Προς το περιεχόμενο

Πειρατική τηλεόραση: Στο στόχαστρο πλέον και οι χρήστες

nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 294
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

6 λεπτά πριν, tarantules είπε

Πάντως στο reddit κάποιοι ανεβάζουν τις λίστες με τα backup που έχουν από rarbg οπότε δεν χάθηκε και κάτι.

Θα συνεχισει να υπαρχει αλλου, η απλα δε θα χαθει το υπαρχον περιεχομενο?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Θα συνεχισει να υπαρχει αλλου, η απλα δε θα χαθει το υπαρχον περιεχομενο?

Απότι κατάλαβα το 2ο.Τώρα για νέο περιεχόμενο υπάρχουν και τα ρωσικά

Επεξ/σία από tarantules

28 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Να μην δουν αν δεν έχουν.Οπως δεν τρώνε χαβιάρι γιατί δεν έχουν να πληρώσουν ή δεν οδηγούν φερραρι επειδη δεν έχουν να την αγοράσουν.

Και όχι δεν έχω συνδρομητική.

ουτε εγω εχω συνδρομητικη ουτε πληρωνω καποια συνδρομη οπουδηποτε.να ειναι καλα τα ελευθερα stream και μια χαρα βλεπω και μπαλιτσα και ταινιες.τοσα site υπαρχουν που παρεχουν τα παντα.

^ ακριβως, δεν σταματαει η πειρατεια οτι κι αν κανουν πλεον και νομιζω πως το ξερουν κι οι ιδιοι,

να την περιορισουν παλευουν οπως μπορουν, μια μεθοδος ειναι και ο εκφοβισμος των χρηστων,

σε αρκετους θα πιασει σου λεει, οτι πιασουμε καλο ειναι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω θεια που εβαλε mag για να βλεπει τουρκικες σειρες. (κανονικα με υποτιτλους)

Ο ξαδερφος μου οποτε εχει μπαλα παει στην μανα του και το βλεπει..

Γενικα εχουν περιεχομενο που δεν υπαρχει σε καμια πλατφορμα οπως απειρες Ελληνικες ταινιες σειρες κτλ

Τωρα ο ντορος γινεται για τα αθλητικα που εκει ειναι τα πολλα λεφτα...

Εαν θελουν να βαλουν pay per view συδρομη απο το site τους και θα κοπουν τα μισα box την επομενη μερα.

Πχ θελω να δω ΑΕΚ-ΠΑΟ μπαινω στο site πληρωνω 3€ και το βλεπω... 

ΥΓ.Υστερογραφο αυτο το πανηγυρι με τα παρανομα γινεται παντα τετοια εποχη που πολλοι κοβουν τις κανονικες συνδρομες (τελειωσαν οι μπαλες)

Επεξ/σία από k_w_t
  • Like 4
  • Thanks 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, vali είπε

Στην Γερμανία που είναι ο αδελφός μου, έφαγε πριν 10 χρόνια 2000 ευρώ πρόστιμο γιατί έβλεπε παράνομα σειρές στον υπολογιστή. Ούτε αστυνομία, ούτε ανακριτές. Του έδωσε ο κούριερ τον λογαριασμό και πήγε και τον πλήρωσε. Αν θέλουν σε βρισκουν. Μπορεί να είναι παράνομο να παρακολουθούν την συνδεσή σου, αλλά η παρακολούθηση γίνεται στον πάροχο του πειρατικού περιεχομένου και τα ίχνη οδηγουν στον χρήστη.

Αυτό είναι παράνομο στην Ελλάδα, δε μπορούν να ζητήσουν άρση απορρήτου επικοινωνιών για IPs που συνδέονται στον Χ πειρατικό server γιατί δε στοιχειοθετείται κακούργημα. Και άρση γίνεται μόνο για κακουργήματα. Οπότε αυτό που έγινε στη Γερμανία δε μπορεί να γίνει εδώ - προς το παρόν τουλάχιστον. Είναι γνωστό πως οι πάροχοι πιέζουν για αλλαγές στο νομικό πλαίσιο.

Ακόμα όμως κι αν θεσπιστούν τέτοιοι νόμοι, μία τρύπα στο νερό θα κάνουν. Απλώς οι ενδιαφερόμενοι θα χρησιμοποιούν και VPN services.

Επεξ/σία από malakudi

13 ώρες πριν, malakudi είπε

Πάμε πάλι, αυτό θα ήταν παράνομο. Άρση απορρήτου προβλέπεται μόνο για συγκεκριμένο πελάτη, δε μπορεί κανείς να ζητήσει άρση για όσους μπαίνουν στο πειρατές.com

Πρέπει δηλαδή να υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία ενοχής (κακουργηματικού χαρακτήρα μάλιστα) για κάποιον, ώστε να ζητήσει ο εισαγγελέας άρση απορρήτου ΜΟΝΟ για τον συγκεκριμένο.

Αν η αστυνομία έχει ένταλμα από εισαγγελική αρχή, δεν υπάρχει απόρρητο ούτε την (_|_) τρυπα μας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, malakudi είπε

Αυτό είναι παράνομο στην Ελλάδα, δε μπορούν να ζητήσουν άρση απορρήτου επικοινωνιών για IPs που συνδέονται στον Χ πειρατικό server γιατί δε στοιχειοθετείται κακούργημα.

Όσοι ονειρεύονται πως ο πάροχος θα κυνηγήσει τον απλό χρήστη/συνδρομητή ας αλλάξουν πλευρό γιατί δεν είναι μονοπώλιο ούτε υπάρχει ισόβια δέσμευση.

3 ώρες πριν, Ntinaras είπε

Ασε, χτες εκλεισε το rarbg.Τελος τα 2160p remux :(

Τωρα θα πρεπει να βλεπω τις σαπιλες.

Εμένα γιατί μου άνοιξε πριν λίγο το .το

Spoiler

δεν το βάζω ολόκληρο γιατί θα φάω ban ana

Big Brother Banana GIF by Global TV

Edit

Έχει ένα αναγραμματισμό, αλλά στην αναζήτηση βγήκε κανονικά.

Επεξ/σία από Doubt

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το αστείο είναι ότι κάποιοι σαδιστικά λένε "πληρώστε τον πάροχο" και "μην πληρώνετε το πειρατικό". Όταν μένεις με τη μάνα σου και παίρνεις 800€, γιατί ας μη γελιόμαστε αυτά είναι τα λεφτά που παίρνει ο περισσότερος κόσμος, σου περισσεύουν 30€-50€ το μήνα να δίνεις σε πλατφόρμες και τα σχετικά.

Αυτοί οι άνθρωποι, παραπάνω, όμως δεν έχουν παιδιά ή δε μένουν μόνοι τους. Γράφουν πόσο εύκολο είναι να έχεις μια συνδρομή σε μια ή περισσότερες πλατφόρμες. Τώρα, που έχουν γίνει τα πράγματα δύσκολα και καθημερινές δεν μπορείς να βγαίνεις συνέχεια, δεν έχεις χρήματα για χόμπι, gaming και τα σχετικά και το μόνο που σου έμεινε είναι η κατανάλωση σειρών, ταινιών, όποτε ο χρόνος στο επιτρέπει. Γιατί αν πληρώνεις συνδρομή και δε βλέπεις, νιώθεις και θύμα.

Αυτό το κενό κάλυψαν τα πειρατικά: "έχω λίγα χρήματα για διασκέδαση, μόνο στο σπίτι, λίγο ελεύθερο χρόνο, τουλάχιστον να έχω πρόσβαση σε ό,τι υπάρχει για να έχω πάντα κάτι να δω".

Επεξ/σία από mimis13
  • Like 1
  • Thanks 2

10 ώρες πριν, kurkosdr είπε

Το πιο απλό:

- Τσιμπάνε τον τύπο που προμηθεύει τα mag και τσεπώνει τις συνδρομές (προσποιούμενοι οι ίδιοι τους πελάτες)

- Του ανοίγουν διάπλατα τον τραπεζικό λογαριασμό και βλέπουν όλα τα δεκάρικα που έχουν στείλει οι διάφοροι πελάτες 

- Αν θέλουν τον παρακολουθούν ή τον βάζουν να κάνει τον πληροφοριοδότη με αντάλλαγμα μείωση ποινής και τσιμπάνε και όσους επέλεξαν να πληρώνουν μετρητά στο χέρι επειδή νομίζουν ότι έτσι είναι στο απυρόβλητο 

Λες και ο μέσος Έλληνας παίζει το Bitcoin και το Signal στα δάκτυλα και δεν έχουν τρόπο να τον πιάσουν αν θέλουν.

Εγώ πάντως δεν θέλω να υπάρχει αυτό το money trail που να οδηγεί πίσω στο όνομα μου, μόνο NordVPN και torrent, people are trouble που λένε και στις ταινίες.

εκτος απο τα κρυπτο που ειπες αν ο αλλος ειναι απο αλι μπαμπα απο κινα η πακισταν αντε να τον πιασουν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Volga είπε

Αν η αστυνομία έχει ένταλμα από εισαγγελική αρχή, δεν υπάρχει απόρρητο ούτε την (_|_) τρυπα μας.

Ο εισαγγελέας δεν είναι υπεράνω του νόμου, ένταλμα για άρση απορρήτου εκδίδει κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Δεν εκδίδει ένταλμα άρσης απορρήτου για δυνητικά εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες (αν πιστέψουμε τα δελτία τύπου των παρόχων οπτικοακουστικού περιεχομένου) που συνδέθηκαν στο πειρατές.com και άλλα παρόμοια site.

Ένας πελάτης που θα πάει στο δικαστήριο μετά από μία τέτοια παράνομη άρση απορρήτου, guess what, θα αθωωθεί. 

Επεξ/σία από malakudi

11 ώρες πριν, kurkosdr είπε

μόνο NordVPN

Μόνο με NordVPN? Αυτό κι αν είναι ανασφαλές. Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων οι εταιρείες που πουλάνε VPN κρατάνε τα βασικά τουλάχιστον δεδομένα σου (IP σύνδεσης, χρονικά σημεία σύνδεσης κλπ) και θα τα παραδώσουν στις αρχές αν ζητηθούν χωρίς δεύτερη κουβέντα. Οι πιο ασφαλέις υπηρεσίες VPN είναι αυτές οι οποίες εδρευουν στην Ελβετία όπου λόγω νομοθεσίας προστατεύεσαι. Πάντως το σίγουρο είναι ότι το VPN δεν είναι πανάκεια ούτε για αυτό

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...