Volga Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, malakudi είπε Ο εισαγγελέας δεν είναι υπεράνω του νόμου, ένταλμα για άρση απορρήτου εκδίδει κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Δεν εκδίδει ένταλμα άρσης απορρήτου για δυνητικά εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες (αν πιστέψουμε τα δελτία τύπου των παρόχων οπτικοακουστικού περιεχομένου) που συνδέθηκαν στο πειρατές.com και άλλα παρόμοια site. Ένας πελάτης που θα πάει στο δικαστήριο μετά από μία τέτοια παράνομη άρση απορρήτου, guess what, θα αθωωθεί. Μα για συγκεκριμένες προϋποθέσεις μιλάμε! 😄 Ο Χ που θίγεται, κάνει μια μήνυση πως ο Ψ Server παρανόμως διακινεί υλικό δικό του επί πληρωμή. ΤΕΛΟΣ. Ο Εισαγγελέας τι να κάνει; Να το θάψει; Πρέπει να κινήσει διαδικασίες. Θα ήταν ΦΟΥΛ παράνομο να μην το κάνει. Η έκφραση.. "ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ"! Καλύπτει ορισμένες φορές και τον OTE και τη NOVA, οχι μονο τον Μήτσο από τα Πατήσια... 1 ώρα πριν, Evangelos Anagnostou είπε Εντωμεταξύ αυτό το ακραίο νουμερο των 800χιλιαδων που έβγαλαν έχει αντιθετο αποτελεσμα. Η πρωτη σκεψη που σου έρχεται είναι "ρε όλοι εχουν και εγω ειμαι στην απέξω!" Όποια κυβέρνηση δοκίμασε πραγματικά να σφίξει το ζωνάρι εξαφανίστηκε από τον χάρτη. Ρε αδερφέ, μας έχουν βάλει φόρο για το ιδιόκτητο σπίτι, κόψανε συντάξεις, το ρεύμα πήγε στο θεό, ακύρωσαν την πρώτη κατοικία, ανέβασαν απο 50 έως 180-200 τα δάνεια το μήνα γιατί ετσι, ο μισθός ενός νέου δε φτάνει ούτε για τον καφέ και τα τσιγάρα του... και πιστεύεις οτι θα τους προβληματίσει αν σου ρίξουν ένα πρόστιμο 2000+ € ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ στην εφορία γιατί παρανόμησες; 😂 Ξαναλέω ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ φόρο στο ιδιόκτητο σπίτι μας χωρίς να φταίμε. Σε αυτό που θα έχουν και πάτημα οτι φταίμε δεν θα πληρώσουμε; Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2023 από Volga 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 11 λεπτά πριν, mimis13 είπε Δεν είναι όλοι στο όριο της εξαθλίωσης. Είναι κάποιοι. Και θα σου έλεγα να μην κοιτάς τον μικρόκοσμό σου, γιατί είναι περισσότεροι από τους εύπορους που μπορούν να πληρώνουν μια υπηρεσία μήνας μπει μήνας βγει. Βέβαια στο ζητούμενο η απάντηση είναι μία: υπάρχει πειρατεία, γιατί θέλει ο κόσμος να βλέπει σχεδόν ζωντανά τις εξελίξεις σε ό,τι παρακολουθεί σπίτι του. Ποιος ήρθε να καλύψει μια τέτοια ανάγκη; Κανείς. Γιατί δεν έχει τα κέρδη που επιθυμούν. Και ο κόσμος βρήκε λύση. Όχι φίλε μου, υπάρχει πειρατεία γιατί ο κόσμος έχει μάθει να θεωρεί αυτονόητο δικαίωμα να κάνει ότι γουστάρει… Καταλαβαίνω τον οποιοδήποτε που δυσκολεύεται οικονομικά. Δεν μπορώ να καταλάβω όμως, ο ίδιος άνθρωπος, να έχει ακριβά γούστα… Και να στο φέρω στο παράδειγμα σου, έχει ο άλλος να δώσει 15-20 ευρώ για να πληρώσει την πειρατική υπηρεσία και δεν έχει αλλά τόσα για να πάει σε μια νόμιμη λύση? Ρωτάω γιατί αν ο άλλος καίγεται για 20-30 ευρώ τον μήνα το τελευταίο πράγμα που θα τον απασχολούσε θα ήταν να δει το πρωτάθλημα ή τις τελευταίες ταινίες και σειρές… 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Trelloneritis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 14 ώρες πριν, dieksodo είπε ειχα συμφοιτητη στους πειρατες παρεπιπτωντως με ολοκληρο μανιφεστο για το οτι η ιδιοκτησια ειναι κλοπη! Ήσουν συμφοιτητής με τον Πιερ-Ζοζέφ Προυντόν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dasimo Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) αν θέλανε οι πάροχοι τηλεόρασης και οι πάροχοι ιντερνετ να κόψουν το φαινόμενο , θα το κάνανε πολύ εύκολα.....δεν θέλουν να το κάνουν. Με εναν απλό έλεγχο bandwidth στο ιντερνετικο και αλλαγή ενός pixel στον κάθε χρήστη ξεχωριστα στο δορυφορικό (αντι για αυτα τα γελοία νούμερα) σε 2 ώρες θα ξεραν ποιος streamαρει (αντε βρες τωρα εσυ ενα pixel στα 4κ σήματα). Επίσης αναθεμα αν οποισδήποτε απο αυτούς τους σερβερ βρίσκεται Ελλάδα, μπλόκ στα vpn (το βαζεις στους όρους). Απλα δεν το κάνουν γιατί το ποσοστό είναι λιγότερο απο 1% και το διαφυγών κέρδος είναι πολύ μικρότερο απο το κόστος υποδομής. Κατα συνέπεια προτιμούν να τρομοκρατήσουν τον κόσμο παρα να επενδύσουν σε τεχνολογία που θα επέτρεπε αυτό. Επίσης να πώ οτι δίνω 19 ευρώ για την cosmote και 17 ευρώ για την Νοβα. Νομίζω οτι και τα 2 αυτα rates είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ τιμια για το content που παρέχουν και για την συνολική υπηρεσία τσreamαρισματος. Σε ερευνα που έγινε για να έχεις το αντίστοιχο content σε Αγγλία (Αγγλικό, ελληνικό, ιταλικό ισπανικό, γερμανικό, ολλανδικο πρωταθλημα κυπελλο, ch league, europa, conference, σειρες) το ποσό που πρέπει να δαπανας ανα μηνα ξεπερνάει τις 150 λίρες. Συμπέρασμα....ειμαστε λαός του τζάμπα και της μικροαπάτης.... Εδωσα τους κωδικούς netflix σε φίλο....και σε 2 ημέρες δεν μπορούσα να δω εγω , μου ερχόντουσαν emails για Μακεδονία, Ηπειρο και νησιά Αιγαίου.....εκανα reset τον κωδικό και δεν τόλμησα ποτε να του ξαναδώσω και δεν ήρθε καν να μου ζητήσει τον λόγο.... Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2023 από dasimo 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maxpet Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, AtiX είπε Όχι φίλε μου, υπάρχει πειρατεία γιατί ο κόσμος έχει μάθει να θεωρεί αυτονόητο δικαίωμα να κάνει ότι γουστάρει… Καταλαβαίνω τον οποιοδήποτε που δυσκολεύεται οικονομικά. Δεν μπορώ να καταλάβω όμως, ο ίδιος άνθρωπος, να έχει ακριβά γούστα… Και να στο φέρω στο παράδειγμα σου, έχει ο άλλος να δώσει 15-20 ευρώ για να πληρώσει την πειρατική υπηρεσία και δεν έχει αλλά τόσα για να πάει σε μια νόμιμη λύση? Ρωτάω γιατί αν ο άλλος καίγεται για 20-30 ευρώ τον μήνα το τελευταίο πράγμα που θα τον απασχολούσε θα ήταν να δει το πρωτάθλημα ή τις τελευταίες ταινίες και σειρές… Ας αναθεωρήσουμε λίγο ποιος κάνει ό,τι γουστάρει, διότι είμαστε και πολύ large! Από την άλλη βέβαια το 60% των Ελλήνων δηλώνει εισόδημα κάτω των 5 χιλιάδες ευρώ το χρόνο, αλλά μπορεί να πληρώνει ΝΟΜΙΜΑ 15 πλατφόρμες ταυτόχρονα! Και μέσα σε όλα τα pass έτσι..??? Να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω πειρατικό ούτε νόμιμο (τώρα πιά). Υπογράφω 18μηνο συμβόλαιο (μόνο κανάλια) με nova στην τιμή των 25 ευρώ. Συμβόλαιο δεν θα εξηγήσω τι σημαίνει. Μονομερώς δεν δύναμαι να το αλλάξω ούτε η nova, εφόσον δεν συναινέσει η αντίπερα όχθη. Κι επειδή είμαι πολύ μαγκίορος και σώφρων, φροντίζω σε ένα bank account που έχω ΜΟΝΟ για αυτό να γεμίσω προκαταβολικά 18*25=450 ευρώ, εκτελώντας εξόφληση κάθε μήνα με πάγια εντολή, ώστε να κοιμάμαι ήσυχος. Νόμιζα ο χαζός… Ξυπνάει ένα πρωί ο μέγιστος νταβάς μου ( ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ), και επειδή κατούρησε στραβά αποφασίζει άμεσα και απροκάλυπτα να αυξήσει τα τέλη συνδρομητικής τηλεόρασης! Ώπα; Ορίστε; Και το μηνιαίο ποσό εκτοξεύεται από τα 25 στα 27,5 το μήνα. (Πόση είναι η ΠΟΣΟΣΤΙΑΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ας υπολογίσουν αυτοί που το θεωρούν αμελητέο). 2,5 ευρώ για τους 15 μήνες που είχαν μείνει, τουτέστιν 37,5 ευρώ σύνολο. Όποιος τα θεωρεί λίγα και τα κατουράει, να μου τα δώσει. Μιλάω απευθείας με πάροχο, προφανώς μου ρίχνει άκυρο, «δεν φταίμε εμείς, είναι φόρος που πρέπει να αποδώσουμε στο κράτος». Και αλήθεια είναι. Καλή θέληση απορρόφησης της αύξησης ώστε να παραμείνει το τελικό στα 25 ούτε καν. Από την άλλη παραμένουν 15 μήνες δέσμευσης από το συμβόλαιο, το οποίο αν διακόψω πληρώνω τη penaltαρα μου και δεν έχω και υπηρεσίες. Α, και η προνόηση μου (στο bank account) σαν καλός οικονομολόγος δεν λειτούργησε λόγω του νταβά. Εν κατακλείδι, είμαι εγκλωβισμένος σε ένα συμβόλαιο διαφορετικής τιμής από τη συμφωνηθείσα και το οποίο δεν μπορώ να διακόψω ατελώς, χωρίς φυσικά να φταίω σε κάτι και να έχω συναινέσει. Είναι νόμιμο; Ναι. Είναι πουστιά; Τεράστια! Τελικά ποιος κάνει ό,τι γουστάρει; Ο νταβάς δεν είχε καν την ευθιξία να ανεβάσει το τέλος ΟΧΙ στα τρέχοντα συμβόλαια, αλλά στα καινούρια, να το ξέρει ο καταναλωτής! Και εφόσον ρωτάς, καίγομαι όχι μόνο για 2,5 ευρώ, ακόμα για 1 eurocent όταν με παντελονίαζουν. Οι νόμιμες λύσεις που προφασίζεσαι είναι τα μέγιστα καρτέλ που κάνουν κουμάντο παρέα με τον νταβά. Τι θα συνέβαινε αν ο νταβάς αποφάσιζε 200% πάνω τα τέλη; Και τότε νόμιμο θα ήταν, θα γκρίνιαζες τότε; Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2023 από maxpet 8 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mimis13 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 2 ώρες πριν, AtiX είπε Όχι φίλε μου, υπάρχει πειρατεία γιατί ο κόσμος έχει μάθει να θεωρεί αυτονόητο δικαίωμα να κάνει ότι γουστάρει… Καταλαβαίνω τον οποιοδήποτε που δυσκολεύεται οικονομικά. Δεν μπορώ να καταλάβω όμως, ο ίδιος άνθρωπος, να έχει ακριβά γούστα… Και να στο φέρω στο παράδειγμα σου, έχει ο άλλος να δώσει 15-20 ευρώ για να πληρώσει την πειρατική υπηρεσία και δεν έχει αλλά τόσα για να πάει σε μια νόμιμη λύση? Ρωτάω γιατί αν ο άλλος καίγεται για 20-30 ευρώ τον μήνα το τελευταίο πράγμα που θα τον απασχολούσε θα ήταν να δει το πρωτάθλημα ή τις τελευταίες ταινίες και σειρές… Δεν είναι η διασκέδαση δηλαδή γι αυτόν λύση ας πούμε, να ξεδώσει. Όλη μέρα προβλήματα μόνο, καμία έξοδος από την πραγματικότητα. Δεκτό. Οικονομική χούντα έχουμε άλλωστε. Δε θα είχαμε άτομα να κρίνουν πόσα θα δίνουμε, τι θα βλέπουμε και τι θα πούμε; Ευχαριστούμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ledis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 22 ώρες πριν, maxpet είπε Οποίος μάγκας δεν βαριέται να βρει τους όρους του συμβολαίου να δούμε που αναφέρεται οτι το ρουφιανιλικι ειναι νόμιμο. Εγώ λέω να το κάνουμε το ανάποδο. Οποίος μάγκας δεν βαριέται να βρει τους όρους του συμβολαίου να δούμε που αναφέρεται οτι το ρουφιανιλικι ΔΕΝ ειναι νόμιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maxpet Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 18 λεπτά πριν, Ledis είπε Εγώ λέω να το κάνουμε το ανάποδο. Οποίος μάγκας δεν βαριέται να βρει τους όρους του συμβολαίου να δούμε που αναφέρεται οτι το ρουφιανιλικι ΔΕΝ ειναι νόμιμο. Εγώ λέω να δούμε πως θα αποδείξουμε ότι ο ήλιος ανατέλλει από την ανατολή. Εάν πάμε το πρωί στην ανατολή, θα δούμε να βγαίνει ο ήλιος. Επομένως το αποδείξαμε. Ένα δεν πάμε στην ανατολή και πάμε οπουδήποτε αλλού, βλέπουμε ότι σίγουρα δεν ανατέλλει από εκεί πού είμαστε, αλλά δεν αποδείξαμε εάν ισχύει ότι ο ήλιος ανατέλλει από την ανατολή. Εκείνος που πράττει / ενεργεί είναι εκείνος ο οποίος είναι υποχρεωμένος να μπορεί οποτεδήποτε να αποδείξει ότι αυτό που πράττει / ενεργεί είναι καθ’ όλα νόμιμο. Δεν κάνουμε κυνήγι μαγισσών. Αυτή η ατάκα «και που το λέει» ας χρησιμοποιηθεί και μια φορά προς δικό μας όφελος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james01gr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 23 ώρες πριν, leonidas_fs είπε Παιδιά έχετε μπερδευτεί, ο πάροχος θα σε δώσει στις αρχές! Όλοι οι πάροχοι έχουν δικές τους συνδρομητικές υπηρεσίες και απο το δικό μας "κλεψειμέικο" χάνουν λεφτά, οπότε πάρα πολύ εύκολα, βάζουν ενα net filtering τύπου: δείξε μου τους πελάτες μου που κάνουν πολύ traffic σε συγκεκριμένες IP (server κλειψειιμέιικου), και αμέσως βρίσκεις ποιος έχει τέτοια ιστορία. Συνεννοείται και οι 3 πάροχοι, τα στέλνουν αστυνομία και τέλος η ιστορία. Ευτυχώς/δυστυχώς όσο προοδεύει η τεχνολογία τόσο πιο δύσκολο θα είναι να κρυφτούμε απο το οτιδήποτε. Δείτε τι γίνεται με το αφορολόγητο και την ΑΑΔΕ, την εφαρμογή my apodixi, το Mydata για τους επαγγελματίες κτλ κτλ.... Μην μπλέκεις την φοροδιαφυγή με τα υπόλοιπα. Η φοροδιαφυγή ειναι μέγιστο αδίκημα, ουσιαστικά κλέβεις τον διπλανό σου. Επειδή ακριβώς είμαστε ζώα σε πολλά πράγματα και δεν καταλαβαίνουμε, θα πρέπει να έχουμε έναν κοριό πάνω από το κεφάλι μας. Γιατί δεν καταλαβαίνουμε πως τον νόμο τον υπακους. Δεν έχεις ίδια πόσο ελαφρύτερη θα ήταν η φορολόγηση για όλους, πόσο καλύτερη παιδεια και υγεία θα είχαμε εάν όλοι πλήρωναν αυτά που πραγματικά τους αναλογούν. 23 ώρες πριν, GaGaS_Thess είπε Με ποιο δικαίωμα ο isp θα δώσει οπουδήποτε το τι παρακολουθω εγώ στο internet? Εγώ μπορεί να βλέπω όλη μέρα τσόντες με ποιο δικαίωμα η nova θα το δώσει στο κράτος? Δεν είναι προσωπικά δεδομένα? Δεν υπάρχει εδώ το GDPR? Ποιος θα ασχοληθεί? Δεν προκειται να γίνει απολυτως τίποτα. Εδώ άλλου διάβασα ότι μπορουν χάκερ μέσω του mag να αποκτήσουν πρόσβαση στις φωτογραφίες μας και στις τράπεζες μας.... Κάνουν μια φασαρία μπας και χεστεί κανεις και το κόψει.... Στα Χ άτομα θα βρεθουν και 5 -10-100 που θα φοβηθουν. 800.000 συνδρομές?!?!? 1 στους 11 Έλληνες έχει σπασμένο σπίτι του.... Που τα βλέπουν αυτά τα όνειρα? Επίσης έχουν μεγάλη πλακα αν πιστευουν ότι αυτοί οι Χ συνδρομητες θα έβαζαν κανονική συνδρομή αν δεν υπήρχε το πειρατικο ... Τραγικη κατάσταση Οχι, σε περίπτωση τέλεσης αδικηματος, μπορεί να γίνει άρση σε όλα αυτά που λες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipprin Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 31/5/2023 στις 7:40 ΜΜ, nchatz είπε Συγκεκριμένα οκτώ άτομα που χρησιμοποιούσαν παρανόμως πειρατικές υπηρεσίες οπτικοακουστικού περιεχομένου, έχουν κληθεί να καταθέσουν ενόρκως μετά από την εξάρθρωση σπείρας από την Ασφάλεια Πατρών τον περασμένο Δεκέμβριο. H σπείρα παρείχε πρόσβαση σε οπτικοακουστικό περιεχόμενο έναντι μηνιαίας συνδρομής ενώ το πελατολόγιό της απαριθμούσε περισσότερους από 2.000 χρήστες Παμε γιατι το κανατε λυσα παλι το θεμα. 2000 συνδρομητες πιασανε 8 προφανώς αυτούς που κανανε μαλα@@ια και βρηκαν τισ πληρωμες τους και απεδειξαν συναλαγη.Με μονο μια IP απο τον isp ακομα δεν μπορουν να κατηγορησουν παρα μονο να εκφοβισουν. Για τούς αλλους 1992 αντε γεια. Οποιος βλεπει τσαμπα δεν μπορουν να του κανουν τιποτα. Οσο για το φιλο με το μποξακι που λεει οτι τον καλεσαν στην ασφαλεια σιγουρα εκανε παπα@@α και βρηκαν την πληρωμη του.Μετα ειναι λογικο να τον ψαξουν απο παντου και εισαγελεα θα βαλουν και τα παντα θα βρουν Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2023 από filipprin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james01gr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 21 ώρες πριν, malakudi είπε Πάμε πάλι, αυτό θα ήταν παράνομο. Άρση απορρήτου προβλέπεται μόνο για συγκεκριμένο πελάτη, δε μπορεί κανείς να ζητήσει άρση για όσους μπαίνουν στο πειρατές.com Πρέπει δηλαδή να υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία ενοχής (κακουργηματικού χαρακτήρα μάλιστα) για κάποιον, ώστε να ζητήσει ο εισαγγελέας άρση απορρήτου ΜΟΝΟ για τον συγκεκριμένο. Εάν πιάσουν ΈΝΑΝ χρήστη και οι αρχές γουστάρουν να πιέσουν, ο χρήστης άμεσα θα δώσει το όνομα του προμηθευτή να ξεμπλέξει. Ε, ο προμηθευτής αυτός θα δώσει κάποιες εκατοντάδες ονοματάκια χρηστών εάν πιεστεί σωστά. Θέμα θέλησης των διωκτικών αρχών και των παροχών είναι καθαρά. Δλδ η ασφάλεια δεν έχει δικαίωμα να βάλει tracker σε αυτόν που μοιράζει το σημα, που έχει τον server ή δεν ξέρω γω τι άλλο για να δει ποιος βλέπει από αυτόν εφόσον έχει εισαγγελική εντολή; δεν χρειάζεται να παρακολουθεί εσένα. Εσένα θα σε πιάσει εάν παρακολουθεί τον διαμοιραστή. Και τους είναι πάρα πολύ εύκολο να τον βρουν εάν θέλουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maxpet Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, james01gr είπε Οχι, σε περίπτωση τέλεσης αδικηματος, μπορεί να γίνει άρση σε όλα αυτά που λες. Και πως ξέρει εκ των προτέρων οτι έχει τελεστεί αδίκημα; Ναι, αν κάνεις αδίκημα, γίνεται άρση. Αλλά ΠΩΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ αυτός που πρέπει να το ξέρει για να κάνει άρση οτι ο χρήστης έχει κάνει αδίκημα; Κάποιος του έδωσε στοιχεία;; Τον παρακολουθεί;;; Αφού αυτό είναι παράνομο! Να σε παρακολουθούν! Predator γαρ.. Δεν αναφέρομαι σε ρουφιανιλίκι, μιλάω για τα νόμιμα.. Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2023 από maxpet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james01gr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 7 λεπτά πριν, filipprin είπε Παμε γιατι το κανατε λυσα παλι το θεμα. 2000 συνδρομητες πιασανε 8 προφανώς αυτούς που κανανε μαλα@@ια και βρηκαν τισ πληρωμες τους και απεδειξαν συναλαγη.Με μονο μια IP απο τον isp ακομα δεν μπορουν να κατηγορησουν παρα μονο να εκφοβισουν. Για τούς αλλους 1992 αντε γεια. Οποιος βλεπει τσαμπα δεν μπορουν να του κανουν τιποτα. Οσο για το φιλο με το μποξακι που λεει οτι τον καλεσαν στην ασφαλεια σιγουρα εκανε παπα@@α και βρηκαν την πληρωμη του.Μετα ειναι λογικο να τον ψαξουν απο παντου και εισαγελεα θα βαλουν και τα παντα θα βρουν Δλδ θέλεις να μου πεις πως εάν πιάσουν αυτόν που μοίραζε τα κουτάκια, δεν μπορούν να αποδείξουν πως αυτός τα έχει πουλήσει σε άλλους; εγώ σου υπογράφω πως όλοι αυτοί κρατάνε αναλυτικές καταστάσεις για το ποιος πληρώνει και ποτε.για να τους κόβουν το σήμα όταν δεν πληρώνουν. 4 λεπτά πριν, maxpet είπε Και πως ξέρει εκ των προτέρων οτι έχει τελεστεί αδίκημα; Ναι, αν κάνεις αδίκημα, γίνεται άρση. Αλλά ΠΩΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ αυτός που πρέπει να το ξέρει για να κάνει άρση οτι ο χρήστης έχει κάνει αδίκημα; Κάποιος του έδωσε στοιχεία;; Τον παρακολουθεί;;; Αφού αυτό είναι παράνομο! Να σε παρακολουθούν! Predator γαρ.. Μα δεν παρακολουθούν εσένα. Παρακολουθούν τον διαμοιραστή. Εφόσον εσύ παίρνεις σήμα από αυτόν, τελείς αξιοποινη πράξη. Δλδ ρε παιδιά για να καταλάβω, εάν έχει κάποια στοιχεία η αστυνομία πως μεταφέρεις μετανάστες, διακινεις παράνομα πετρέλαιο, δέρνεις γάτες ή τρέχεις με το αμάξι δεν θα σε παρακολουθήσει λόγω προσωπικών δεδομένων; σκεφτείτε το λίγο. Εάν ήθελε η αστυνομία να ασχοληθεί, μόνο όσο γνωρίζουν πως να τα χειρίζονται πραγματικά θα έβλεπαν. Καμία 10κ συνολο δλδ. Οι υπόλοιποι θα ήταν στα δικαστήρια. Αλλά υπάρχουν σημαντικότερα αδικήματα να παρακολουθήσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipprin Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Κατα αρχας δεν χρειαζεται κουτακι.Κανενας δεν δινει ονομα και κανενας δεν κραταει τιποτα.Μετρητα και πευ σαφε καρντ.Αμα εισαι μαλακα@@σ και κανείς καταθεση η πληρωσεις με καρτα εισαι αξιος τής μοίρας σου.Μακ -αντρες εχουν και κανουν δουλεια οχι ονομα -επωνυμο.Αντε να βρει ο άλλος που αντιστοιχεί.. Αμα βρει το ονομα σου ομως στη τραπεζα και σου κανει ντου φυσικα θα βρει και τα υπολοιπα. 13 λεπτά πριν, maxpet είπε Ναι, αν κάνεις αδίκημα, γίνεται άρση. Αλλά ΠΩΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ αυτός που πρέπει να το ξέρει για να κάνει άρση οτι ο χρήστης έχει κάνει αδίκημα; Κάποιος του έδωσε στοιχεία;; Τον παρακολουθεί;;; Αφού αυτό είναι παράνομο! Να σε παρακολουθούν! Predator γαρ.. Δεν αναφέρομαι σε ρουφιανιλίκι, μιλάω για τα νόμιμα.. βρηκαν πληρωμες ,απλο ειναι, μετα τον ψαξανε. 15 λεπτά πριν, james01gr είπε Εάν πιάσουν ΈΝΑΝ χρήστη και οι αρχές γουστάρουν να πιέσουν, ο χρήστης άμεσα θα δώσει το όνομα του προμηθευτή να ξεμπλέξει. Ε, ο προμηθευτής αυτός θα δώσει κάποιες εκατοντάδες ονοματάκια χρηστών εάν πιεστεί σωστά. Εχεις πλακα λες να δινουν και ταυτότητα???????????? Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2023 από filipprin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james01gr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 13 λεπτά πριν, filipprin είπε Εχεις πλακα λες να δινουν και ταυτότητα???????????? Όχι άλλα δίνουν κάποια στοιχεία για να έχεις πρόσβαση στην πλατφόρμα. Κλειδωμένα βέβαια για να σε πετάνε έξω εάν δεν πληρώσεις τον μήνα. Δεν είναι ότι μια φορά πληρώνεις άπαξ και τέλος. Έχεις συναλλαγή μαζί τους κάθε μήνα. Εσύ πως πιστεύεις πως κρατάνε την σειρά και βλέπουν ποιος πληρώνει τον μήνα και ποιος όχι; απλή ερώτηση κάνω.με το ο Μήτσος ο κουτσός και ο Γιάννης ο τέλειος, δουλειά δεν γινεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις