμφέρει, και κόβουν πολλές ταινίες. Ή στην Ιαπωνία έχουν άλλον ανταγωνισμό. Κάνε ότι θες εκεί, δεν γνωρίζω τον λόγο. Εδώ, μιλάμε για παροχους που λειτουργούν με βάση την Ελλάδα. Και που προσφέρονται οι ίδιες υπηρεσίες σε όλους. Καταλαβαίνετε κάποιοι την διαφορά; στην Ιαπωνία ένα πεπόνι έχει 50€. Στην Ελλάδα 3. Τι πρέπει να γίνει για αυτό; 2
sdikr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Στις 31/5/2023 στις 9:11 ΜΜ, aypnia είπε Στην Ελλάδα δεν υπήρχε ποτέ κανένα πρόστιμο για τον χρήστη για τη χρήση πειρατικού περιεχομένου, ούτε για torrent ούτε για τίποτα. Γενικά είναι εξαιρετικά δύσκολο να υπάρξει χρηματικό πρόστιμο για τον χρήστη αν δεν υπάρχει οικονομική συναλλαγή. Τον χρήστη θα τον απειλήσουν με κόψιμο του internet κλπ. Όταν υπάρχει όμως οικονομική συναλλαγή υπάρχει το νομικό υπόβαθρο να κυνηγήσουν οικονομικά και τον χρήστη. Απλώς μέχρι τώρα δεν υπήρχε η πολιτική βούληση για να επιβληθούν τέτοιοι νόμοι. Νομίζω είναι οδηγία της ΕΕ σε όλα τα κράτη μέλη να αρχίσουν να κυνηγάνε οικονομικά και τους χρήστες που αγοράζουν πειρατικό περιεχόμενο και υπάρχει οικονομική συναλλαγή σε όλο αυτό. Δεν πρόκειται να κυνηγούν οικονομικά κάποιον αν κατεβάσει ένα torrent. Άλλο όμως οι πειρατικοί iptv servers, υπάρχει το νομικό υπόβαθρο να κυνηγήσουν και τον πελάτη γιατί συμμετέχει σε ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Κυρώσεις πάντα υπήρχανε, σκέψου πχ όταν πάνε σε μια επιχείρηση και βρούνε σπασμένο λογισμικό πέφτει πρόστιμο. Αυτό που μας προστατεύει είναι πως δεν δίνεται άρση απορρήτου για το κατέβασμα. Αλλά αν για παράδειγμα αυτοί πάρουν τα στοιχεία απο αυτόν που μοιράζει το πειρατικό και μέσα σε αυτό μας έχει καταχωρημένους σαν πελάτες, τότε έχουν τα στοιχεία μας και δεν χρειάζεται κάποια άρση απορρήτου 1
dhm21911 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 3 ώρες πριν, dkmaster είπε Ερώτηση επειδή μου άρεσε το επιχείρημα. Σε περίπτωση που αύριο δεν υπήρχε η εναλλακτική της πειρατείας γιατί έκλειναν όλοι οι σερβερς και δεν υπήρχε γενικότερα αυτή η δυνατότητα, αυτό το άτομο τι θα έκανε για να περάσει αυτούς τους 6 μήνες; Για την τελευταία πρόταση, ούτε λάθος είναι ούτε τζαμπατζής πρέπει να χαρακτηρίζεται κάποιος, απλός παράνομος γιατί αυτή είναι η αλήθεια. Κοίταξε όμως ρεαλιστικά αν είσαι σημερινός άπορος και σε συλλάβουν γιατί έκλεψες κάτι να φας έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες να πας σπίτι σου από το να σε συλλάβουν ως αποδέκτη πειρατικής συνδρομής. Εγώ προσωπικά είμαι εξαιρετικά κατά του να δίνω λεφτά για κάτι πειρατικό και να πλουτίζει ο πειρατής, όπως δε θέλω να πλουτίζει με π@@στιές η κάθε εταιρεία το ίδιο δεν γουστάρω και για τον πειρατή. Τιποτα δεν θα μπορει να κανει , θα βλεπει ΕΡΤ που την πληρωνει(αναγκαστικα) κιολας.
james01gr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 2 ώρες πριν, maxpet είπε Ρε φίλε να στο κάνω φραγκοδίφραγκα, ένα τάλαρο λιανά που λέει ο μάγκας, επειδή δεν στρίβει αλλιώς το τιμόνι. Πρώτον δεν έκλεψα, είπα οτι δεν είμαι κάτοχος πειρατικού.Εγώ σου είπα ποιά είναι η πολιτική του μαμιά και αν αυτή είναι κλέψιμο. Αλλά εσυ λές ΟΧΙ! Αμά το κλέψιμο έχει τη σφραγίδα του κράτους δεν είναι. Θα σου θυμίσω έτσι για πλάκα οτι πολλά ρεμάλια εκεί μέσα είναι συνταγματολόγοι ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ που ψηφίζουν αντισυνταγματικούς νόμους! Και για να δικαιωθείς, μαμίεσαι στο τρέξιμο με το ΣτΕ, το οποίο σε δικαιώνει μετά απο 20 χρόνια και σου λέει ΝΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ! Ποιός;;;; Αυτός που ψήφισαν οι συνταγματολόγοι! Αλλά ναι μεν δικαιώνεσαι, λεφτά όμως δεν πέρνεις πίσω, δεν υπάρχει δημοσιονομικός χώρος! Στον αντισυνταγματικό νόμο! Αυτοί δεν έκλεψαν; Γιατί δεν λες αυτοί να πάνε μέσα; Ή είσαι ενας από δαύτους; Επόμενο γρήγορο παράδειγμα, ο μέγιστος αθλητικός σύλλογος χρωτάει όσα γουστάρει, βαράει κανόνι, πτώχευση, αλλάζει ΑΦΜ, διαγράφονται τα πάντα και από την αρχή καθαρός. Εγώ αν χρωστάω, μπορώ να αλλάξω ΑΦΜ και να ξαναξεκινήσω από το μηδέν; Ή το έχεις κάνει και αυτό; Όσον αφορά στο παράδειγμα nova / τρόφιμα, πάρε τον συμβολισμό , αν τον καταλάβεις. Πας σουπερμαρκετ και πας να ψωνίσεις ένα μπουκάλι γάλα. Το προιον έχει για παράδειγμα 10% φπα. Αλλά πρόσεξε με το που το σηκώσεις από το ράφι είσαι υποχρεωμένος να πας να το πληρώσεις στο ταμείο, δεν έχει επιστροφή. Το επιλέγεις, και καθώς πηγαίνεις στο ταμείο, έρχεται ο νταβάς σου και βάζει το φπα 20%. Ώπα! Πίσω δεν μπορείς να το γυρίσεις, αλλά όταν εσυ το επέλεξες είχε άλλο φόρο! Πες μου τώρα που θα το βάλεις το γάλα! Επειδή το πας αλλού το πράγμα. Δεν μιλάμε για κράτος, ούτε για λαμογια ούτε για τίποτα. Μιλάμε για το εάν είναι σωστό να κλέβεις το σήμα κάποιας υπηρεσίας. Χωρίς να πληρώνεις. Το ότι κλέβει κάποιος άλλος, κατι άλλο, ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΊΝΕΙ ΆΛΛΟΘΙ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙΣ. δεν είναι λογική αυτό, δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορείτε να δικαιολογείτε την οποιαδήποτε κλοπή για αυτό. Δεν μιλάμε για οικογένεια που πεινάει. Μιλάμε για μια υπηρεσία η οποία αποτελεί διασκέδαση. Δεν είναι είδος πρώτης ανάγκης, δεν είναι φάρμακα. Βάλτε λίγο τα πράγματα στο μυαλό σας σε μια σειρά. Είχατε ποτέ κάτι δικό σας; έχετε πουλήσει κάτι δικό σας; έχετε φτιάξει κάτι δικό σας; 3
sdikr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 20 ώρες πριν, maxpet είπε Ξυπνάει ένα πρωί ο μέγιστος νταβάς μου ( ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ), και επειδή κατούρησε στραβά αποφασίζει άμεσα και απροκάλυπτα να αυξήσει τα τέλη συνδρομητικής τηλεόρασης! Ώπα; Ορίστε; Και το μηνιαίο ποσό εκτοξεύεται από τα 25 στα 27,5 το μήνα. (Πόση είναι η ΠΟΣΟΣΤΙΑΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ας υπολογίσουν αυτοί που το θεωρούν αμελητέο). 2,5 ευρώ για τους 15 μήνες που είχαν μείνει, τουτέστιν 37,5 ευρώ σύνολο. Όποιος τα θεωρεί λίγα και τα κατουράει, να μου τα δώσει. Μιλάω απευθείας με πάροχο, προφανώς μου ρίχνει άκυρο, «δεν φταίμε εμείς, είναι φόρος που πρέπει να αποδώσουμε στο κράτος». Και αλήθεια είναι. Καλή θέληση απορρόφησης της αύξησης ώστε να παραμείνει το τελικό στα 25 ούτε καν. Από την άλλη παραμένουν 15 μήνες δέσμευσης από το συμβόλαιο, το οποίο αν διακόψω πληρώνω τη penaltαρα μου και δεν έχω και υπηρεσίες. Α, και η προνόηση μου (στο bank account) σαν καλός οικονομολόγος δεν λειτούργησε λόγω του νταβά. Εν κατακλείδι, είμαι εγκλωβισμένος σε ένα συμβόλαιο διαφορετικής τιμής από τη συμφωνηθείσα και το οποίο δεν μπορώ να διακόψω ατελώς, χωρίς φυσικά να φταίω σε κάτι και να έχω συναινέσει. Είναι νόμιμο; Ναι. Είναι πουστιά; Τεράστια! Τελικά ποιος κάνει ό,τι γουστάρει; Ο νταβάς δεν είχε καν την ευθιξία να ανεβάσει το τέλος ΟΧΙ στα τρέχοντα συμβόλαια, αλλά στα καινούρια, να το ξέρει ο καταναλωτής! Δεν έχει κάνει την αύξηση ο πάροχος, την έχει κάνει το κράτος, το ίδιο θα γινόταν αν σου άλλαζε το ΦΠΑ σε κάτι μεγαλύτερο. Αναφέρονται αυτά στο συμβόλαιο, δεν σου άλλαξε κανέναν όρο 1 ώρα πριν, chrisxkar είπε εγω που πληρωνω τρια συνδρομητικα και ενα σπασμενο ανηκω σε ολα τα pools η με βαζουν στους πειρατες Στους πειρατές είσαι, όπως πχ και το όταν πληρώνουμε το Τουρκικό netflix 1
spirosR7 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Τίποτα δε θα κάνουν σε κανέναν κοιμηθείτε ήσυχα. Όταν κάποιος κλέβει πας και πιάνεις τον κλέφτη όχι εκείνον που αγοράζει από τον κλέφτη. Παράνομο είναι να πουλάς συνδρομές και να πλουτίζει από αυτό όχι να βλέπεις τουλάχιστον αυτό ακούγεται λογικό. Νομίζω μπλοφαρουν μπας και ψαρωσει κάνας χαζούλης όπως κάτι σελίδες που έγραφαν αυτοί που τα πουλάνε κλέβουν τα δεδομένα email φωτογραφίες κλπ.
adi32 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, james01gr είπε Δλδ εάν δεν έχω συναγερμό στο αυτοκίνητο, μπορείς να μου το κλέψεις; εάν έρθω επισκέπτης στο κατάστημα σου και ξεχάσω το πορτοφόλι μου εκεί, έχεις δικαίωμα να το πάρεις και να κλέψεις το περιεχόμενο του; μεγαλωνουμε με εντελώς στραβή λογική στην Ελλάδα. Μίλησα για το σήμα που στέλνουν στην τηλεόραση σου θες δε θες πχ παλιό φιλμνετ. Δεν είναι κάτι το αντίστοιχο. Αν φέρω με το ζόρι το αυτοκίνητο μου μέσα στο σπίτι σου και το αφήσω ανοικτό δεν θα σου πως θα σου κάνω μήνυση αν μπεις μέσα. Ούτε αν ξεχάσω το πορτοφόλι μου κάπου και δεν μου φέρουν πίσω μπορώ να κάνω μήνυση. Θα στηριχτω στην καλή θέληση του άλλου να μην το κάνει. Αν το κάνει καλώς αν όχι τον εαυτό μου θα κατηγορήσω πρώτα. Το να πληρώσω κάποιον να σου κλέψει κάτι και να μου το φέρει το θεωρώ απαράδεκτο
sdikr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 11 λεπτά πριν, spirosR7 είπε Τίποτα δε θα κάνουν σε κανέναν κοιμηθείτε ήσυχα. Όταν κάποιος κλέβει πας και πιάνεις τον κλέφτη όχι εκείνον που αγοράζει από τον κλέφτη. Παράνομο είναι να πουλάς συνδρομές και να πλουτίζει από αυτό όχι να βλέπεις τουλάχιστον αυτό ακούγεται λογικό. Νομίζω μπλοφαρουν μπας και ψαρωσει κάνας χαζούλης όπως κάτι σελίδες που έγραφαν αυτοί που τα πουλάνε κλέβουν τα δεδομένα email φωτογραφίες κλπ. Δεν έχεις ακούσει τον όρο κλεπταποδοχος; 1
spirosR7 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, sdikr είπε Δεν έχεις ακούσει τον όρο κλεπταποδοχος; Δηλαδή είναι κλεπταποδοχος οποίος βλέπει πειρατικά; Είναι αυτό το πραγματικό νόημα της λέξης; Εξήγησε μου αν θες..Νομίζω υπερβάλλουμε λίγο. Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2023 από spirosR7 1
mimis13 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 51 λεπτά πριν, james01gr είπε Αυτό που σχολιάζουμε εδώ δεν είναι το κάνει το Netflix στην Ιαπωνία. Τρεις σκασμούς πράγματα έχω γράψει, για το πώς θησαυρίζουν περαιτέρω της συνδρομής οι εταιρείες στην Ελλάδα και οι παρατρεχάμενοι γύρω από αυτούς. Σε αυτό δεν έχω λάβει απάντηση, αλλά βλέπω καλοθελητές να απαντούν στα εύκολα. Κανένα πρόβλημα από εμένα, όπως και να 'χει. Τουλάχιστον ξέρω ότι βρίσκει ο κόσμος λογικό να στα παίρνει η cosmote και η nova για υπηρεσίες που δε ζήτησες ως "πακέτο συνδρομής" που δε ζήτησες. Φαντάζομαι με ant1+ γουστάρατε, ε; 1 1
AtiX Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 21 λεπτά πριν, spirosR7 είπε Τίποτα δε θα κάνουν σε κανέναν κοιμηθείτε ήσυχα. Όταν κάποιος κλέβει πας και πιάνεις τον κλέφτη όχι εκείνον που αγοράζει από τον κλέφτη. Παράνομο είναι να πουλάς συνδρομές και να πλουτίζει από αυτό όχι να βλέπεις τουλάχιστον αυτό ακούγεται λογικό. Νομίζω μπλοφαρουν μπας και ψαρωσει κάνας χαζούλης όπως κάτι σελίδες που έγραφαν αυτοί που τα πουλάνε κλέβουν τα δεδομένα email φωτογραφίες κλπ. Αν έμπαινες στον κόπο να διαβάσεις το Π.Δ. που αναφέρεται στο άρθρο θα ήξερες ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει…
spirosR7 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, AtiX είπε Αν έμπαινες στον κόπο να διαβάσεις το Π.Δ. που αναφέρεται στο άρθρο θα ήξερες ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει… Τι ακριβώς δεν ισχύει φίλε μου γιατί όντως μόνο τον τίτλο και και κάποια μηνύματα διάβασα απλά βλέπω πολλές ειδήσεις το τελευταίο 24ωρο που γράφουν το ίδιο πράγμα.
AtiX Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 3 λεπτά πριν, mimis13 είπε Τρεις σκασμούς πράγματα έχω γράψει, για το πώς θησαυρίζουν περαιτέρω της συνδρομής οι εταιρείες στην Ελλάδα και οι παρατρεχάμενοι γύρω από αυτούς. Σε αυτό δεν έχω λάβει απάντηση, αλλά βλέπω καλοθελητές να απαντούν στα εύκολα. Κανένα πρόβλημα από εμένα, όπως και να 'χει. Τουλάχιστον ξέρω ότι βρίσκει ο κόσμος λογικό να στα παίρνει η cosmote και η nova για υπηρεσίες που δε ζήτησες ως "πακέτο συνδρομής" που δε ζήτησες. Φαντάζομαι με ant1+ γουστάρατε, ε; Όλοι θησαυρίζουν άρα θα κλέβουμε από όλους… πραγματικά καταλαβαίνεις τι λες και πως σκέφτεσαι???? Μόλις τώρα, spirosR7 είπε Τι ακριβώς δεν ισχύει φίλε μου γιατί όντως μόνο τον τίτλο και και κάποια μηνύματα διάβασα απλά βλέπω πολλές ειδήσεις το τελευταίο 24ωρο που γράφουν το ίδιο πράγμα. Link
Προτεινόμενες αναρτήσεις